motor 1.6
Moderators: dejo, dejca, Miljan
Re: motor 1.6
nisu. Motori se 1.2 , 1.3 8 1.5
postoji i 2107 sa 1600 motorom ali su jako retke. jednu jedinu sam video uzivo.
kakvi su? kao i svi ladini motori. ni bolji ni gori
j***** auto bez kardana
- Samar-Guja
- Automobil: Lada Samara 1.3S
Pa uzmi u obzir da 1.6 motori teraju nive i npr aleka .oba auta su i veci i tezi od 2107 pa kotrljaju . Za razliku od ovih sa manjom zapreminom je jaci ali i stedljiviji.
Ko nije jeo u krevetu ne zna kako mrve bodu !!! :)
Naisao sam na jednu sa 1.6 motorom ako je opis tacan. Ne znam dali je fabricki sa tim motorom ili je naknadno ubacen, ali evo je http://www.polovniautomobili.com/putnic ... da-riva-16djape1977 wrote:postoji i 2107 sa 1600 motorom ali su jako retke. jednu jedinu sam video uzivo.
Drive with style,drive like a BOSS,drive Old school
Ta lada sa oglasa je garant presla 290000 km. Taj plin u njoj ko li je ugradjivao kao da je to zeleo da uradi za 5 minuta. I cemu toliko jak motor, vidi kolika mu je registracija. A cena ...
dejca, bez uvrede,ali poslednjih parf meseci sam sa lade 1.5 presao na 1.3 i mogu ti reci da je to definitivno prelazak sa konja na magarca. ok, moze da se vozi i 1.3, ali da ide - ne ide
j***** auto bez kardana
Ma što ću se vredjam, meni bitno da mi završi posao od lokacije A do B. Da nemislim o kaišu i registracija je manja. Ja kola vozim 99.9% po putevima gde je ograničenje 80 a ja uživam da vozim četeres četeres pet i uživam u prirodi. 
I meni se zalamalo u samarama cas 1.3, cas 1.5 ,i ima definitivno razlike .....Nije sad woow,ali se oseti ...djape1977 wrote:sam sa lade 1.5 presao na 1.3 i mogu ti reci da je to definitivno prelazak sa konja na magarca.
dejca wrote:četeres četeres pet
...ja kazem kralj !!!!! Re: motor 1.6
ja glasam za 1.7 iz nive
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
xaxaxaxaxaxa, onda cu dejci da dam aleka, da mu drzis pun gas na pravcu 110 ne prelazi i to ako duva vetar u ledja a cim vidi brdo kad si sam ide jedna 40 
dejo mislim da bi 2.0 110ks bila prava mera
objasnis nekima sta je lada
dejo mislim da bi 2.0 110ks bila prava mera
objasnis nekima sta je lada
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
sto meni treba u 6 ujutru ne ustaje kao ja a opet u tri kad se vracam one tek ustaju