Lada Samara 1.3

Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977

Locked
travelman

Re: Lada Samara 1.3

Post by travelman »

Rekao si mi da treba da stoji skazaljka vise desno ,i ja sam je stavio desno :lol: :lol:
Image

Nemas ti pojma ... :!: ... vise desno treba da stoji ona donja desna kazaljka a ove ostale su manje bitne ... :) ...

skora

Post by skora »

Sipao sam mu plin :!: ...ne - najbolje i benzin da mu dopunim :evil:

Gago
Automobil: Samara 1.3s

Post by Gago »

Sipao plin, a vozio na benzin :evil:
Kaze svidelo mu se kako vuce :angry
Samo Samara Srbina Spasava

skora

Post by skora »

:shock: ....jeeeote ,zaboravio sam da ga vratim na plin kad sam ti vratio auto.Tacno si tako izvalio :mrgreen:

travelman

Post by travelman »

Jel si registrovao iljusina, koliko je sad registracija ... :? ...

Pamet u glavu i teraj to do daljnjeg, mani se price da je prodas a pogotovo ne Skori . Greota je takav primerak prodati njemu jer on ce odma da je zavali nekom drugom i stavi kintu u dzep. Takva masinka treba da ostane u krugu porodice, kod nekoga ko ce da je cuva i pazi kao sto si ti ... :angel ...

Sledeci put kada te spopadnu bubice i budes razmisljao o prodaji, imaj i mene u vidu ... :) ...

dejca
Automobil: Nekad lada 2107.

Post by dejca »

Ma da kupiš nešto valjano treaba ti u startu najmanje hiljadarka i ponekad i čekanje podosta da se pojavi poželjan auto.

Gago

Post by Gago »

Za desetak dana sledi registracija. Ja se nadam da nece preko 14 000 din biti, ali videcemo.

Nema od prodaje nista, bar za god-2-3 mislim :)

Gago

Post by Gago »

Nebo ispred mene danas oko 15h :?

Image
Image

aleko-2141
Automobil: Moskvic Aleko

Post by aleko-2141 »

mogao bi malo da opers soferku :P

tako sam ja pre neku god isoa kroz kragujevac i gledam u fabriku a iz suprotnog smera dolaze auta okovana snegom a sa druge strane sunce tj iznad fabrike, mi se kao okrenemo ono veje sneg :D

travelman

Post by travelman »

Nebo ispred mene danas oko 15h :?
A ovako ti izgleda kada si na nebu i u oblaku, pa se jos tuda i vozis ... ;) ...

Image
Image

A ovako izgleda kada se spustas sa neba i izlazis iz oblaka. Gore je samo 5 stepeni a dole je celih 35 stepeni.

Image

Ali ... da bi se popeo tako visoko, moras imati set kvacila od 250e i zamajac ti mora biti dobro ispoliran. Nikada ga nesmes nositi kod majstora koji ce ga obradjivati brusilicom i slajfericom a potom ti ugraditi set od 20 funti ... :!: ... Sve ce tebe da nauci čika Travi, samo se ti drži mene i Bokija a onog sto se puno bacaka ostavi po strani ... :mrgreen: ...

Gago

Post by Gago »

8) :prvi

Lm, zamenjena leva manzetna homokinetickog, skidani dobosi pa proveravani paknovi i dobri su. i na kraju registrovan je auto.

Sve ukupno je izaslo 13 100 dinara... ;)

Paya Le
Automobil: Lada 111 1.5 8v

Post by Paya Le »

8) dobra registracija, samo vozi i ne brini

skora

Post by skora »

Manijak me je jutros probudio u cik zore :evil: ...... Po predjenoj kilometrazi njegova lada MORA danas da dobije novo ulje i filtere ,inace ce biti propast sveta ako se to ne uradi na vreme :mrgreen:

...i ja jadan - sta cu :( ...zovi Bokija ,pitaj ga kako se menja ulje,on mi objasnio da se skida tocak (tako ga Elektronicar naucio),i ja tako i krenuh u avanturu ......

Image

Image

Image

Image

Image

Image

E kad je sve to zavrseno ,i kada sam se ponadao da se rastajemo,poceo je iz kesa da vadi filtere za vazduh ,benzin i tako te stvari.....Aj dobro :roll:

Image

Image

Kad je i to bilo gotovo .....ja sav srecan krenuh da pakujem ono malo jada od alata ....medjutim on izvuce kutiju sa novom benzinskom pumpom ,osovinicom ,onim bakelitnim drzacem ,dihtiunzima novim .......ja ga gledam :shock: ......pitam ga jel pio neke lekice ,sto menja ?? Auto radi normalno ,nikakve indicije nema za zamenu pumpe ....nista mi nije jasno !!!

Kaze mali buda:
- Kada rikne pumpa ,odnosno membrana,onda benzin udje u ulje ,a posto je on sad stavio novo ulje ,preventivno treba zameniti i benzinsku pumpu !!!!!!!!!!

Tako su ti rekli !?!?!?! kazem ja !!!!Pa suuuper !!!! Aj ti samo lagano zagnjuri rucice da to menjas ,a to sto su ti rekli da je za skidanje ,samo lagano spakuj u kutiju i od mene imas jedno veliko hvala !!!....i on ludak stvarno skide EXTRA italijansku pumpu ,i dade mi je ......Baci covek preko 10 evrica - preventivno :D

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Kada je i to bilo gotovo ....ja sav crecan sto se blizi rastanak ,krenuh da se pakujem ,medjutim kaze mali buda :

- Ocemo da prebacujemo tockove??? Greota da vozim nove zimeske gume ,kad imas dobre letnje koje ti stoje !!!

Ja :roll: .....mislim se DALI IMA jos nesto sto ce mu pasti na pamet danas :evil: .....prebacili mi to ,pitam ja JEL TO SVE ZA DANAS ??? ....kaze on NIJE :!:

Sta oce sad koj q**c vise .....kaze on . OBRTOMER !!!!

Au mislim se ja u sebi ...kakav dan danas ,al cutim ....sta cu kad je jaci ......i tako i to otaljasmo .Samo probali ,treba nosac da napravimo ........Da ne gresim dusu ,dobih skoro 50evrica za svasta nesto od danas i ode Gago velikim brzinama u nepoznatom pravcu ....

Uh ,falim te boze ,gotovo je :prvi .....MEDJUTIM ....stize konjica u kontrolu :mrgreen:

Image

Malo sa njim oko njegove krkele se motali ,nije mi dao da je provozam (kaze neumem ja to),i on mi ostavi neke silne pare za neke osigurace .....i podlozi onu kantu i on zapali po gasu .....

I eto ...ja se popeh da vam javim kako je danas to sve bilo :)

travelman

Post by travelman »

Image

Svaka ti dala za trud i pomoc drugarima sa foruma ... :prvi ...
Ali tu kanticu u koju si ispustio ulje da vratis cistu i sjajnu kao sto je bila ... :evil: ... isto vazi i za ostali alat ... :!: ..

skora

Post by skora »

:oops:

Image

Locked