Lada Samara 1.3

Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977

Locked
Gago
Automobil: Samara 1.3s

Re: Lada Samara 1.3

Post by Gago »

travelman wrote:
Svaka ti dala za trud i pomoc drugarima sa foruma ... :prvi ...
:x :x :x

Travi, vidis li ti slucajno negde Skoru da radi na ovim slikama ??? :shoot
Sve vreme sam samo ja majstorisao, a on kupio neku igrackicu, pa slika li slika :shoot
Samo Samara Srbina Spasava

aleko-2141
Automobil: Moskvic Aleko

Post by aleko-2141 »

i ja sam pomogao :mrgreen:

doneo sam gedoru da bi mogli da odvrnete cep i ispustite ulje :P :!:

Gago

Post by Gago »

Pa vise si od Skore pomogao :D :D :D

travelman

Post by travelman »

Image
Ma daj, bre .... ovo je slikano pre servisiranja ... :lol: ....
P.S. Jbt moja kantica cistija i sjajnija nego tvoje krkele ... :mrgreen: ...
Sve vreme sam samo ja majstorisao, a on kupio neku igrackicu, pa slika li slika :shoot
Ovo ti verujem skroz. A bio je dosao kod mene i kuka kako treba da ti radi ovo te ono, ispade veliki servis da je u planu. Otvori vrata sam i napade mi alat ko da ce generalnu da radi ... :evil: ... ko zna sta mi je sve pokupio od alata a ovde mi slika neke lance i kantice ... :roll: ... Nisam hteo nista da mu dam nego ajde ... ti si u pitanju pa sam popustio zbog tebe ...

Boki78

Post by Boki78 »

skora wrote: ...i ja jadan - sta cu :( ...zovi Bokija ,pitaj ga kako se menja ulje,on mi objasnio da se skida tocak (tako ga Elektronicar naucio),i ja tako i krenuh u avanturu ......
I tako mene zove drug Strumpf i kaze Boki pozajmi onu tvoju polugu za 3/4 gedore i kaljenu 17icu. Ja se mislim bogte Stumpf poceo i kamione da radi. Pitam ga zasto Strumpfe, pa moram Gagi da skinem cep sa kartera. Ja tu odlepim i kazem pa sto si stegao manijace jedan, jbg Strumpf kaze da mu je tako rekao njegov vlazni brat iz malog luga, kaze da ce da se rastrese pa mora da se dobro stegne. I posle ko je tu lud :evil: :lol:

skora

Post by skora »

:D :D :D ....jedno vece vas ostavim na par sati , i vi odmah bahato :evil:

1 - Ti mali.....sta kazes - ti si sve radio,jel ??? a ja samo slikao ???? :shock:.....Dooobrooo,vidimo se na sledecem servisu ;)

2 - Ti veliki ..... sta kazes - alat,jel ???? ......vazi vazi ;) ....samo da slikam ljudima sobu sto si dozidao juce,pa da vide ljudi kolko ima mog alata koji je bas slucajno zalutao kod tebe :!:

3 - A ti budjavi :lol: .......ma sta ima da pricam s*tobom kad svi znaju da si ...... :mrgreen:

Gago

Post by Gago »

skora wrote:
1 - Ti mali.....sta kazes - ti si sve radio,jel ??? a ja samo slikao ???? :shock:.....Dooobrooo,vidimo se na sledecem servisu ;)
https://www.youtube.com/watch?v=K6SPAv_As-0 :D

Boki78

Post by Boki78 »

skora wrote:2 - Ti veliki ..... sta kazes - alat,jel ???? ......vazi vazi ;) ....samo da slikam ljudima sobu sto si dozidao juce,pa da vide ljudi kolko ima mog alata koji je bas slucajno zalutao kod tebe :!:
I tako meni dana Gaga kaze, Boki ti si brain, a Strumpf muscle. Ja se mislim, tako mlad, a sve kapira :kez

travelman

Post by travelman »

2 - Ti veliki ..... sta kazes - alat,jel ???? ......vazi vazi ;) ....samo da slikam ljudima sobu sto si dozidao juce,pa da vide ljudi kolko ima mog alata koji je bas slucajno zalutao kod tebe :!:
Ma dodji, bre, da ti bata da jos alata .... ;) ...
https://www.youtube.com/watch?v=YbFsEDzXyLw

skora

Post by skora »

Do sad me je maltretirao :evil: da napravimo nosac za obrtaljku da bi on mogao da jurca prekosutra za Kraljevo ,i da je tera u crveno :mrgreen:

Cenio sam da to treba da bude kulturiska ,i da ima svoje postolje :?

Image Image Image Image

Medjutim NE !!!!! On hoce ovako :sad:

Image

Ajd dobro ....neka bude tako :( ,ali nisam mogao da podnesem da se vidi nosac :!:

Image Image Image Image

Image Image Image Image

Image Image Image Image

Image

Image Image Image Image

Ovako ce otprilike izgledati :oops: ....samo da se iznivelise i fiksira zbog vibracija,kraci sraf na konzervi i jos po neki estetski detalj na oklopu .....

Image

Image

Image

Nemam vise zivaca za veceras :D :D :D .....gori je i od Bokija i od Travija ZAJEDNO :!: :evil:

Image

Gago

Post by Gago »

Hvala 8) 8) 8) :prvi :twisted:

travelman

Post by travelman »

..gori je i od Bokija i od Travija ZAJEDNO :!: :evil:
A jel si objasnio Gagi da mora staviti protivteg na desnu stranu jer ce sa tako okacenom obrtaljkom da mu iljusin zanosi ulevo i vise ce da mu cepa levu gumu ... :!: ...

Jbt, od secenja jedne zardjale konzerve si napravio filozofiju ... :mrgreen: ... okacio si i napravio vise slika nego ja na svojoj svadbi ... :mrgreen: ...

Vidi se da si sekundarac ... :lol: ... em vozis Ladu, em ti je penthaus pun konzervi i plastike ... :roll: ...

Blam me je da te komentarisem, prepustam to zadovoljstvo mom bratu Bokiju ... :kez ...

skora

Post by skora »

travelman wrote: ... okacio si i napravio vise slika nego ja na svojoj svadbi ... :mrgreen: ...
Image

djape1977

Post by djape1977 »

ajd sad jos samo provali sta treba da se uradi u tom obrtomeru da igla ne skace kao luda cim pipnes gas
j***** auto bez kardana

Miljan
Automobil: Skala 55, Koral 65

Post by Miljan »

Kondenzator 100 mikroF 400V redno na signal.

Locked