Rado bi on nas demantovao ali nema sa cim ...sad jedino da okacis neke slike sa tetama i rostiljem da se izvadis i da ih demantujes...
On je nesto drugo okacio o klin i sad moze da se druzi samo sa Alekom ...
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
Rado bi on nas demantovao ali nema sa cim ...sad jedino da okacis neke slike sa tetama i rostiljem da se izvadis i da ih demantujes...

Daaaj bre uozbilji se majke ti i ne igraj se po ceo dan .Dodji ujutru da namontiramo auspuh kompletan na braon.Ponesi tvoj set gedora (bolje su).travelman wrote:Kako neki ne bi pričali da pojedinci nista ne rade, ja sam danas bio vredan pa krstio jariće i ofarbao nosače zavesica ......

da mu popravi komp koji je kod mene u gepeku .....Boki radi za vikend, i subotu i nedelju, a maltretira Strumpfove u petak, ceo danskora wrote:Sve vas je puno pozdravio (posebno njegovog brata Dejcu) ,pa ce se oglasiti od ponedeljka ako se Boki smiluje
da mu popravi komp koji je kod mene u gepeku .....
i jos toliko slika. Bas mu zavidim. Svojevremeno kad sam se bavio trgovinom (svercom) obiso sam nekadasnju SRJ i Makedoniju uzduz i popreko i uzivao u putu.skora wrote: Strava je ruta....bice dobre slike 100% .....ako bude kao sto je planirao ....navrtece 1000ku km .... i vise ......