Ладе у огласима
Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb
- BokeYGTi
- Automobil: Lada 112 1.6 16v
Re: Ладе у огласима
sta bi sa 110-kom iz Negotina? evo ja da vam pojasnim, ljudi su tom kraju su bogati jer vecina njih radi u inostranstvu i kod njih uvek moze da se nadje dobar auto za male pare a najvise vole nemacka vozila.
http://lada-klub.com/viewtopic.php?t=2091 ex Samara
http://lada-klub.com/viewtopic.php?f=15&t=5516 112 1.6 16V
moj problem lezi u neskladu mojih bruto navika s mojim neto prihodima.
http://lada-klub.com/viewtopic.php?f=15&t=5516 112 1.6 16V
moj problem lezi u neskladu mojih bruto navika s mojim neto prihodima.
Nisam ni zvao, jos je rano... A i Samara nije otisla
Nije frka, cekacemo pa sta bude... Ne mora ni da ode
Nije frka, cekacemo pa sta bude... Ne mora ni da ode
Samo Samara Srbina Spasava
-
Boki78
Ovaj je tvoj cim mu gori vatrica pod nogama. Ti obozavas te happy feet likove 
Slusajte ovo ....plakacete od smeha .....Boki78 wrote:Ti obozavas te happy feet likove
Kupim ja juce keca 2007mo ,plin ,nove dve gume ,unutra pristojno ,spolja ima anomalija ali moze da prodje ......istekla registracija ......auto se vodi na firmu neku ....i mi se dogovorimo da zavrsimo papire posle vikenda.Parkiram ga ja dve ulice odatle kod drugara jednog,platim .....i sav srecan zovem Miljana da mu se pohvalim kako sam dobro prosao i da mu posaljem slike .
Dobio Miljan slike,poslao mu ja br.sasije i sve pride sto ide ....nije proslo 5 sekundi - odgovara:
- Aj sad idi lepo vrati ta kola jer nije ni blizu 2007me nego je jul 2000te

...c c c .....mafija
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
yugo, kec, golf 2 to bre auta sa najvecom muljavinom i ti se bas toga hvatas :p
- Dare
- Automobil: Niva 1.7 4×4
Kako je moguće da nisi vizuelno provalio da nije to godište? Daj te slike baš da vidimo
Pa jbg-a kako !!!! Pa lako .....nikad me nisu interesovali ,imao u zivotu mozda 5-6 zastava/yuga od kojih su 2-3 bile nove..... tako da sam ih stalno zaobilazio kupujuci za trgovinu uvek nesto malo bolje.Ja recimo i dan danas ne umem da izvalim motor na kecu/yugu jel valja ili ne.
Ja koji god dohvatim - duva....a ima ih koji duvaju a dobri im motori ......tako da sam uvek gadjao ultra povoljnu cenu ,da bi to odmah islo iz ruke u ruku.Tako bejase i sa ovim primerkom od pre neki dan..
Ja generalno razlikujem 90to od 2000te........ali 2005to od 2006te ovako u prolazu na blic - ne.
Eno ti slike u sanducetu

Ja koji god dohvatim - duva....a ima ih koji duvaju a dobri im motori ......tako da sam uvek gadjao ultra povoljnu cenu ,da bi to odmah islo iz ruke u ruku.Tako bejase i sa ovim primerkom od pre neki dan..
Ja generalno razlikujem 90to od 2000te........ali 2005to od 2006te ovako u prolazu na blic - ne.
Eno ti slike u sanducetu
Ma ja se hvatam svega ....samo nek donosi zaradualeko-2141 wrote:yugo, kec, golf 2 to bre auta sa najvecom muljavinom i ti se bas toga hvatas :p
-
Boki78
Videh, gandza, vutra, itd ...skora wrote:Ma ja se hvatam svega ....samo nek donosi zaradu
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
prosao toliko vozila a pao na kecu, e skoro, skoro 
Zastave su najčešće imale izmene u instrumet tablama, maskama i branicima. Ja ih najviše po tome razlikujem.
Boki78 wrote:Videh, gandza, vutra, itd ...
Pa kec se proda u tri dana .....a npr. fokus u tri meseca......aleko-2141 wrote:prosao toliko vozila a pao na kecu, e skoro, skoro
Lada je 2000-to ili novije godište, farbana je odavno, pragovi nisu menjani, kilometraža nije manja od 150,000 km. Cena redovna 200€ a možda je i to mnogo.