Evo i ja da se predstavim ovde
Aleksa iz Beograda (tacnije Padinska Skela)
Trenutno idem drugu godinu ETS "Rade Koncar",smer Elektrotehnicar elektronike
Valjda ce biti nekog muzicara i elektronicara od mene,ili bar da petljam nesto oko automobila
Za 15 dana oko 6-7 kg manje , a posle mi preslo u naviku da manje jedem tako da se samo spustalo... Izbacio hleb i gazirano totalno... Sa dijetom poceo otprilike u novembru prosle godine i drzao je 15 dana, a posle toga sam jeo normalno, ali u manjim kolicinama... Sada vec konzumiram i hleb i gazirano ali umereno... Imao 110 kg, a sada variram izmedju 93-94... Voleo bih na 90 da spustim, ali je to bas tesko ...
svaka cast schnell na predstavljanju, mada tehnicki to si trebao da odradis malo drugacije
kad se nalazis u
Board index » Lada klub Srbija » Predstavljanja
(gde pise spisak tema (topic) ali jos uvek nema nijednog korisnickog posta)
u gornjem levom uglu stranice nalazi se polje "new topic" na koje kliknes i kreiras svoju temu, das joj neki naslov a kasnije u tekstu napises svoje predstavljanje
Evo i mene i mojih limuzina.
Veljko iz Beograda '85. godiste. Inzenjer informatike (zavrsio Teslu i Racunarski Fakultet). U Nivu sam zaljubljen od kad je imam, a u doticnoj bubi sam odrastao.
Izlet na Dunavu kod Ritopeka
Prvi offroad
Ladina kucica
Moja buba posle komplet restauracije
Ventilacija kabine : Spoljni vazduh može da ulazi u kabinu kroz otvorene prozore.
Pozdrav svima.Da se predstavim, kako red nalaze
Ja sam Nebojsa iz Beograda,pravnik i ponosni vlasnik Lade Rive 91. godiste,presla <8 500 km,ja je dobio sa 6 700km, sa par problemcica
Cim ugrabim malo vremena slikam Lajku ( a i sebe )
Pozdrav svima.
Dobro nam došao Nebojša. Uhh ta tvoja lada sa tom kilometražom mora da je ko nova, čekamo slike. Otvori temu u delu foruma "vozila članova" i tu nam predstavi ladu.