LADA CLUB CAFFE

Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb

dejca
Automobil: Nekad lada 2107.

Re: LADA CLUB CAFFE

Post by dejca »

Eh kanal, i ja placem za njega :cry: . Tu gde mi je sad garaza je ispod septicka jama i zato nisam mogao kanal ga napravim, buraz pa nije hteo njemu netreba gospodin covek . Onaj dan iso u neki nazovi auspuh servis da namontira pravljen lonac i nesto da mu iskrpe na alfi 156 i plati 3.500 din. Ne lega po beton ko ja :x

skora

Post by skora »

Ja kad bih ti rekao da Travi ima kanal kao APOTEKU ,a da sam ja morao da idem kod decka koga sam jednom video u zivotu ,i koji mi je rekao eno ti servis od uvece od kad zatvorim do ujutru dok ne otvorim .....Onda ce ti SVE biti jasno kakav je Travi covek !!!! Isti kao Boki ....samo kad njima nesto treba onda su tu ,ali kad sirotinju treba pomoci ,nigde ih nema ..... :evil:

....a ti se kunes u njega :!:

travelman

Post by travelman »

Malo ti je Bokijeva garaza i moja radionica u koju si nam uvalio delove od one 3 Samare pa sad ne mozemo ni da udjemo u svoje prostorije ... :!: ... A sad hoces kanal i prostoriju u kanalu ... :evil: ... moze ali juce ... :kez ...

Tog punta i stila sto imas i planiras da rasturis u delove i spakujes kod mene, slobodno preteraj na drugo mesto .... :lol: ... Eno ti ga Aleko pa se druzi sa njim, on se hvali kako u garazu moze da mu stane tri komada. Pa onda merite, da li ujutru ili uvece ... :!: ,,,

A mene i Bokija ostavi na miru i pusti nas da uzivamo u prijateljstvu ... :cool ...

Paya Le
Automobil: Lada 111 1.5 8v

Post by Paya Le »

:oops: ma nije frka za pomoc imam ja kanal al preko njega su delovi od jedno 2 bivsa auta treba prvo da sredimo garazu pa tek onda da radimo nesto... :D i moja kola stoje napolje parkirana :(

Paya Le

Post by Paya Le »

dejca wrote:Eh kanal, i ja placem za njega :cry: . Tu gde mi je sad garaza je ispod septicka jama i zato nisam mogao kanal ga napravim, buraz pa nije hteo njemu netreba gospodin covek . Onaj dan iso u neki nazovi auspuh servis da namontira pravljen lonac i nesto da mu iskrpe na alfi 156 i plati 3.500 din. Ne lega po beton ko ja :x
Deki vi li nemate u ulicu kanalizaciju http://youtu.be/yu0wI_XOBJs

travelman

Post by travelman »

Sta ima da ga merim kad ga svaki dan drzim u ruci.Do pola butine odprilike mi je
Meni je malooo manji ... :oops: ... meni je samo do pupka ... :mrgreen: ...

skora

Post by skora »

Oooo budio si se ...ides na sljaku ili si slobodan danas ??

travelman

Post by travelman »

Idem na pijac, mora se jede danas .... :) ...

skora

Post by skora »

Aj cujemo se kasnije pa da se pije koca ako si zaludan .... ;)

Paya Le

Post by Paya Le »

dobro jutro Beogradska mafijo sta ste vredni pa i danas ste ranoranioci a sinoc vas nema legli ste ko kokoske u 10 h nemam sa kim da razgovaram ovde

skora

Post by skora »

Ja sam bio mrtav...izginuo sa menjacem proslu noc......zakuntao sam sinoc u 8 ja mislim .....malopre ustadoh .....Daj da budimo Dejcu :twisted: ....idi mu zvoni na vrata pa pobegni :mrgreen:

:D :D :D :D

travelman

Post by travelman »

Al samo da se pije koca, nemoj da planiras i rucak, ćokoladu, subarice i da me teras da ti kupujem ćips ... :!: ...

skora

Post by skora »

...... :D :D :D ma sta ces mi ti u zivotu kad je klopa u pitanju.Imam ja Travelmanku :!: ..... nebi je menjao nizasta na svetu kako me gosti i docekuje.Nije mi jasno kako te samo trpi tolike godine ....da sam na njenom mestu odavno bi sa cebencetom spavao u radionici :-x

:kez :P

travelman

Post by travelman »

Trpi ma zbog dokolenka ... :kez ...

Paya Le

Post by Paya Le »

skora wrote:Ja sam bio mrtav...izginuo sa menjacem proslu noc......zakuntao sam sinoc u 8 ja mislim .....malopre ustadoh .....Daj da budimo Dejcu :twisted: ....idi mu zvoni na vrata pa pobegni :mrgreen:

:D :D :D :D
jes pa da istrci sa pusku da me upuca :lol: :lol: jesi imao pomoc sinoc il jok

Post Reply