Auspuh lada 110
Moderators: BokeYGTi, elektronicar, pesadinac, letnjikovac, milanovic986
Auspuh lada 110
Da li neko zna da li zadnji lonac na Lada 110 i Samara imaju isti. U radnji me ubedjuju da je isti(jeftiniji da),a nesto nisam raspolozen da uzimam pa ako nije da vracam. Pa ako moze neka pomoc ko eventualno zna.
Re: Auspuh lada 110
Ulazna cev u lonac ,odnosno krivina koja ide preko zadnjeg mosta je ista....Kacenje lonca na lastise je isto ....medjutim postoji jedna stvar koja je bitna.
IZLAZNA cev iz auspuha (zavrsnica koja je vidljiva) kod 11x ima blagu zakosensot.

Razlog tome je dublji branik na 11x ,za razliku od samarinog koji je vislji (odnosno plici),pa izlazna cev prakticno ide ISPOD branika.
Ovo je samarin kataloski broj
..... 110kin je (2110-1200010) ....dakle cim su kataloski brojevi razliciti ,razliciti su i artikli ...
ALI
Ovo je samarina PRAVA islazna cev

Ovo je 11x ZAKOSENA izlazna cev

Skapirao si gde je samo razlika
....koja se lako resava na licu mesta prilikom ugradnje 
IZLAZNA cev iz auspuha (zavrsnica koja je vidljiva) kod 11x ima blagu zakosensot.

Razlog tome je dublji branik na 11x ,za razliku od samarinog koji je vislji (odnosno plici),pa izlazna cev prakticno ide ISPOD branika.
Ovo je samarin kataloski broj
..... 110kin je (2110-1200010) ....dakle cim su kataloski brojevi razliciti ,razliciti su i artikli ...ALI
Ovo je samarina PRAVA islazna cev

Ovo je 11x ZAKOSENA izlazna cev

Skapirao si gde je samo razlika

- bruyoni
- Automobil: Lada 112 1.5 16v
I da je kriva, a prava je i na 11x, potpuno nebitna stvar jer se cev lako iskrivi.
Ovo na fotki je neka rana verzija, ili neko budženje, postoji žljeb na zadnjem odbojniku gde izlazi cev iz lonca.
Ovo na fotki je neka rana verzija, ili neko budženje, postoji žljeb na zadnjem odbojniku gde izlazi cev iz lonca.
Dobro kad ti kazes da je pravabruyoni wrote:I da je kriva, a prava je i na 11x,

A ja napisah ....koja se lako resava na licu mesta prilikom ugradnjebruyoni wrote:potpuno nebitna stvar jer se cev lako iskrivi
Pa uporedi kataloske brojevebruyoni wrote:Ovo na fotki .......ili neko budženje
A vidite ovaj rad

- bruyoni
- Automobil: Lada 112 1.5 16v
Dobro je da nemam ladu 112, inace bih sva tri zadnja lonca morao vracati.skora wrote:Dobro kad ti kazes da je pravabruyoni wrote:I da je kriva, a prava je i na 11x,....stari lonac je fabricki
![]()
Ok,hvala sve mi je jasno.
Stavio od samare,nasao polovan a bas dobar,covek pravi auspuhe a ovaj skinut a dobar. Inace jedino sto se razlikuje izlazna cev je duza kod lade11x,tako da je jedini to navario.
A jeftino prosao sa montazom 1500din.
E sad je milina cuti zvuk
A jeftino prosao sa montazom 1500din.
E sad je milina cuti zvuk
Re: Auspuh i sajla lada 110
Da ne otvaram novi post.
Sajle za rucnu od samare jer mogu na Ladu 110?
Sajle za rucnu od samare jer mogu na Ladu 110?
Hvala bruyoni
- tomo 110
- Automobil: lada 110 1.5 16v
-
rascho
- Automobil: Lada 112 1.5 16V
Pa to ti je auspuh za sportski zvuk. Nemoj to mijenjati 
Telefon je izumio Aleksandar Graham Bell 1875. godine...
kad ga je sklopio vidio je da ima dva propuštena poziva....
zvao ga je Chuck Norris...
kad ga je sklopio vidio je da ima dva propuštena poziva....
zvao ga je Chuck Norris...
- tomo 110
- Automobil: lada 110 1.5 16v
Danas sam ptrobao nesto novo,namesto da se "vari" probuseni izduvni lonac .Brobaosam sa ARBO traku za ausphe da zatvorim postojece rupe.Pa vidicu koliko ce da trae. Probuseni lonac je od Yugo 1.1i
E svasta ce da izmisle.
Da si mu kad je bio nov itbušio rupu od 5m.m. u najnižu zonu do ovoga i nebi došlo jer njega iznutra skape vlaga koja se kondezuje, kad izbušiš rupu tu izadje voda. Znam da su kadetima fabrički bili bušeni lonci baš zbog toga.
Da si mu kad je bio nov itbušio rupu od 5m.m. u najnižu zonu do ovoga i nebi došlo jer njega iznutra skape vlaga koja se kondezuje, kad izbušiš rupu tu izadje voda. Znam da su kadetima fabrički bili bušeni lonci baš zbog toga.