Tenak
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
Re: Tenak
mozda i njoj nesto fali, nemam desnu stramu table tj ne radi osvetlenje goriva i ekomera a 4 migavca rade kada se da kontakt, ima li nova da se uzme kod nas?
- aleko-2141
pitacu rusa kad mi vec salje cilindar da li ima i tablu da mi posalje tako da ako ima dobijes je u utorak
- aleko-2141
Izgleda je zeznuo nesto rus iz pozarevca, nije mi dosao danas kocioni, poludeo sam , juce kada sam narucivao kaze da je fenox da je u kutiji i da imam garanciju 6 meseci i da slobodno vratim ako ne valja a kaze da je jednom coveku slao nekoliko puta servo i na kraju je dosao njegov neki majstor ( mozda rus) kaze izvukao ili okrenuo nesto na vakumu i kocnice su proradile al jedino sto ima na vakumu je onaj sraf na osovinici, tabla sa osiguracima ima dva tipa a to se vidi da li fali jedan pin sa donje strane a nema ga na mojoj i na skorinoj tabli tako da smo uboli tip koji treba, nova je kod njega mislim da rece 4700din.
- aleko-2141
bas tako, jos da sam ih poneo kuci bili bi dobro
stigao kocioni, kasnije montiram al prvom moram da vratim tablu sa osiguracima posto je skora uzeo njegovu, nova u auto disku za noviji tip samare 7 i nesto hiljada
- aleko-2141
to je i drugar rekao malo pre, namestio sam i skinuo jedno 10 puta, posuda nije lepo lezala i vukao fals vazdus pa sam prvom mislio da je izmedju serva i glavnog, pa pravio neki dihtung cisto da vidim da li je to pa niej to pa opet skidaj vrati gumicu, kad sam video gde je problem skidaj opet pa vratim kad ono opet pa opet skidaj, obradim malo posudu i vratim je na mesto i sad leze kako treba, sutra cu da nastavim i da skinem onaj razdelnik posto negde curi ulje a sve zategnuto, mozda na davac probija.
- aleko-2141
namestio nov glavni, izbacio razdelnik, ubacio T komade, ispustio vazduh, proslo litar ulja i opet nista, mozda malo bolje, jedino sto mi palo na pamet da nisu plocice propale od stajanja, nema vise sta da bude, kome god da pricam nikom nije jasno, pedala normalne visine, ulje izbacuje ko ludu kada se ispusta vazduh, sutra cu da probam da ispustim ulje dok motor radi, ludim vise, stoji mi auto tri meseca zbog neke j.. sitnice i gluposti.
- aleko-2141
samo plocice su lukas, ostalo original, pakne neke tamo al bile na auto u kocile normalno, plocice stajale u kesi na polici, ne znam vise sta da radim
Traaaaaaaaaaviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, jesi li slobodan sutra???????????????
Skora i ja smo se dogovorili da idemo do Aleka posto kao sto vidis ima problema sa kocnicom, da mu ugradjujemo sijalicku za kocnice, jer mozda i ne pritiska kocnicu, pa zato nece ni da koci

Skora i ja smo se dogovorili da idemo do Aleka posto kao sto vidis ima problema sa kocnicom, da mu ugradjujemo sijalicku za kocnice, jer mozda i ne pritiska kocnicu, pa zato nece ni da koci
Samo Samara Srbina Spasava