Lada 2106 by Goran77
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
Re: Lada 2106 by Goran77
Sačuvao je deda svaka mu čast, nastavi i ti tako da je održavaš. Lada je lepa i kompletna sa svim lajsnama, još da joj zameniš lajsne na šiferki i biće još lepša.
- Milovanovic
- Automobil: Lada 2107, Alfa 156
Odlična, bez mane, gde je plin 
O pa tvoja lada je u izuzetno dobrom stanju. Baš sačuvana svaka čast.
Odlično što su sve lajsne na svome mjestu i što je najbitnije interijer je ko nov.
Zaista bi bio grijeh ne sačuvati je kad je u ovakvom stanju.

Odlično što su sve lajsne na svome mjestu i što je najbitnije interijer je ko nov.
Zaista bi bio grijeh ne sačuvati je kad je u ovakvom stanju.
Stvarno izuzetna lada! Svaka cast! Obozavam da ih vidim kada su ovakvom stanju! Sve sto bude trebalo od delova iz Srbije, ako ti ikako mozemo pomoci, slobodno se javi!
Drive with style,drive like a BOSS,drive Old school
Plin joj ne treba. To će ionako biti vozilo za baciti đir negdje.Milovanovic wrote:Odlična, bez mane, gde je plin
-
travelman
Lep i ocuvan primerak ...
... ali su po mom ukusu suvisna dodatna svetla i stopaljke jer kvare originalnost ...
Čuvaj ju i guštaj, ovakvih primjeraka je malo na cesti 
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
Svetla su u stvari maglenke koje se savrseno uklapaju u taj period automobila, odlicne su! Voleo bih i ja jedne, ali imam prece stvari da sredjujem. Cak se i takve stopaljke uklapaju u taj period jer verujem da su davno ugradjene, zato mi se i dopadaju toliko.travelman wrote:Lep i ocuvan primerak ...... ali su po mom ukusu suvisna dodatna svetla i stopaljke jer kvare originalnost ...
Drive with style,drive like a BOSS,drive Old school
Evo pogledah slike sad lepo i na velikom monitoru. Stopaljke i maglenke i ja nebih dirao, korisna su stvar a i njih je montirao prvi vlasnik zato sto je voleo taj auto i uzivao sa njim i iz postovanja prema njemu neka ih tu.
Zmigavac na suvozacevom krilu nije original i hvali na zadnjoj haubi onaj natpis жигули ili LADA 150.
Enterijer je isto odlican, divim se tim zasebnim satićima.
Zmigavac na suvozacevom krilu nije original i hvali na zadnjoj haubi onaj natpis жигули ili LADA 150.
Enterijer je isto odlican, divim se tim zasebnim satićima.