. Nadam se sa ciljem lepog druzenja i razmene iskustava.Hajmo dragi moji clanovi da pokazemo ( prvo samom sebi ), da u nama ima dobrote i velike tolerancije
travelman wrote:Pratio sam čoEka na par foruma, uvek je bio pristojan i kulturan i sa nikim nije ulazio u diskusiju, samoreklamirao se i nudio svoje usluge javno ...
Meni licno ne smeta, meni su ovde dosadniji Skora zvani konzerva i Aleko koji jedva ceka da mu se ptica pokaki na tenak pa da odma okaci sliku i to podeli sa nama ...
Mislim da sam pogresno shvacen
, ako napisem sta sam uradio u svom poslu. Nailazim na razlicite kvarove i objasnjavam kako ih otklanjam. Mozda ce se slican kvar desiti na vasem automobilu, pa ce te se setiti kako je neki majstor na forumu resio problem.Treba te da shvatite da sve probleme nemozete da popravite sami, jer nemate odgovarajucu opremu ni iskustvo. Ali je vazno da ih koliko toliko prepoznate, kako vam majstor nebi odradjivao nesto nepotrebno.
A imao sam siaset takvih slucajeva ( gde je musterija bespotreno potrosila odredjena sredstva,a poboljsanja nema ), zato sam i poceo da pisem na forumima.
Mozda moje iznosenje nekog problema deluje nekom kao neka reklama ( sto je sasvim pogresno ), jer meni sa 37 godina rada u ovoj bransi. Ovakav vid reklame sigurno netreba, a jos manje da nudim svoje usluge. Mnogima sam na pp pomogao u resavanju njihovih problema ( a da drugi neznaju i nevide ), ili ih usmerio nasta da obrate paznju kad odu kod svog majstora.
Mnogima sam drugarski odradio popravke na sistemu ubrizgavanja goriva. A, nekim clanovima popravku sam naplatio ( sa odgovarajucim popustom ), jer su trazili da im odradim posao. I na taj nacin se uvere u kvalitet mog rada i znanja....
Zato Vas drugarski molim da forumu damo odredjenu dozu tolerancije i plemenitosti, jer se iskreno nadam ( od sveg srca ) da je jos imamo.