Evo koji sam volan kupio. 1700 dinara. Verovatno je to taj sa Bubanj Potoka za 800 dinara? Treba mi auto pa bi se ta razlika potrosila na taxi po Beogradu. To je isto jedan od razloga zasto nisam vario a drugi je da je pukotina oko rupe kroz koju ide sipka volana skoro zatvorila krug, tj ostao je mali deo koji je jos citav i pukotina ide preko 3 (od 4) rupe na koje se kace ovi koncentricni bakarni prstenovi za prenos struje za sirenu. Kad bi se sve to zavarilo verovatno bi bilo dosta cimanja da se opet izbuse te rupe. Ostavicu volan za rezervu, moze se iskoristiti da radi bez sirene.
Medjutim, nije sve glatko proslo. Sraf sam relativno jednostavno odvrnuo ali nikako da skinem volan. Odem onda do jednog majstora koji prezire te sitnice (za*ebancije) i on cuko par puta cekicem i skinemo volan. Odmah na pocetku sam primetio da na volanu fali taj deo sa koncentricnim bakarnim prstenovima pa sam skapirao da treba da sacuvam postojeci. Na volanu su falile gore spomenute rupe, tacnije 2, a druge sve su bile premale. Majstor mi da busilicu pa sam prosirio i busio nove rupe.
Isto tako, zica koja je stigla uz volan za sirenu je kratka pa sam iskoristio zicu sa prethodnog volana samo jos da nabvim ensku buksnu. Sirena radi na spajanje zica
Volan je nekako pomern napred, nabudzen je - ili to samo tako izgleda i malo me nervira sto su komande migavca i brisaca sada udaljenije nego ranije.
U sustini ako ovaj volan pukne moze se opet navariti....
U nastavku sledi skuplji model volana.