i da se razumemo, lampica nije svetlela kad sam je uzeo od Imrea.
-moram prvo da rasturim ta vrata da vidim sta se otkacilo i zbog cega nece da se otvaraju iznutra.
-da vidim zbog cega se zadnji zvucnici ne cuju, pretpostavljam da smo otkacili neke zice kada smo menjali zadnje amortizere. moram da rasturim tapacirung u gepeku. usput sam bio danas da vidim da uzmem par novih zvucnika ali nema ono sto mene interesuje (da ne veruje covek, u celom gradu nema kvalitetni 3-sistemci, 13-ice) pa ce to da saceka malo.
-zamena EVAP senzora ali cu pre toga na dijagnostiku kako bi sa sigurnoscu utvrdio da je samo to u pitanju, i ako nije da resim sta jos ima.
-da konacno resim misteriju odakle voda u desnoj kadici u gepeku, i otklonim taj iritirajuci problem.
-i najbitnija stavka, KOMPLET ZASTITA! a tad cu i da vidim da sredim gepek ukoliko moze bez farbanja, kitovanja (ili gitovanja, kako ko voli da kaze) i ostalih dundjerskih radova.
-alu felne i nove letnje gume
sve ovo je u planu tokom leta, nesto ce biti uradjeno u skorije vreme nesto kasnije. ali kako finansije budu dozvoljavale tako ce se i sredjivati jedno po jedno.