Tenak

Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977

dejca
Automobil: Nekad lada 2107.

Re: Tenak

Post by dejca »

Pa nikad neradi isto kad se mrda paljenje, jali da te ucim :!: odvrti za jedan krug sraf na isparivacu i ima da peva, eee moj jakoje Image

aleko-2141
Automobil: Moskvic Aleko

Post by aleko-2141 »

sve sam zivo prestelovao, razvodnik vadim kad menjam platine, svratio i do majstora na brzini u opet nista, ler ekstra, pali na trepatj oka, potpisuje ko lud al gasise kad treba da stane :D

jeronimo
Automobil: vaz21214-20

Post by jeronimo »

da nema rupcagu na servu kocnica ili neispravan nepovratni ventil?
" :) Prva,druga,kuplung,treća ruski ti je menjač sila :) "

aleko-2141

Post by aleko-2141 »

videcu to danas, prima gas ko lud al nece bog al tu je krivac malo kraca sajila i treba jos plin ustelovati al sad sam zadovoljan i necu da ga zapalim :D

aleko-2141

Post by aleko-2141 »

Opet je palo kupanje al malo temeljnije i sa samponom 8) Ja ne mogu da se nagledam koliko se meni ova boja svidja, iz jednog ugla je siva iz drugog malo ljubicasta, kad je tmurno napolju ima kao i plave ludilo skroz, stavio sam i ladine kapice da zbunim protivnike, svi gledaju i po neko pita jel ovo neka lada :mrgreen: :lol:

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Dare
Automobil: Niva 1.7 4×4

Post by Dare »

Odlična boja. Samo, ja bih ove kvake prebacio u crno ;)

aleko-2141

Post by aleko-2141 »

plastifiracu ih u boju auta al nikako da stignem

aleko-2141

Post by aleko-2141 »

Malo sam se igrao sa PhotoShopom al ko barata sa njim nek spoji slike u jednu :D

Image

Image

travelman

Post by travelman »

Ja bih te posavetovao da ti ostane ovako dignut ... tek ces vremenom videti koje su prednosti u odnosu da ti je spusten ... :mrgreen: ...
Vec sam ti rekao da je i moja samara malo vislja u odnosu na druge i to mi je bilo u pocetku ruzno i razmisljao sam da je spustim ali sad nema tih para zbog kojih bi to uradio ...

aleko-2141

Post by aleko-2141 »

Veruj mi da je vislji neko sto treba, sad mogu da se podvucem ispod njega i da radim sta hocu, 10cm nije nista za njega a toliko je potrebno da sa ovim felnama i gumama ide nize i da izgleda bolje a kad sedne 3 pozadi i pun gepek on dodje do te visine, spustanjem ce biti drugaciji osecaj u voznji, kazu kad se sabiju opruge da npr ne odradi auto par puta na prevojima nego jednom-dva puta pa dok se navikne :)

aleko-2141

Post by aleko-2141 »

Igrao sam se sa branikom posto mi jedan ludak trazi za polovan 8000 pa lakse mi moj da odradim, posto je desna strana skroz pukla morao sam da grejem i krivim plastiku da bi nekako uklopio i dobio da lici na nesto, kada sam to odradio, vezicama ucvrstio pukotine da drze dok sa unutrasnje strane ne odradim poliseterom, pre nego sto sam poceo da stavljam poliester izbusio sam nekoliko tehnickih otvora cisto da lepak ili sta je vec moze malo bolje da uhvati, kada stegne prelazim na spoljnu stranu, zeleno je 4cr-ov fiber git.

Image

Image

Image

Image

Alexa
Automobil: Lada 2106

Post by Alexa »

Da se nadovezem na visinu.Takodje imam isto misljenje da je bolje kad je auto visi.Da sam uzeo onog crnog passata sto ima sportsko ogibljenje tacno bi se zeznuo,i sad kacim negde sa audijem a kamo li da sam uzeo nesto nize,tako da ne bih ti ni ja preporucio da spustas.

dejca
Automobil: Nekad lada 2107.

Post by dejca »

Ma kakvo spustanje, da mu milis mozes li na trotoar da se popnes, da se slobodno vozikas po livadama a mlad si valjda znas zasto.
Juce moja lada odradila jos jedan muski posao, pet putnika i jedno dete plus gepik pun sumske zemlje, do 80 dodje ko od sale, neznam koji joj je. Sa njom da bih dosao do te sume idem poljskim puticem i da nema visinu nista od posla.

aleko-2141

Post by aleko-2141 »

mora malo da se spusti, bas je visok, pozadi vratim fabricke i napred malo i to ce biti to :P

napravio sam prstenove za centralnu za prednje tockove posto fabricki nema, videcu sta ce biti a za pozadi moram da smislim kako cu, mozda cu morati da pravim distancer od 5mm sa prstenom da bi drzalo i zadnje

Image

Image

aleko-2141

Post by aleko-2141 »

Palo elektronsko paljenje, lakse pali, rad je ravnomerniji, lakse prima gas, obrtaji normalno padaju.

Post Reply