Lada Samara 1.3
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
- Dare
- Automobil: Niva 1.7 4×4
Re: Lada Samara 1.3
Blago vama kad niste sami kao ja. Ja juče celo prepodne glancam svoju Ladu sam (i nije još gotovo sve). Prolaznici i komšije gledaju me čudno, Lada se sija... Ovako kad ste svi na okupu to onda deluje sasvim OK. Skupili se entuzijasti. A kad je entuzijasta sam, onda kažu "Gle ovog ludaka... " 
- Miljan
- Automobil: Skala 55, Koral 65
Sta te briga kako te gledaju i sta ce da misle, radis za sebe, ne za njih 
-
travelman
E moj Dejca, oni su beogradjani kao sto sam ja iz leskovac. Ovde sam ja jedini gradsko dete, vidis da ih izbegavam ...
... oni su navikli da se igraju na livadi a to nije nivo moje samare ...
... da si mi ti negde u komsiluku ja bih se samo sa tobom druzio ...
...
...
... prodao je za 600 eura ...
... a proslo je vise od pola registracije ....
... e sad vidis sto maskira tablice ...
Svaka mu cast na tome, zna znanje a mi mozemo samo da mu pljunemo pod prozor penthausa ...
...
Ti si moj drug pa cu ja da ti kazem za koliko je prodao belu ....njemu je samo bitno za kolko je ko prodao lajku..... nemoj slucajno da mu kazete za belu za koliko je otisla
Svaka mu cast na tome, zna znanje a mi mozemo samo da mu pljunemo pod prozor penthausa ...
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
Sto niste zvali da vam smetam

Pa kratko smo radili od 9 do pola 11 ...
Mozda se opet sutra budemo borili sa kazaljkom sto skakuce ali videcemo
Mozda se opet sutra budemo borili sa kazaljkom sto skakuce ali videcemo
Samo Samara Srbina Spasava
-
Boki78
Sutra Strumpf ustaje u 7:30
Mnogo je sretan sto je tapnuo nesrecu za 6 glava 
Dodji da upalis ono braon go**o na plin preko tog izbusenog karburatora - breealeko-2141 wrote:Sto niste zvali da vam smetam![]()
![]()
Ako ga ja budem ugradjivao ,odletecemo svi komplet preko brda do elektronicarevog dvorista .....
P.S.
Jel umes da ugradis ili da teram u servis da ugradjuju ???
Bezi bre tiBoki78 wrote:Sutra Strumpf ustaje u 7:30Mnogo je sretan sto je tapnuo nesrecu za 6 glava
Pa idem ujutru ugovor da pravim .....porez i to ....pa jedino posle toga......ako se uopste pojave ovi sutra
Stručnjak je za trgovinu i neka mu je alal!!! Ja misleo da od 450 nije uzeo više kad on uzeo ful cenutravelman wrote: ja da ti kazem za koliko je prodao belu ......
... prodao je za 600 eura ...
... a proslo je vise od pola registracije ....
... e sad vidis sto maskira tablice ...
Svaka mu cast na tome, zna znanje a mi mozemo samo da mu pljunemo pod prozor penthausa ......
Nisam jos nista uzeo .....hteli da je teraju odmah ,ali ja nisam dao bez ugovora....a ugovor nismo mogli odmah jer se ne vodi na mene ,tako da je ostalo za ujutru ..... jos uvek nemamo zvanicnu prodaju
....javicu ti ja cim je prodam za koliko je otisla 
- aleko-2141
moj weber nije gotov jer mi treba onaj set a tvom nesto fali jer na benzin nece da radi a i na plin brljavi a i moj nije nista sretniji, nadji mi do sutra po podne set za reparaciju za samaru da uradim oba i da moj razbusim da bi mogli da se vozimo oboje, struju za plin ne znam da vezem al i nem mnogo muke jer ima upustvo a mozemo da vidimo kako su kod mene vezane zice ako je isti prekidac.
PA KAKO SI SE VOZIO 2 MESECA ako brljavi na plin ????
Kakve veze ima set za reparaciju ako ceo karb sluzi kao uvodnica za plin ??? Ne kapiram ???
Sta ti covek da,ti sve pokvaris
Imas set u delti kod Gage na cosku ,a imas i u Vojvode Stepe .....sta tu ima da se nabavlja kad prolazis tuda .....
A ustvari izvalio sam te
C c c ...eto ti ga ...crvenu mi dodjes
- aleko-2141
ma brljavi stalno, mozda je i do mesaca ili vakuma od kocnica, nikako ne radi, gas ne vraca nikako te na 1500ob pa das gas on spusti ispod 1000, juce prebacim na benzin on ne prima gas tj nesto se gusi, moraju oba da se urade, jel moze to sa karburatorima da saceka prvi posto sam na cistoj nuli.
Moze ......nije frka ...dok utegnem braon taman ....aleko-2141 wrote: jel moze to sa karburatorima da saceka prvi posto sam na cistoj nuli.