Tako bi I juce, lep suncan neradan dan I milina za skitarenje. Novcanik prazan, Samara presusila a ja nabacio koje kilo vise pa nije bilo mnogo razmisljanja. Isteram CBR.a iz garaze I pravac pumpa ….
Obavim tu o jednom trosku mali I veliki servis I avantura pocinje …

Brzo se sjurim do Pancevackog mosta ali obzirom da sam se predhodnog dana cabrioletisao na toj strani, produzim dalje...

Jezdim tako praznim ulicama moga sela kad ugleda jednu produzenu Nivu …

A zatim I vrlo brzo izadje na dorcolski kej gde pocinje biciklisticka staza I krenu dalje …

Krstarim ja tako kad ugledam nekog mangupa kako ga okrece pod rucnom I hoce iz Dunava da uplovi u Savu …

Prebacim ja tu u sport mod, iz 14te ga munem u 13tu brzinu I vrlo brzo ga stignem … I preteknem …

Ispratim ga pogledom I krenem za njim …

Stignem do pristanista kad ono jos jedna barka leluja na talasima …

Okinem tu jos jednu fotku u nadi da cu se I ja nekada popeti na kruzera kad prodam iljusina za 2. tauzenke minimum …

Krenem dalje, planirao sam do Zemuna I Venecije ali kako je bila guzva za lift, ja produzi pravo …

Napravi pauzu ispod Gazele I ostavi grafit za uspomenu …

Most preko Ade …

Ada …

Malo smo hladili gume od paljenja …

Pozerima smo nabili kompleks … svi su se smejali gde sam parkirao CBR.a ali kada smo stali u vrstu videlo se ciji je najveci …

Dodjosmo I do kraja jezera ….

Nikada nisam bio u fazonu pozera vec su me uvek vukle daljine sve dalje I dalje … istera CBR.a na asfalt pa udri po gasu …

Prodje I obilaznicu ok Beograda …

Ovde pojedinci dovlace svoje krkele I servisiraju …

Prodjoh I Ostruznicu I vozim se uz Savu …

I stigoh do Umke …

Ovde vec pocese da mi opadaju obrtaji, niukako da ortaljku poteram u crveno sto je siguran znak da nesto treba ubaciti u kljun … ali, frka na vidiku … praznik je I sve je zatvoreno …

Sva sreca pa pronadjem neki otvoren kiosk i kupim neke slatkise. Sedim tako I odmaram a ujedno se I dvoumim da li da udjem u neki medjugradski bus I vratim se njime do Bg. Ali dzabe, sirotinjo I Bogu si teska kad nemas ni za bus tiket …

Dvoumim se da li da izadjem na straftu, ubacim ga u 18tu I tako ga sprasim do centra ili da se vratim starim putem. Odlucujem se za drugu varijantu …

U tom trenu me nesto lupka ispod pupka. I vrsnjaku pripalo muka pa trazi da ga olaksam istih. Nekada je ovde bio kontrolni punkt I dva puta me je hvatao radar. Nekada su mi ovde olaksali novcanik a sada sam se ja olaksao u njihovom radnom kabinetu pa smo poravnjali racune …

Put I u povratku vodi uz Savu, paznju mi je privukla ova mala kucica za decu na drvetu …

Do Ade sam se vratio zacudjujuce lako I brzo pa resi da proskitam I tuda malo uzduz I popreko mada je guzva u saobracaju velika …

Ko ne zna kako funkcionise poluga, to moze ovde vrlo brzo da nauci … I da Yuga podigne jednom rukom …

Ostavljam Adu iza sebe I krecem dalje …

Nas dvoije I romantican zalazak sunca …

Beograd na vodi …

Zvoni mi mob, pa vatam zavetrinu …

Drugari me zovu na ladnu pivkanu a kako je Travi uvek raspolozen za druzenje odmah menjam plan I rutu u sekundi. Teram drekavca u tunel a CBR stavljam u siti mod …

Prolazim pored solitera gde su Tihi I Prle nekada bacali petarde nevaljalim cikama u dnevni boravak …

Ubrzo stizem na mesto susreta ali I tu pravim jedan krug …

Cuvena ruski T34

I ostala gvozdjurija …

Cuveni nemacki jurisni tenk, spusten maximalno. U to vreme je postizao rekordnih 55km. Bili neki matorci pa ja prisluskivao …

Ovde sam se sastao sa drugarima I od tog trena imam prekid filma ...
... Kako sam se u Jednom komadu dovezao do kuce, sam Bog zna … ili sto bi rekli, budalu I Bog cuva … U svakom slucaju mojoj bezbednosti je doprineo I brat Skora koji mi je jos jesenas u ime ljubavi poklonio nov prsluk …

P.S. Boki spremaj se za Mladenovac I Kosmaj, znas sta si obecao zimus … nemoj posle da bude kako ti je bajs kod Strumpfa na servisu I nisi u prilici za pedaliranje ….
.......hocu budjavog(Boki78) da sateram
jedno dva puta kolima u jarak