Danas nam je godisnjica ...

...
Prosle godine, na danasnji dan je tiho i laganim gasom usla u moj zivot. I nije me izneverila ni jednog trena niti me je dovela u situaciju da posumnjam u nju. Za predjenih 9000 km nisam imao nikakvih troskova, po kupovini sam zamenio prednji levi lezaj tocka, obe manzetne zglobova i jednu redovnu zamenu ulja i filtera.
90 % predjene kilometraze je na otvorenom putu, potrosnja je od 6.5 do 7,5 litara benzina sto mi je apsolutno prihvatljivo i cini me zadovoljnim. Gradska potrosnja mi nije u domenu interesovanja pa ni ne znam kolika je. Vrlina ima puno a od mana je jedino to sto je zabalavio dihtung poklopca ventila i sto je potrosnja na predjenih 1000 km oko 200-300 gr ulja. Smatram da je to normalno i ne pridajem neku vaznost tome.
Limarija extra, sumnjao sam da se tokom zime ne pojavi neka zamaskirana rupetina ali je sve isto kao i prosle godine na danasnji dan.
Nekih posebnih intervencija nemam u planu, samo kljuc u bravu i sipaj teraj vozi. Jos malo da otopli pa se pustamo u promet iako nam je 30a godina zakucala na vrata.
Zahvaljujuci forumu, ubo sam i bingo i 7icu na loto.u ...

...