cuje se krcanje elektricne pumpe za gorivo u rezervoaru
Moderators: BokeYGTi, elektronicar, pesadinac, letnjikovac, milanovic986
cuje se krcanje elektricne pumpe za gorivo u rezervoaru
evo ovako , ponekad kad dam kontakt cujem krcanje elektricne pumpe u rezervoaru, sto nije uobicajen zvuk , pumpa treba da zuji pri kontaktu i posle par sekundi da stane , ovo krcanje cujem i u voznji i tek posle nekih 4-5 minuta voznje krcanje prestane , ili ponekad upalim auto bez tog krcanja pumpe pa u toku voznje odjednom pocne da krci ,znaci to se ne desava stalno ali me interesuje o cemu se tu radi ? 
Re: cuje se krcanje elektricne pumpe za gorivo u rezervoaru
radi se o ladi 110 1.5 8v 2001 god
ja bi na tvom mestu kupio novu pumpu sto pre
j***** auto bez kardana
znaci nema joj spasa ? i da li ona utica na slabiju vucu ?
Ma kakva nova ....to kosta 100e .....remont i miran si ....imas i neku garanciju od recimo 6 meseci ,ali u praksi potraju 5x duze.Mislim da kosta oko 30tak eura
ko remontuje te pumpe ?
- bruyoni
- Automobil: Lada 112 1.5 16v
Airtex-ov uložak košta oko 50€ i ide na sve benzinske astre G, mogu da pitam kod ovih mojih rusa pošto verovatno imaju nešto Rusko a kvalitetno.skora wrote:Ma kakva nova ....to kosta 100e .....remont i miran si ....imas i neku garanciju od recimo 6 meseci ,ali u praksi potraju 5x duze.Mislim da kosta oko 30tak eura
ima bosh za te pare, ulozak... a mozda mu se zaprljala mrezica predfitera i zato zuji pojacano, isto nemoj da vozis na rezervi to pumpe ne vole...
" :) Prva,druga,kuplung,treća ruski ti je menjač sila :) "
- bruyoni
- Automobil: Lada 112 1.5 16v
To je to, Airtex je jedan od dobavljača za Bosch. Iskreno ni jedna ni druga nisu neki vrhunac pre bih Pierburg jurio.
Sumnjam da je čarapa zaprljana, kaže da mu baš krči. Možda je čak pukla pa je neka prljavština ušla u rotor.
U principu ne vredi se zamajavati sa reparacijom osim ako pumpa ne košta neku suludu cifru jer gubiš auto bar dva dana a sama zamena je posao od dva sata.
Sumnjam da je čarapa zaprljana, kaže da mu baš krči. Možda je čak pukla pa je neka prljavština ušla u rotor.
U principu ne vredi se zamajavati sa reparacijom osim ako pumpa ne košta neku suludu cifru jer gubiš auto bar dva dana a sama zamena je posao od dva sata.
neznam da li su iste pumpe za 8v i 16 v ?
Mozda neko zna sa foruma ja to neznam. 
iste...
" :) Prva,druga,kuplung,treća ruski ti je menjač sila :) "
da li moze da bude ta pumpa uzrok sto moja lada ima malo slabiju vucu ?