Tenak
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
Re: Tenak

JEL TAKO !!!!!!!!!!! ....Jel ja operativnim radom na terenu da dolazim do ovakvih saznanja !!!!!!
Ooookeeeej
P.S.
Gagoooo
Cim zalozis vatru krecemo
....Boki ce da nam bude stjuardesa uzput - aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
xaxaxaxaxaxaxa, pa ovo je slava a planirao sam da u petak odradim moj karburator i tvoj sa novim delovima i da dodjem u subotu da to resimo i dobio bi kolace a mozda i ovna 
Ahahah 
Ja video ovu sliku na fejsu mislio covek konacno resio da se oduzi za jagnje koje je obecano kad se aleko sklopi,kad ono....malo prekosutra

Ja video ovu sliku na fejsu mislio covek konacno resio da se oduzi za jagnje koje je obecano kad se aleko sklopi,kad ono....malo prekosutra
Stay cool
Drive old school...[img=http://img23.imageshack.us/img23/4916/2012062420.th.jpg]
Drive old school...[img=http://img23.imageshack.us/img23/4916/2012062420.th.jpg]
- aleko-2141
sutra cu da svratim da uzmem set za karb, gde bi mogao naci ureznicu M10x1-1.25 da probusim i moj posto je meni izgleda riknula pumpa za gorivo pa ce samo na plin.
aleko-2141 wrote:sutra cu da svratim da uzmem set za karb
Reko ti Travi da probas kod onog komsije sto je njegov kompresor ......posto nije tvojaleko-2141 wrote: gde bi mogao naci ureznicu M10x1-1.25 da probusim i moj
- aleko-2141
nema, to nije standardan masinski navoj, smislicu nesto sutra, mozda ga razbusim i kod ovog sto mi radio plin
Cekaj ,ja tebe nista ne kapiram
Zasto je tebi bitan rad na beznin kad se vozis na plin???
Zasto radis reparaciju karburatora TVOG ???
Zasto imas ideju da radis reparaciju razbusenog karburatora MOG ,kad on sluzi samo za voznju na plin ,i eventualno za paljenje na -20C .....
Sto razbusujes i drugi karburator ,i trazis ureznice i lomatas se kad imamo vec razbusen jedan ?????
Zasto je tebi bitan rad na beznin kad se vozis na plin???
Zasto radis reparaciju karburatora TVOG ???
Zasto imas ideju da radis reparaciju razbusenog karburatora MOG ,kad on sluzi samo za voznju na plin ,i eventualno za paljenje na -20C .....
Sto razbusujes i drugi karburator ,i trazis ureznice i lomatas se kad imamo vec razbusen jedan ?????
- aleko-2141
pa tebi treba da vratim tvoj razbusen a sve membrane su ti popucale i bio je pun trunja, nije radio kad se povuce sauh, meni treba karburator koji ce da radi na plin i benz kao sat a mora biti razbusen posto je motor visoko i udara u haubu a moram moj da uradi i zato sto nemam povratno crevo a na mom je zavaren povrat
- aleko-2141
pa naravno da cu da vozim na oba goriva, nesto i nemam vremena da svaka tri dana otvaram gepek da gledam koliko ima plina i da stalno ponistavam km sat, ovako imam oba goriva i milina.
- aleko-2141
Bice tu prepravki plina kad dodje reatest, mozda i manja boca, drugaciji sistem, ko zna sta ce zahtevati motor kad se uradi, sad nista ne menjam 
Ako imaš na boci novi multi ventil on ima i izvod za pokazivač u kabini a uz malo mašte taj pokazivač se može napraviti od volt metra.