Tenak
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
Re: Tenak
26L plina u praznu bocu tj prvo punjene, presao 240km po meni je to dobro
- aleko-2141
vozio sam se 7 dana na benzin nije mi dobro 
- aleko-2141
travelman wrote: A da li je i kvalitetniji od Samare ......
Paaaa ne bi znao, plastike tamo plastike ovamo, tapaciri oblozeni nekim gumenim cudom i kod jednog i drugog, mehanicki samarino je vesanje malo naprednije, bolji motor u samari, bar mnogo tisi
sad i nije bas nesto udoban zbog felni i guma i jos sam mu ja stavio napred jace amortizere al zato stoji ko da mu je 18 god
- aleko-2141
- aleko-2141
- aleko-2141
Bilo mi malo pre dosadno i ja sta cu sidjem u garazu, skinem poklopac, razupcim motor, vratim za jedan zub u nazad, prestelujem ventile, vratim stare platine jer su nove izdrzale jedan dan, upalim on radi, malo prestelujem plin, izadjem na ulicu krenem kad on ideee
, sve to lepo, moze cak i da potpise
al se gasi kad treba da se stane
, sta god uradio prica ista tj gasi se, na beznin nisam probao jer me mrzelo al ako se ne gasi na benzinu mora da se trazi krivac u isparivacu.
- Dare
- Automobil: Niva 1.7 4×4
E majstore, majstore ... 
Drago mi je da si ga sredio.
Ja sam tako vozio staru nivu 1.6 koju je majstor uzubio. Dugo je tako išla jer nisam znao da treba bolje. Onda smo joj rođak i ja menjali lančanike i uzubili kako treba. I gle čuda posle
Drago mi je da si ga sredio.
Ja sam tako vozio staru nivu 1.6 koju je majstor uzubio. Dugo je tako išla jer nisam znao da treba bolje. Onda smo joj rođak i ja menjali lančanike i uzubili kako treba. I gle čuda posle
- aleko-2141
al vidis kad sma ubacio motor nije hteo tako da radi pa sam 5 puta stelovao ventile, platine, palenje i sad reko aj opet kad eto ga radi , jos da imam onu remenicu da bude tacna faza bila bi milina, al opet ne znam sto se gasi a nije se gasio do pre neki dan
- aleko-2141
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxax
napravicemo i to al mora da ceka sutra vece ili vikend, ja bar rasturim i sastavim a ne ko skora i gago
napravicemo i to al mora da ceka sutra vece ili vikend, ja bar rasturim i sastavim a ne ko skora i gago