Iz Samare u Samaru

Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977

Gago
Automobil: Samara 1.3s

Re: Iz Samare u Samaru

Post by Gago »

Gago ... secas se da sam ti jos zimus obecao putopis kako bi te ohrabrio da i ti krenes samarom na more ... :) ...
Secam se :prvi
Da je malo dotegnem, pa cu i ici :)
Samo ja necu imati toliko slika, nesto ne volim da stajem uz put toliko :D
Samo Samara Srbina Spasava

skora

Post by skora »

travelman wrote:Strumpfe ... :evil: ... a sto se nisi pohvalio kako si mi skratio bastensko crevo za 3 metra jer ti je trebalo da sprovedes iber lauf do zadnjeg dela krkele .
:D :D :D pa kad volim da imam izduve i levo i desno kao ove mocne limuzine :D :D :D
Image
travelman wrote: ... danas dolazim kuci sa posla a keva me jos na ulici napala sta sam to uradio sa crevom jer je sada kratko pa ne moze da zaliva cvece ... :mrgreen: ...
:shock: :shock: :shock: nisi valjda rekao da sam ja skratio crevo :sad:
Pa nece me pustiti vise u dvoriste :mrgreen: .....ni na ljuljasku ipred njenog prozora gde je hladovina :(
Gago wrote:Samo ja necu imati toliko slika, nesto ne volim da stajem uz put toliko :D
Moraces :!: ...sto zbog kvarova :lol: sto zbog toga sto smo skupili lovu i kupili ti fotoaparat za put da imas :lol:

Image Image Image Image

aleko-2141
Automobil: Moskvic Aleko

Post by aleko-2141 »

jesi bio gore na brdu u crkvi-manastiru u Trebinju

dejca
Automobil: Nekad lada 2107.

Post by dejca »

Pazi ovoliko slika i u skoro svim samara zato treba i vremena i strpljenja. Volim i ja da slikam kad negde idem ali lada je retko kad u kadru.

travelman

Post by travelman »

Samara je na svakoj slici jer je ona u glavnoj ulozi. Sad ste videli u kom sam fazonu i da za mene auto nije samo prevozno sredstvo od tacke A do tacke B vec izvor zadovoljstva.

A Dare ima oko sokolovo i moc zapazanja kao da je indijanac .. :) .. kod Dejce zapazi gajbicu na haubi a kod mene nuklearku u pozadini. U pitanju je prolazak kroz industrijsku zonu grada ali ja neopazi te dimnjake iako sam prosao pored njih a kamoli da sam video ovaj na slici ... :mrgreen: ...

Nismo se peli do brda iznad Trebinja ali smo zato naredni dan zapoceli u Visegradu gde smo samaru parkirali ispred doma kulture
Image
screen capture software
malo se prosetali pa krenuli u obilazak novosgradjenog Andricgrada
Image
how to screen capture
Image
image hosting 15mb
popili jutarnju kaficu na terasi sa pogledom na cupriju ispod koje tece drina
Image
imagur
pa se jos malo setali
Image
adult image
Image
pictures upload
krenuli smo dalje
Image
screenshot on pc
Image
upload a picture
ruska konjica salutira topdziji koji nas docekuje po ulasku u srbiju
Image
imgur
vozimo se u pravcu stanice mokra gora
Image
image hosting no register
a po dolasku na stanicu desavaju nam se situacije koje su nas pratile tokom celog putovanja. Prvo pitanje je koje je godiste a onda kolika joj je maximalna brzina, da li poteze do 100tke za manje od 10 sekudi, da li trosi ispod 5 litara ... :mrgreen: ...
Image
img hosting
resih da nadjem neko mirnije mesto za parking kad ono tamo cudo nevidjeno. Vraca se sa nekog relija u Albaniji i u punoj je ratnoj opremi
Image
image posting
Image
free picture hosting
opet se amudi trpa da pozira pored samare ... ali posto je brat rus u pitanju, dobija dozvolu da se porkira pored nas
Image
image hosting 20mb
popeli se do mecavnika
Image
uploading images
krecemo dalje. na ovoj raskrsnici mnogi bi produzili pravo i magistralom se sjurili do Bg ali mi se odlucujemo za drugu rutu i skrecemo levo ka tari
Image
image
Rastajemo se sa sarganskom osmicom
Image
free image hosting
Image
picture hosting
Image
how do i print screen
posecujemo dom tarabica gde u kremanskom prorocanstvu citam zapis da ce moja samara jos dugo jezditi drumovima bez ikakvih problema
Image
upload image online
uglavnom su svi mene obilazili ali sam uspeo po nekog da preteknem i ja
Image
post a picture
vozim sporednim putevima i polako zagrevam fenox amorte za novu avanturu
Image
capture screen
zvonimo na ulaznoj kapiji titove vile ali nam niko ne otvara vrata
Image
image hosting above 5 mb
pravimo pauzu u nekadasnjem vojnom odmaralistu a danas hotelu omorika
Image
free upload image
opet skrecemo na sporedni sumski put i tako se vozimo narednih 20 km
Image
upload pictures
Image
photo uploading
Image
gif uploader
Image
image hosting 30 mb
pogled na HC perucac iz pticije perspektive
Image
jpg images
spustamo se na obalu drine i tu pravimo malo duzu pauzu kako bi odmorni odvozali najzahtevniju deonicu naseg putovanja
Image
adult photo sharing
Image
image upload no ads
... :hello ...

Dare
Automobil: Niva 1.7 4×4

Post by Dare »

Odlična turneja :) Svaka čast.

A to moje oko sokolovo mi mnogi uzimaju za zlo :(

aleko-2141

Post by aleko-2141 »

Blago tebi kad znas gde ces :)

skora

Post by skora »

:shock: :shock: :shock: :shock: Nisi mi prijavio :)

Image

aleko-2141

Post by aleko-2141 »

Pa da ti je prijavio ne bi ni znao gde ce :mrgreen:

dejca
Automobil: Nekad lada 2107.

Post by dejca »

A taman sam hteo da te pitam dali si koristio neku navigaciju ali izade te slika a evo škorić je primetio istu.

skora

Post by skora »

Samo da se pojavi ....nahebo je :!:

.....ali svakako je za vikend radna akcija ,pa cemo videti gde ce zavrsiti ta navigacija na kraju :twisted:

travelman

Post by travelman »

Nisi mi prijavi
Kako da ti prijavim kad je tek pre neki dan ispala iz kamiona ... ;) ... a i nije moja, komsijina je ... :lol: ...
ali svakako je za vikend radna akcija
Nista od radne akcije sa tobom, dogovorio sam se sa Bokijem da njemu nesto pomognem ... :!: ... a i bolestan je, treba neko da mu kuva cajic ... :hello ...
A taman sam hteo da te pitam dali si koristio neku navigaciju
Nije bilo potrebe za navigacijom, moja deviza je kartu citaj a seljaka za put pitaj ...

I tako krenusmo da odvozamo zavrsnicu, put nas je vodio preko bajine baste a zatim preko debelog brda punog uspona i serpentina koje je samara uspesno savladala
Image
greenshot
Image
upload images free
Image
image posting
stigosmo do valjeva a zatim pravac ibarska magistrala kojom stigosmo do bg
Image
how do i print screen

...
Za 4 dana presli smo 1450 km. Prvo dosipanje goriva bilo je posle 498 km i stalo je 35.17 lit tako da metodom sipanja do vrha cepa potrosnja benzina iznosi 7 litara. Sledece dolivanje je bilo na 200 km i potrosnja je pokazala isto 7 lit. Bio sam prijatno iznenadjen jer sam ocekivao potrosnju od 7.5 lit a mozda i malo jacu zbog brdovitih predela. Uglavnom sam vozio od 70 do 90 i samo jednom 100 na onoj pisti. Gorivo sam kupovao na gasprom pumpama po ceni od 1.95 do 2.05 KM sto iznosi 1e.
Image
free pic

...
Tokom celog putovanja, haubu sam podigao samo 2 puta. Prvi put iz zezanja da okadim motor kod one crkvice a drugi put na 987 km radi vizuelnog servisa ...
Image
image sharing sites

...
Pred polazak na put, zabelezio sam nivo rashladne tecnosti u posudi. Isti nivo je bio na 987. km a takav je bio i po dolasku u bg
Image
image upload free

...
Pri polasku na put nivo ulja je bio na max, na 987. km kao na slici a po dolasku u bg mozda jos za 1 mm nizi. juce sam dolio 0,7 lit koliko je potrosila na 1450 km i nivo je opet na max sto znaci da je na 1000 km trosila 0.5 lit. Nisam primetio da je nesto purnjala i dimila sem na dugim nizbrdicama kada je u brzini ali bez gasa sto asocira na gumice. Kompresija na zavidnom nivou, pri menjanju brzina iz 2. u 3. na usponu odmah ubrzava i vuce dalje.
Image
image hosting over 5mb

Jednom recju, ako zanemarim sto je rucica menjaca par puta ispala iz 5. brzine i to sto sam 2 puta cistio platine, slobodno mogu reci da je lajka podnela put bez ikakvih problema ... :!: ...

Juce je oprana, usisana i tako generalno sredjena uterana u zimovnik gde ce da miruje narednih par meseci. Stiglo je lepo vreme pa je i kabrio docekao svojih 5 minuta ... :xixi ...

skora

Post by skora »

travelman wrote:Juce je oprana, usisana i tako generalno sredjena uterana u zimovnik gde ce da miruje narednih par meseci.
.....oces li je vise izgustirati ,da je preteram kod mene ......Dosadan si vise sa tim turama od po soma ipo km ,bez kvara....daj malo dinamike ili da joj menjamo vlasnika :twisted: :)

BokeYGTi
Automobil: Lada 112 1.6 16v

Post by BokeYGTi »

kao i uvek, slike odlicne. bravo, bar neko da nam osvetla obraz i dokaze kakvo je vozilo Lada u stvari :)
http://lada-klub.com/viewtopic.php?t=2091 ex Samara
http://lada-klub.com/viewtopic.php?f=15&t=5516 112 1.6 16V
moj problem lezi u neskladu mojih bruto navika s mojim neto prihodima.

travelman

Post by travelman »

Odlicne slike su rezultat visedecenijskog iskustva. A i ovo je moj mali doprinos forumu. Mada, jednu stvar sam naucio od Skore. Da bi se auto brzo, dobro i lepo prodao, mora da ima istoriju. I tako ja sada pisem istoriju mojoj Samari ... a da sam na dobrom putu pokazuje i to sto me Skoric samo zivka i cima i nudi 300e onako na nevidjeno ... :mrgreen: ...

Post Reply