uskoro ide na prodaju samara 1.5, 5V, 5 brzina, 91 godiste, ima atestiran gas, u voznom stanju, registrovana ...
prodaje se u sledecim celinama, koga sta zanima neka pita porukom da ne opterecujemo temu:
1. auto-gas - atestiran i upisan u saobracajnu, tocak boca stara 3 godine
2. alu felne sa zimskim gumama - gume stare 4 god, mozda su malo matore, ali su malo presle,
slike za vikend
3. lada samara - cena po kg kao kod otkupljivaca sekundarnih sirovina
ukoliko zanima ljude sa foruma da je rastavljaju za delove - kome sta treba,
samara je registrovana do 05.05.2015. i do tada je moguce odvesti auto na zeljenu adresu,
nemam dvoriste i ne mogu da organizujem akciju cerupanja ...
za sva pitanja - posaljite PP,
hvala
Samara 1.5, 91 god
Moderators: dejca, Shone89, stalker92
Samara 1.5, 91 god
Fool me once, shame on you!
Fool me twice, shame on me!
Fool me twice, shame on me!
Re: Samara 1.5, 91 god
Pozdrav .....mene zanima .....kao celina koju bih upalio i odvezao .Sobzirom da si iz Subotice a ja iz Beograda ,zamolio bih te za sto pedantnije slike svih detalja koji ti padnu na pamet.
Ukoliko se izdogovaramo ,novac mogu odmah da ti uplatim na racun koji mi kazes ,a po nju bih dosao kad se dogovorimo ....Naravno ,tablice i saobracajnu bih ti posalao cim istekne registracija,kako bi ih odjavio da i o tome vise ne razmisljamo
Hvala
Ukoliko se izdogovaramo ,novac mogu odmah da ti uplatim na racun koji mi kazes ,a po nju bih dosao kad se dogovorimo ....Naravno ,tablice i saobracajnu bih ti posalao cim istekne registracija,kako bi ih odjavio da i o tome vise ne razmisljamo
Hvala
-
Boki78
Strumpfe sta ti tacno nije jasno u

plus pretekao sam tepesadinac wrote: za sva pitanja - posaljite PP,
hvala
Zbog slika sam se oglasio u oglasu a ne na PP....da bih i ja i eventualni kupci videli o cemu se radi.Sve ok
P.S.
Neovisno sto si me pretekao ,nemoj da bi sraf zafalio sa kola dok ne dodje u BG
....a kad dodje - kako ti volja .....tako da je sasvim sve jedno ko je PRVI ,kad cemo svakako ici zajedno u Suboticu ....
P.S.
Neovisno sto si me pretekao ,nemoj da bi sraf zafalio sa kola dok ne dodje u BG