Lada Samara 1.3
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
Re: Lada Samara 1.3
ne pratis na casu, stavio sam elektronsko 
Pa vidis da ovaj napuderisani vozi 7 godina na slabiju varnicu sa 2101......pa reko i ti si ostao na onoj 
moze da radi elekronsko sa bobinom za platinsko, ali je kilava varnica. i posle se cudi sto lose pali, kuku lele ne valjaju kablovi, svecice...
j***** auto bez kardana
Sto je najjace ja nisam imao nikakvih problema sa paljenjem sve ove godine... Nekoliko puta se desilo da vruc na plin nije hteo auto da upali, ali je to bilo sporadicno... Sutra cu staviti odgovarajucu bobinu, pa cemo videti...
Samo Samara Srbina Spasava
Sa ludacima nikad nije dosadno

Ovaj je najgori od sve dece

Ja sam samo isao sa unimerom i celo jutro merio
...naucio me Boki cemu sluzi svaki podeok ,i ko god prodje ,ja ga zaustavim da mu kontrolisem punjenje
Kako to obicno biva,kad god je neki kvar gde treba da se napnu mozdane vijuge,Travelmana nigde nema
Kakav gazda ,takva i higijena vozila

...ali vazno je da je on stavio bele migavce

Ovaj je najgori od sve dece

Ja sam samo isao sa unimerom i celo jutro merio
...naucio me Boki cemu sluzi svaki podeok ,i ko god prodje ,ja ga zaustavim da mu kontrolisem punjenje
Kako to obicno biva,kad god je neki kvar gde treba da se napnu mozdane vijuge,Travelmana nigde nema
Kakav gazda ,takva i higijena vozila

...ali vazno je da je on stavio bele migavce
Prao kola pre dva dana i hvali se da su cistija
Zamenjena bobina, stavljena za sad Samarina originalna, doliveno ulje u menjac....
Nisam primetio neku bitnu razliku...
Posto nikad nije vrseno stelovanje paljenja, uskoro ce to biti odradjeno i nastelovan plin gas analizatorom...
I sto je najvaznije Samara nije ostala da prenoci na Mirijevu
Ne kola ,nego SVINJAC pod haubom i sama hauba iznutraGago wrote:Prao kola pre dva dana i hvali se da su cistija![]()
Kako i da ostane kad ti je bio tvoj napuderisani brat .....znas da on nista ne prepusta slucaju .....isti je ko Travi ......dok ne popucaju brzezoni oni stezuGago wrote:I sto je najvaznije Samara nije ostala da prenoci na Mirijevu![]()
A koji je razlog što krijete tablice, tako i na nekim oglasima vlasnici sakrili tablice. Ispada da su to sumnjivi tipovi i njohova vozila 
Tebi su Dejca, od sveg ovog majstorisanja i Samara druzenja bitne samo zamagljene tablice

Ja to praktikujem,navika .....pa posto sam ja kacio slike ,onda kako sebi tako i drugima .....dejca wrote:A koji je razlog što krijete tablice
Gde ces sumnjivijeg od napuderisanog Bokija .....cim ne popije lekice ,odmah je sumnjiv cikama u belom .......oce da ga vode sa sobomdejca wrote: Ispada da su to sumnjivi tipovi i njohova vozila
Ma sta se nerviras ...njemu je samo bitno za kolko je ko prodao lajkuGago wrote:Tebi su Dejca, od sveg ovog majstorisanja i Samara druzenja bitne samo zamagljene tablice![]()
Pa čekaj kad ti prijatelj kupi auto valjda ćeš ga pitati za osnovne informacije tog auta. Godište, kilometražu i cenu pa onda započeti razgovor o autu, tako je kod nas, ali dobro vi ste beogradjAni i tako to.
Kad kupi DA ....ali mali Marko nije KUPIO floridu ,nego prodaodejca wrote:Pa čekaj kad ti prijatelj kupi auto
Ti uvek prvo sto pitas je - ZA KOLIKO si ga prodao

Ko da ti je Travi brat !!!
A kad ga se prodaje cena je pa najviše bitna
Ja i travelman smo zakasali ljudi i u godinke pa moramo tako i dda razmišljamo.
Ja i travelman smo zakasali ljudi i u godinke pa moramo tako i dda razmišljamo.