Boki vec poodavno prica da je Strumpf za sve nesposoban ali ja u to nisam hteo da poverujem ... ali sad kada si i ti to potvrdio ... ...
Nervira me sto kazaljka nije mirna
Pa i treba da bude nemirna jer ti je motor zivahan ... ... i treba da skace ko mace na kolace a ne da jedva dodje do 2000 i tu se umrtvi i miruje ... samo ti udri po gasu pa nek ona skakuce gore dole ....
Gago wrote:Posto se Skora nije pokazao kao sposoban da poveze obrtomer
Vazi ,vazi ....... ......od sad si prepusten tvom bratu Bokiju ....pa da vidis kako to izgleda
Gago wrote:Nervira me sto kazaljka nije mirna ,
Skora kad ti je vezao ,skazaljka je bila mirna ...a sad ces da ides kod Bokija ili Travija da ti vezu kondenzator posto sad kako si ga zakacio verovatno stoji za ukras
travelman wrote:Boki vec poodavno prica da je Strumpf za sve nesposoban
Svasta Boki prica .....ali nam Djape ubaci crv sumnje koji moramo hitno istraziti ....da vidimo kako tu stoje stvari ....
skora wrote:Skora kad ti je vezao ,skazaljka je bila mirna ...a sad ces da ides kod Bokija ili Travija da ti vezu kondenzator posto sad kako si ga zakacio verovatno stoji za ukras
Kad si ga ti zakacio i Samara je bila mirna ....... i nepokretna
skora wrote:Svasta Boki prica .....ali nam Djape ubaci crv sumnje koji moramo hitno istraziti ....da vidimo kako tu stoje stvari ....
Ja sam za, ako ga bude istrazio kao onaj fizicki fenomen, a sva je prilika da hoce, upish je zagarantovan
Pa mirna je u voznji kada se vozi sa konstantnim pritiskom gasa, ali npr kad se pritisne kvacilo da se promeni brzina kazaljka padne do 1000 obrtaja, pa onda poraste malo vise nego sto treba, i onda oscilira kratko dok ne dodje dokle treba... Tad je mirna...
Sad je zica za signal na plusu... Ova moja bobina kao da je preko noci zamenila plus i minus
Boki78 wrote:Kad si ga ti zakacio i Samara je bila mirna ....... i nepokretna
Pa jel na slep otisao BG - KV ,pa KV - KG dok mu tamo nisu namestili KONTRA od SVIH uputstava na ovom svetu
Gago wrote:Pa mirna je u voznji kada se vozi sa konstantnim pritiskom gasa, ali npr kad se pritisne kvacilo da se promeni brzina kazaljka padne do 1000 obrtaja, pa onda poraste malo vise nego sto treba, i onda oscilira kratko dok ne dodje dokle treba... Tad je mirna...
Kaze Miljan ,moras da doplatis jos jednu crvenu za Teleoptikov i onda nema mrdanja ni malo
pa ostala je na parkingu jer nisi hteo da ides kuci sa zicom umesto prekidaca ,
i nisi hteo da ides kuci sa mojom lajkom
...zato je ostala ..... a ti si odvezen kuci ko ministar ......i sutradan si odvezen po prekidac za plin .....i ostala je jer ti je vise odgovaralo da te vozim nego da se vozis
juce pricah sa djapetom da elektronac ne bi mogao da radi tako al izgleda da moze, imas kod njega lukasovu bobinu novu 20e, ja nisam imao para sad da je uzmem.