Secam seGago ... secas se da sam ti jos zimus obecao putopis kako bi te ohrabrio da i ti krenes samarom na more ......
Da je malo dotegnem, pa cu i ici
Samo ja necu imati toliko slika, nesto ne volim da stajem uz put toliko
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
Secam seGago ... secas se da sam ti jos zimus obecao putopis kako bi te ohrabrio da i ti krenes samarom na more ......
travelman wrote:Strumpfe ...... a sto se nisi pohvalio kako si mi skratio bastensko crevo za 3 metra jer ti je trebalo da sprovedes iber lauf do zadnjeg dela krkele .
travelman wrote: ... danas dolazim kuci sa posla a keva me jos na ulici napala sta sam to uradio sa crevom jer je sada kratko pa ne moze da zaliva cvece ......
MoracesGago wrote:Samo ja necu imati toliko slika, nesto ne volim da stajem uz put toliko

Kako da ti prijavim kad je tek pre neki dan ispala iz kamiona ...Nisi mi prijavi
Nista od radne akcije sa tobom, dogovorio sam se sa Bokijem da njemu nesto pomognem ...ali svakako je za vikend radna akcija
Nije bilo potrebe za navigacijom, moja deviza je kartu citaj a seljaka za put pitaj ...A taman sam hteo da te pitam dali si koristio neku navigaciju

.....oces li je vise izgustirati ,da je preteram kod mene ......Dosadan si vise sa tim turama od po soma ipo km ,bez kvara....daj malo dinamike ili da joj menjamo vlasnikatravelman wrote:Juce je oprana, usisana i tako generalno sredjena uterana u zimovnik gde ce da miruje narednih par meseci.