Tenak

Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977

Paya Le
Automobil: Lada 111 1.5 8v

Re: Tenak

Post by Paya Le »

fi serva ti je 32 cm al cu ti poslati svejedno posto mozda mozes da uklopis nesto posto ima distancer koji odvaja servo od pozarnog zida ;)

aleko-2141
Automobil: Moskvic Aleko

Post by aleko-2141 »

od samare je od fi, fordov otpada i druga solucija je audiev posto je 230, pajo zahvaljujem al ne odgovara mi od forda.

Paya Le

Post by Paya Le »

evo kako izgleda pa mozda sa ovim distancerom mozes da uklopis

Image

Image

Image

aleko-2141

Post by aleko-2141 »

ma jok, veliki je u svakom slucaju, kod aleka je zavucen u dubinu

travelman

Post by travelman »

Sada ce do 150. strane da se razvija diskusija kome je veliki a kome mali i da li moze da se zavuče ili ne ... :mrgreen: ... a od 150. do 200. strane ce da se diskutuje kako da ispusti vazduh iz sistema da bi dobio kocnicu ... :D ... Zovi Skoru i Gagu da ti to srede i naprave, vidis kako se hvale da noću rade mehaniku u servisu dok ih niko ne gleda ... :lol: ...

Paya Le

Post by Paya Le »

znaci bitno da smo utvrdili da mi je veliki i da kod aleka nemoz da stane :lol: a sto se onda skora javlja da mu ga dam njemu kad ni kod njega nemoz da stane http://youtu.be/tYA7Mx9i0oo

travelman

Post by travelman »

Kad je dzabe, njemu sve treba ... :lol: ... Dejca ga je nekada gotivio jer je bio umiljat i za sve ga pitao ali ga je posle odkacio jer se izmangupirao ... :lol: ... pogledaj ga sada, sve ZNA i sve komentarise a ima zavrseno samo 2 razreda redovno i 2 razreda vanredno ... :mrgreen: ...

skora

Post by skora »

@Aleko ...... tablu sa osiguracima i pare :!: ..... U ponedeljak ujutru sam u Ostruznici ako ti nesto znaci ;)

Image
Paya Le wrote: a sto se onda skora javlja da mu ga dam njemu kad ni kod njega nemoz da stane
Image

http://www.tubechop.com/watch/5361525 ..... samo ti salji i ne brini se ;)

aleko-2141

Post by aleko-2141 »

tablu ti jos ne dam posto drugu nisam nasao, mozes da dobijes pare za istu, pa kapice cu doci i kad ces da zapamtis da radim svaki dan i da sam kod kuce tek uvece.

Alexa
Automobil: Lada 2106

Post by Alexa »

Pitam se kad li cu ja doci do tih kapica,kad jos ni podlogu nisam dobio :)

skora

Post by skora »

aleko-2141 wrote:tablu ti jos ne dam posto drugu nisam nasao, mozes da dobijes pare za istu, pa kapice cu doci i kad ces da zapamtis da radim svaki dan i da sam kod kuce tek uvece.
Tablu sa osiguracima imas kod Pedje.I to onu ubodnu :) ......ceni je decko cini mi se 25e.
Dakle imas dve opcije posto je moja umrla i nemam nijednu vise osim tu kod tebe:

1. - Donosis mi moju u ponedeljak na tvoj posao i ja svracam da je pokupim

2. - Donosis mi pare u ponedeljak na tvoj posao i ja svracam da ih pokupim i idem da kupim drugu

....u obe varijante kapice idu samnom tako da i njih uzimas i placas.
Alexa wrote:Pitam se kad li cu ja doci do tih kapica,kad jos ni podlogu nisam dobio :)
Podlogu sam predao Aleku jer si mi tako rekao da uradim.Kapice su kod mene,danas sam ih preuzeo,i mozes da ih preuzmes kad god pozelis ili da i njih dam Aleku jer se vidjamo u ponedeljak sigurno.

Sta smislis - samo napisi

Alexa
Automobil: Lada 2106

Post by Alexa »

Daj ih njemu,kad su mi vec i podloge kod njega,pa da o jednom trosku uzmem :)

skora

Post by skora »

Vazi....

aleko-2141

Post by aleko-2141 »

kako sam video pedja ima od novog tipa a to meni ne odgovara a ja cu da vidim sa rusom ili nekim drugim da li ima novu jer ja imam dve koje su crkle a treba mi tabla za utorak ako proradi cilindar ako ne onda cuga gurnem u reku

skora

Post by skora »

Ok dogovoreno ....onda sve prebacujemo za sredu.Izveo sam svetla na foru,nemam osvetlenje na tabli ,nemam skalu od temperature,nemam duga svetla.....auto mi je u oglasu.Znaci bas mi je drama ....

Zavrsavaj to u utorak pa se onda vidjamo u sredu .....a ja cu se dotle boriti ovako

Post Reply