DELOVI IZ INOSTRANSTVA
Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb
Re: DELOVI IZ INOSTRANSTVA
Aha, kad kreneš u šumadiju čujemo se....
Vaziiii
- bruyoni
- Automobil: Lada 112 1.5 16v
Do tebe je, imagevenue mator i oproban sajt za hosting slika, probao sam sada sa tri browsera i ni na jednom nije zaštucalo.choksi wrote:Nesto poceo da mi baguje komp kad sam otvorio tvoje slike. Oprez.
-
Boki78
U pravu je aleko. Meni je sinoc na poslu korporativni av vristao ko damjanov zelenko. Kad se vratim kuci probacu i sa svog racunara. Na androidu upadne u neki loop i otvara nove prozore bez nekog reda.
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
nisam ja nista rekao nego coksi :p
- bruyoni
Bem li ga meni radi ko singerica, čak je manje napasno od tinypic.
Evo ih na Imgur
http://imgur.com/a/dA0hQ#0
Evo ih na Imgur
http://imgur.com/a/dA0hQ#0
-
Boki78
Sada sam probao od kuce i ne prijavljuje nista. Moguce da su imali neki prolazni napad, a moguce da je iz nekog razloga blacklisetovan u firmi. Probacu opet sutra navece pa cu videti. Danas mi na androidu nije nekontrolisano otvarao nove prozore...
- bruyoni
Ponudi mi Rus krovne nosače za 110/112 zaa 1700 rub sa sve dostavom... hmmm razmišljam se.
Nisu mi preko potrebni ali nekada baš znaju da olakšaju život
Nisu mi preko potrebni ali nekada baš znaju da olakšaju život
27 evrica ..jel
Imas sliku da vidim kakvi su .....
Nisu skupi ako su dobri i mogu da ponesu minimum 300 KG. 
- bruyoni
Ne budi neozbiljan, ne postoje krovni nosači sertifikovani na više od 150 kg, to da li mogu je druga stvar a pošto se na novim vozilima isti oslanjanju na krov a ne na rub pitanje je može li sve to da izdrži.
Ovi su u pitanju

Ovi su u pitanju

ja imam takve, nisu bas tule ali recimo nosio sam desetak dasaka colovača, unutrasnja vrata sa sve štokom i nekoliko gredica sve djuture. nisu se iskrivili(dok je bilo natovareno video se blagi luk u nosacima) imaju gumene inserte za kontakt sa metalnim povrsinama i to je bitno pravilno namestiti posto sve stize u kutiji pa se sklapa prilikom prve montaze...
uz to ti fali i par dobrih pak tregera sa zatezacima i miran si za 99 posto stvari. kad ti ne trebaju skidaju se za 5 minuta...
uz to ti fali i par dobrih pak tregera sa zatezacima i miran si za 99 posto stvari. kad ti ne trebaju skidaju se za 5 minuta...
" :) Prva,druga,kuplung,treća ruski ti je menjač sila :) "
Meni se tu nesto ne uklapa
Na ovoj slici sto je brayni okacio ,kacenje na nosacima je isto kao za recimo samaru.Dakle za kola sa onim olukom za vodi……a kod rusa na sajtu gde nude te nosace ,vidim da za tvoj auto ,pored ovih koje si okacio ,nude jos dve opcije ,ali sa totalno drugim kacenjem

Ova dva su mi logicna opcija za 110/112,pa sam ubedjen da su se za ovaj prvi zeznuli .Ako kojim slucajem gresim ,i mislite da mogu samarini na tvoj auto ,onda nema razloga da ih placas 30e kad toga ima za dzabe kod nas.
Jos jedna stvar me buni ……zasto ti naplacuje nosace 1700 rub ,kad ti nosaci tamo kostaju 840 руб.Pa nekosta transport valjda duplo ???
http://www.bagazhnik-farkop.ru/bagazhni ... az-2110-12

Na ovoj slici sto je brayni okacio ,kacenje na nosacima je isto kao za recimo samaru.Dakle za kola sa onim olukom za vodi……a kod rusa na sajtu gde nude te nosace ,vidim da za tvoj auto ,pored ovih koje si okacio ,nude jos dve opcije ,ali sa totalno drugim kacenjem

Ova dva su mi logicna opcija za 110/112,pa sam ubedjen da su se za ovaj prvi zeznuli .Ako kojim slucajem gresim ,i mislite da mogu samarini na tvoj auto ,onda nema razloga da ih placas 30e kad toga ima za dzabe kod nas.
Jos jedna stvar me buni ……zasto ti naplacuje nosace 1700 rub ,kad ti nosaci tamo kostaju 840 руб.Pa nekosta transport valjda duplo ???
http://www.bagazhnik-farkop.ru/bagazhni ... az-2110-12

- bruyoni
Moja greska, pogresan link sam paste-ovao u img tag a sad nisam na svom kompu da nadjem tacnu rusku stranicu ali ovako izgledaju kopce a proizvođač je taj Mamut