Iz Samare u Samaru

Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977

dejca
Automobil: Nekad lada 2107.

Re: Iz Samare u Samaru

Post by dejca »

Hvala ti za ove lepe slike, lepo si dan proveo i zapazio sam da je gde si slikao pririda cista, nema odpadaka sto ovde na jugu sigurno nazalost nije tako.

Alexa
Automobil: Lada 2106

Post by Alexa »

Kul,tako se uziva :)

skora

Post by skora »

travelman wrote:Jako prakticna I korisna stvar, cena studentska. 2 komada, 200 dinara. …
Naravno uzio si dva pakovanja ..jel :? ......A ako kojim slucajem :shock: NISI ,jer ti je mozda bilo zao 200din ,logicno ti se namece zakljucak da tvoji nece osvanuti na kolima do zore.... :!:

BokeYGTi
Automobil: Lada 112 1.6 16v

Post by BokeYGTi »

skora wrote:
travelman wrote:Jako prakticna I korisna stvar, cena studentska. 2 komada, 200 dinara. …
Naravno uzio si dva pakovanja ..jel :? ......A ako kojim slucajem :shock: NISI ,jer ti je mozda bilo zao 200din ,logicno ti se namece zakljucak da tvoji nece osvanuti na kolima do zore.... :!:
bice ovo jako zanimljiva diskusija :mrgreen:
P.S. slike su extra, kao i uvek. i ja bih ovako da imam malo vise vremena :sad:
http://lada-klub.com/viewtopic.php?t=2091 ex Samara
http://lada-klub.com/viewtopic.php?f=15&t=5516 112 1.6 16V
moj problem lezi u neskladu mojih bruto navika s mojim neto prihodima.

jeronimo
Automobil: vaz21214-20

Post by jeronimo »

sledeci put travelmane kad krenes na tu stranu javi da organizujemo malo dublju expediciju tamo iza devojackog bunara, jedno 60 km kroz deliblatsku pescaru. malo da zakaljas samarajku ;) .
sto se ne vrati carigradskim drumom nazad :) (smederevac za one sa jeftinijim ulaznicama) ionako nemas 5-tu :mrgreen: ...ima usput dobrih i ribljih i drugih restorana... :D
" :) Prva,druga,kuplung,treća ruski ti je menjač sila :) "

skora

Post by skora »

BokeYGTi wrote:bice ovo jako zanimljiva diskusija :mrgreen:
Bila bi moj Boke kad bi on smeo da se oglasi ....nego je shvatio kakvu je zivotnu gresku napravio :!: ,i sad ce da cuti do sledeceg petka dok opet ne ode u Pancevo da mi kupi ,i onda ce sav vazan da se pojavi i da glumi velikog drugara - sa recima :

- Sta ti je ludaku? Stoji i ceka te vec sedam dana ,jesi mozda ocekivao da ti donesem sa masnom ...

Ih ...ko ga ne zna skupo bi ga platio :!:

travelman

Post by travelman »

sledeci put travelmane kad krenes na tu stranu javi da organizujemo malo dublju expediciju tamo iza devojackog bunara, jedno 60 km kroz deliblatsku pescaru. malo da zakaljas samarajku ;) .
sto se ne vrati carigradskim drumom nazad :) (smederevac za one sa jeftinijim ulaznicama) ionako nemas 5-tu :mrgreen: ...ima usput dobrih i ribljih i drugih restorana... :D
Tebe sam i ocekivao da se javis ... :D ... Pretraga mi je bila izbacila jedno NIVA okupljanje, spominjala se i Nata granata pored tvog nika ali kada sam na kraju teksta video da nema slika i da ne znam kako se sve to zavrsilo, razocarao sam se. Pre par godina sam presao preko Susnjare, bilo je u SAT reviji u okviru vikend putovanja ta ruta pa sam je tako i odvozao. Ovo sada je bilo samo zagrevanje pred nesto vece i nisam hteo da je lomatam tim puteljcima plaseci se da je negde ne iskaljam ... :) ...

Vratio sam se Smederevcem, Travi nije ljubitelj auto puteva jer nema 5, ,,, :mrgreen: ... Onaj znak je na raskrsnici za SD obilaznicom tako da sam prosao pored svih tih ribljih restorana ali nisam svracao ni u jedan ... Pije mi Lajka ko Rus vodku pa sve pare potrosi za benzin ... ;) ...
bice ovo jako zanimljiva diskusija :mrgreen:
Travi se upusta u diskusiju samo sa boljima od sebe ... :mrgreen: ... sa Skorom nece vise ni Boki ni Gago da diskutuju pa sto bi onda i ja ... :lol: ...
Bila bi moj Boke kad bi on smeo da se oglasi ....nego je shvatio kakvu je zivotnu gresku napravio :!: ,i sad ce da cuti do sledeceg petka dok opet ne ode u Pancevo da mi kupi ,i onda ce sav vazan da se pojavi i da glumi velikog drugara - sa recima :
Smem da se oglasim nego sam se komirao, dve noci nisam spavao pa me danas prevario san ... :) ... Ceka te jedno ogledalce, video si da je bilo 2 komada. Nisam imao para za 2 pakovanja tako da cemo ovo da podelimo na ravne casti. Bratski, kao i sve do sada.

skora

Post by skora »

travelman wrote:Nisam imao para za 2 pakovanja
Nemao srece sa zenama :evil: ....... da Bog da ,da i ja nemam kao ti sto nemas ,i nista mi vise ne treba u zivotu .....

P.S.

Ti sto najvise kukaju imaju ustvari najvise ..... ;)

jeronimo

Post by jeronimo »

kako nema slika :shock: ?
evo poneke ovako se islo tamo... ;)
Image
a ovako se pripremao rostilj kasnije na terenu... :kez
Image
ps. ja sam u ladovini, zenske obavljaju pripreme.. :cool

travelman

Post by travelman »

Bravo majstore, to se zove avantura i rostiljanje u prirodi ... :prvi ... a ne ovo sto Skora hoce da organizuje derpe bal .. :mrgreen: ...

jeronimo

Post by jeronimo »

sta cu kad imam visok kriterijum :D ,ne mogu da verujem za skoru :shock:, mada kazu da merak nema cenu... :D(kao u vicu o muji , hasi i breni) :mrgreen:

travelman

Post by travelman »

Ma pusti Skoru, njemu sa godinama sve opada ... :mrgreen: ... pa mu tako, izmedju ostalog, i kriterijum opada ... :D ...
Dzabe mu ta rabota, od stare slave se ne zivi ... :) ...

Boki78

Post by Boki78 »

travelman wrote:Ma pusti Skoru, njemu sa godinama sve opada ... :mrgreen: ...
To jeste, skoro je kukao kako mu vremenom bude sve teze i obrve da digne :mrgreen:

skora

Post by skora »

Jeronimo...... prijatelju !!!!! Pa zar i ti da me izdas :( ,i pridruzis ce ovoj dvojici bandita .......

jeronimo

Post by jeronimo »

ma jok, samo se iscudjavam nisi mi delovao(bar ovako virtualno) ;) a oni te duze znaju, sta da kazem :) , sad jedino da okacis neke slike sa tetama i rostiljem da se izvadis i da ih demantujes... 8)

Post Reply