Lada 111 1.5 8v
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
Lada 111 1.5 8v
U pitanju je ko sto i u naslovu kaze Karavan 111 sa 1.5 motorom i 8 ventila. Auto sam kupio pre nekoliko dana i na prvi pogled mi je delovala ok ali kako sam poceo da ga studiram malo vise ukapirao sam da i nije sve tako sjajno ali sobzirom da sam ga platio 450eura nemogu ni da ocekujem nesto spektakularno. Inace auto ima plin i samo je njega radio kad sam je uzo ali posle danasnje borbe oko pumpe i releja uspesno sam ga naterao da radi i na benzin
iako sam zamenio pumpu nisam razocaran jer mi na benzinu mnogo bolje drzi ler i lepse vuce nego na lpg.... ima ona jos mnogo problema ali kasnije kad postavim slike krenucemo nadam se u njihovo resavanje ...pozdrav 
-
travelman
Re: Lada 111 1.5 8v
Ima ovde strucnjaka za 11x modele, uz malo strpljenja i dobre volje uspeces sam da je dovedes u pristojno stanje.
Procitah da si odrastao u Samari ali sta je bilo presudno da se u moru drugih modela ti odlucis bas za Lajku ... da li si zaljubljenik i zaludjenik kao i mi ostali ili te je neka druga muka na to naterala ...
...
Procitah da si odrastao u Samari ali sta je bilo presudno da se u moru drugih modela ti odlucis bas za Lajku ... da li si zaljubljenik i zaludjenik kao i mi ostali ili te je neka druga muka na to naterala ...
Vozio sam ja druze milion automobila cak i radio sa kolima, al nekako kad sednem u lajku vrati mi se i prvo pustanje kvacila i prva saobracajka i prvi s.. u kolima i brate neko bezbrizno vreme koje nemogu da ti opisem kako sam ga voleo a inace jeftino mi ispala i na kraju mislim da ce ostati kod mene zato sto ima dobru osnovu da je sredim....
Paya Le wrote: i prvi s.. u kolima
ma dobra je samara oboris prednja sedista ka napred i dobijes mesta na zadnjem sedistu da samo moz da pozelis, i da ti kazem najbolji s.. je i bio u tim kolima posto sam mozda i tad bio najzeljniji toga 
To brate PajooooooooooPaya Le wrote:i da ti kazem najbolji s.. je i bio u tim kolima posto sam mozda i tad bio najzeljniji toga
Vidim bice veselo .......dobro dosao medju nas koji smo malo
....jos ako te namolim da mi pricas po leskovacki
....eto nas u gostima dole vrlo brzo 
....eto nas u gostima dole vrlo brzo Re: Lada 111 1.5 8v
ajde da vas drzim za rec `` al kad dodjes kude mene mora se umocas od smejanje posto leskovacki govorim od rodjenje a odavna sam se rodija`` hehhhee 
-
Boki78
E sad si strumfa (skoru) ubo u zivac. Ono prosto obozava s..., i rado ga se secaPaya Le wrote:ma dobra je samara oboris prednja sedista ka napred i dobijes mesta na zadnjem sedistu da samo moz da pozelis, i da ti kazem najbolji s.. je i bio u tim kolima posto sam mozda i tad bio najzeljniji toga
Haahhahahhahaaaaa nije valjda takva situacija oko secanja pa lepo kaze Dejca http://youtu.be/mtAMSIncxUY
Boki78 wrote: Ono prosto obozava s..., i rado ga se seca
http://www.tubechop.com/watch/5091859
Aj napisi istoriju kako se dosao do te lade, koja je kilometraza i tako te detalje. Ja sam se pre dve godine razmisljao da zamenim sadasnju rivu za karavan 111 ladu, treba mi radi prevoza cveca ali tada su one bile skupe. Dobru nisi mogao da nadjes za manje od 2000 e. sada slicna takva naleti za 1100-1200e. Odbila me je i elektronika koja nije bas jeftina ako crkne neki deo i zato idalje vozim 2107 ladu.
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
vidim ja da ce karavan za leskovac s prvim jacim suncem i da ce biti zlo i naopako