Jesam ja ,ali ne na Ladi .....Ok je ....nema greske ,ali je i cena ozbiljna ako je pravi (200e)
Najbolji druk sto mozes da uzmes
kao poseban je BREDA.Kosta ako se nevaram 1100din. u Euro07.
Tako kupljen posebno taj druk lezaj,u kombinaciji sa remontovanom tvojom korpom ,lamelom sa Nemackim ferodama,i obradjenim zamajcem ,daju jako zadovoljavajuce rezultate....kako na papuci kvacila,tako i polju vuce samog automobila.Kombinacija je proverena na jednoj samari te ti pricam utiske iz prve ruke.
U parama to iznosi ovako :
- Obrada zamajca 1000din
- Reparacija korpe 1200
- Reparacija lamele 1000
- Druk lezaj Breda 1090din
------------------------------------
Ukupno 4290din........ Mesto reparacije - zanatska radnja FICA (u okolini Beograda ,tj u Ostruznici)
Isto TO ,samo u drugoj zanatskoj radnji koja ima malo duzu i jacu reputaciju (kod Malinica) kosta za par stotina dinara vise.Dakle ispod 5000din .
U Gazeli ,koja ima najjacu reputaciju sto se tice originalnosti delova ,set kosta izmedju 8 i 9 hiljada dinara .Imaju LUK i Valeo ja mislim.
Bokijev auto sam vozio ,mislim da je kod njega origanal Valeo ,placen je set ozbiljno ,ali je i pedala kao pena.Utisak fenomenalan sa mog stanovista .
STA GOD DA IZABERES ,bilo da je skupo bilo da je jeftino ,neovisno gde se to nalazi .....javi i sve ti organizujem odmah.
Ukoliko bilo sta porucujes iz Euro 07,samo im naglasi ,da to sto narucis ,iz centralnog magacina (iz Batajnice) dostave u radnju u Cvijicevoj ulici (kod gradske bolnice)
Ukoliko bilo sta narucujes iz Gazele,i servis i direkcija su im kod mene i Travija u komsiluku.
Ukoliko se odlucis na reparaciju ,salji ,pa da nosimo na rad.Procedura traje oko 2 sata (sam posao)
Rusku lamelu imam novu ,Ruen korpu imam novu ,ali to nisam stavio ni sebi u svoju krkelu ,pa ne preporucujem ni tebi .....
DRUGARSKI SAVET - koji god set da stavljas ,OBAVEZNO obradi zamajac.Neka je to samo sto se kaze
da ga lizne ,ali ga ipak odradi ......ovde ili kod tebe - sve jedno.
Na vezi smo