Tenak
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
Re: Tenak
ako je bilo ulja nije zariboa sigurno, rasturi to pa vidi 
- aleko-2141
ubacicu od mondeo servo kao sto skora kaze i da vidim sta ce biti, jos samo da saznam koliko je fi vakuma da li moze da stane
- aleko-2141
o cemu vas dvojica, izmerite mi fi serva od samare i od forda, veci od 230mm ne moze da stane
- aleko-2141
bolje da je neko od vas izmerio vakum nego sto kacite smajlije i nervirate djapeta 
- aleko-2141
ja radim vredno kao boki
svakim radnim danom od 7-15h a posle toga idem na predavanja tako da od mene vajde samo vikendom i to posle 15h kad se probudim 
- aleko-2141
Izmeri li ga?
Zvao samn danas rusa u pozarevcu i poslace mi u ponedeljak glavni kocioni za aleka i kaze da ima original i nije fenox a rekao mi da mi je bolje da uzmem da promenim samo gumice al posto je bio u servisu dva puta i opet po meni nista odlucio sam za nov.
Zvao samn danas rusa u pozarevcu i poslace mi u ponedeljak glavni kocioni za aleka i kaze da ima original i nije fenox a rekao mi da mi je bolje da uzmem da promenim samo gumice al posto je bio u servisu dva puta i opet po meni nista odlucio sam za nov.
Sta ima da ga merim kad ga svaki dan drzim u ruci.Do pola butine odprilike mi jealeko-2141 wrote:Izmeri li ga?
Pazi ovako - glavni kocini je BAS na sredini ,i ne mogu idealno da pridjem po precniku ,tako da moze da bude MALKO odstupanja,ali a konto svim mahinacija koje sam izveo ,samarin ti je precnik 220mm
Daj ne mlati majke tialeko-2141 wrote:rekao mi da mi je bolje da uzmem da promenim samo gumice
ILI
....ako uzumas od Mondea polovan ,onda ces dobiti sve u kompletu ( i posudu i servo i glavni).