Iz Samare u Samaru

Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977

travelman

Re: Iz Samare u Samaru

Post by travelman »

sad jedino da okacis neke slike sa tetama i rostiljem da se izvadis i da ih demantujes... 8)
Rado bi on nas demantovao ali nema sa cim ... :!: ...
On je nesto drugo okacio o klin i sad moze da se druzi samo sa Alekom ... :mrgreen: ...

skora

Post by skora »

Krenem ja danas da namontiram letnje gume za Puntaju na alu felne http://postimg.org/image/krq8tt6dx/ , i reko aj da prodjem pored Travija (nisam ga video odavno)......Ja u dvoriste ,sve otvoreno a njega nema :twisted:

Pokupim na brzaka sta sam mogao :) jer je stajalo na cosku ponka...

Image

.....i taman da krenem prema gepeku ,kad on izlazi iz prodavnice :evil: ...kaze:

- Aj ne pali se ,video sam te jos kad si skrenuo u ulicu ,pa sam presao po kokisku ....a to sam ionako spremio za tebe :!:

Ja :oops: .....nije mi slast da mi pokloni ,vise volim da mu nesto maznem :twisted:

Malo sedeli u ladovini ,posle mi drugarski usisao limuzinu :prvi dok sam je ja prao ...... Uglavnom hvala za pokloncice i za cistu Lajku :prvi

Image

travelman

Post by travelman »

Travi je uvek pomagao sirotinju ... :!: ... i zato si ti uvek dobro dosao i uvek cete cekati paketic dok imas mene za brata jer ja znam da je moje malo, puuunooo za tebe ... :lol: ... a ni pranje lajke nije bilo problem, ionako sam vec bio pripremio crevo da punim bazen i spremam ga za sezonu ... :xixi ...

travelman

Post by travelman »

Kako neki ne bi pričali da pojedinci nista ne rade, ja sam danas bio vredan pa krstio jariće i ofarbao nosače zavesica ... :mrgreen: ...

Nekad su bili ovakvi ... :oops: ...
Image

A sad izgledaju ovako ... :xixi ...
Image

Kad brat Strumpf moze da glumi glavnog forumskog majstora za elektriku i mehaniku, zasto se i ja ne bi bavio lakerajem ... :!: ...
Skoknem do njega pa pozajmim kompresor i usput kupim kilo farbe ... pa se bacim na pripremu i smirgleraj a onda prešpricam obe sajtne koje su po obavljenom poslu izgledale ovako ...

Image

I tako ja ubi danasnji dan ... :shoot ... pa da mi se upise + u dnevnik ... :!: ...
Usput se pila koca i jele šubarice ... :kez ...

aleko-2141
Automobil: Moskvic Aleko

Post by aleko-2141 »

Mazalo :kez :mrgreen:

Dare
Automobil: Niva 1.7 4×4

Post by Dare »

Sad odeš na NIS pumpu, kupiš sredstvo sa slike i premažeš zavesice i gume ;)
Image

dejca
Automobil: Nekad lada 2107.

Post by dejca »

Uhh bas ti zavidim na slobodnom vremenu, i oko moje lade ima puno posla da se uradi ali sad je pun pogon za cvećare i ima da čeka lada. Ali ulje moram da joj promenim ovih dana, još marta joj je bio termin.

skora

Post by skora »

travelman wrote:Kako neki ne bi pričali da pojedinci nista ne rade, ja sam danas bio vredan pa krstio jariće i ofarbao nosače zavesica ... :mrgreen: ...
Daaaj bre uozbilji se majke ti i ne igraj se po ceo dan .Dodji ujutru da namontiramo auspuh kompletan na braon.Ponesi tvoj set gedora (bolje su).

A za subarice :!: - bolje da ne dolazis bez njih :evil:

Alexa
Automobil: Lada 2106

Post by Alexa »

Ili ako imas Imalin obican za cipele,sa njime ti je efekat premazivanja mnogo bolji jer dobijas cistu crnu boju koja podseca na novo,dok kod ovih sprejeva itd dobijas crno ali previse se presijava,kao da si slaninom mazao :D

Ja i na Ladi,a sad i na Audiju stalno mazem sa tim imalinom za cipele,em sto kad upije guma duze traje em sto na dodir posle nije masan,em sto izgleda ko da si gumu juce kupio u prodavnici.

skora

Post by skora »

Pisem vam u Travijevo ime !!!! (crko mu je komp)

Kao sto je najavljivao ,prvomajske dane praznika provesce na ruti koju je rekao da vam ne otkrijem odmah ,da bi ste uzivali u slikama kada se vrati .Ono sto je interesantno za nas sa foruma,ovoga puta na put oko sveta ide Lada a ne cabrio.Izvrsili smo poslednje tehnicke pripreme,prekontrolisali auto na kanalu ,prekrili i ususkali golfa da spava dok se ne vrati ,i on za par sati krece......

Image

Sve vas je puno pozdravio (posebno njegovog brata Dejcu :evil: ) ,pa ce se oglasiti od ponedeljka ako se Boki smiluje :roll: da mu popravi komp koji je kod mene u gepeku .....

Boki78

Post by Boki78 »

skora wrote:Sve vas je puno pozdravio (posebno njegovog brata Dejcu :evil: ) ,pa ce se oglasiti od ponedeljka ako se Boki smiluje :roll: da mu popravi komp koji je kod mene u gepeku .....
Boki radi za vikend, i subotu i nedelju, a maltretira Strumpfove u petak, ceo dan :kez :mrgreen:

Dare
Automobil: Niva 1.7 4×4

Post by Dare »

Srećan put, Travelmane! :)

skora

Post by skora »

Boki78 wrote: a maltretira Strumpfove u petak, ceo dan :kez :mrgreen:
E kuku meni :( ....sta li si sad smislio :evil:
Dare wrote:Srećan put, Travelmane! :)
Strava je ruta :prvi ....bice dobre slike 100% .....ako bude kao sto je planirao ....navrtece 1000ku km .... i vise ......Videcete :prvi

Image :D

dejca
Automobil: Nekad lada 2107.

Post by dejca »

skora wrote: Strava je ruta :prvi ....bice dobre slike 100% .....ako bude kao sto je planirao ....navrtece 1000ku km .... i vise ......
i jos toliko slika. Bas mu zavidim. Svojevremeno kad sam se bavio trgovinom (svercom) obiso sam nekadasnju SRJ i Makedoniju uzduz i popreko i uzivao u putu.

BokeYGTi
Automobil: Lada 112 1.6 16v

Post by BokeYGTi »

Srecan put putnicima i Lajki :)
http://lada-klub.com/viewtopic.php?t=2091 ex Samara
http://lada-klub.com/viewtopic.php?f=15&t=5516 112 1.6 16V
moj problem lezi u neskladu mojih bruto navika s mojim neto prihodima.

Post Reply