Tenak

Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977

Miljan
Automobil: Skala 55, Koral 65

Re: Tenak

Post by Miljan »

To je to :D

skora

Post by skora »

:shock: :shock: :shock: Jeli bre bosanac :!: ......kako - kad su karburatori u pitanju onda smo mi iz lada kluba dobri ,a kad je neki mezetluk ,onda samo probrana druzina :x

Image

JEL TAKO !!!!!!!!!!! ....Jel ja operativnim radom na terenu da dolazim do ovakvih saznanja !!!!!!
Ooookeeeej :!: .....igramo se dalje ...nema problema :-x .....prasecinu cu da nekako oprostim,ali za jagnjeCinu ce da popases disciplinsku :hit

P.S.

Gagoooo :evil: ...bacio nam je rukavicu u lice :!: .....HITNO da se probere tamo neko kod tebe u dvoristu ,i nabadaj ga odmah ......

Cim zalozis vatru krecemo :twisted: ....Boki ce da nam bude stjuardesa uzput :lol:

aleko-2141
Automobil: Moskvic Aleko

Post by aleko-2141 »

xaxaxaxaxaxaxa, pa ovo je slava a planirao sam da u petak odradim moj karburator i tvoj sa novim delovima i da dodjem u subotu da to resimo i dobio bi kolace a mozda i ovna :P

Alexa
Automobil: Lada 2106

Post by Alexa »

Ahahah :D
Ja video ovu sliku na fejsu mislio covek konacno resio da se oduzi za jagnje koje je obecano kad se aleko sklopi,kad ono....malo prekosutra :D :D

skora

Post by skora »

aleko-2141 wrote: a planirao sam da u petak odradim moj karburator
Samo ti planiraj :evil: :evil: :evil: ...a ja malopre dadoh NIS-u 5000din :hit :hit

Image

...pa kad ti budem ispostavio racun na kraju dok se ti smilujes da dodjes ,ima da se ceses posle po glavi :lol:

aleko-2141

Post by aleko-2141 »

sutra cu da svratim da uzmem set za karb, gde bi mogao naci ureznicu M10x1-1.25 da probusim i moj posto je meni izgleda riknula pumpa za gorivo pa ce samo na plin.

skora

Post by skora »

aleko-2141 wrote:sutra cu da svratim da uzmem set za karb
:D :D :D :D ovo si napisao u OKTOBRU :lol:

:mrgreen: c c c ...sta ti decko radis :D :D :D
aleko-2141 wrote: gde bi mogao naci ureznicu M10x1-1.25 da probusim i moj
Reko ti Travi da probas kod onog komsije sto je njegov kompresor ......posto nije tvoj :P

aleko-2141

Post by aleko-2141 »

nema, to nije standardan masinski navoj, smislicu nesto sutra, mozda ga razbusim i kod ovog sto mi radio plin

skora

Post by skora »

Cekaj ,ja tebe nista ne kapiram :evil:

Zasto je tebi bitan rad na beznin kad se vozis na plin???
Zasto radis reparaciju karburatora TVOG ???
Zasto imas ideju da radis reparaciju razbusenog karburatora MOG ,kad on sluzi samo za voznju na plin ,i eventualno za paljenje na -20C .....

Sto razbusujes i drugi karburator ,i trazis ureznice i lomatas se kad imamo vec razbusen jedan ?????

aleko-2141

Post by aleko-2141 »

pa tebi treba da vratim tvoj razbusen a sve membrane su ti popucale i bio je pun trunja, nije radio kad se povuce sauh, meni treba karburator koji ce da radi na plin i benz kao sat a mora biti razbusen posto je motor visoko i udara u haubu a moram moj da uradi i zato sto nemam povratno crevo a na mom je zavaren povrat

skora

Post by skora »

Ahaaaaaa ....tako mi reci ,ti hoces oba goriva da imas u funkciji kako treba ....Ok ,onda radi kao sto si izplanirao .... :prvi

aleko-2141

Post by aleko-2141 »

pa naravno da cu da vozim na oba goriva, nesto i nemam vremena da svaka tri dana otvaram gepek da gledam koliko ima plina i da stalno ponistavam km sat, ovako imam oba goriva i milina.

skora

Post by skora »

aleko-2141 wrote: nesto i nemam vremena da svaka tri dana otvaram gepek da gledam koliko ima plina
Izmislili su sad skoro ;) prekidac za plin sa diodama za nivo kolicine u boci .....pa ako budes cuo za njega ,slobodno se otvori za njega .....a znam i ko ga ima ako ti pravi posao da ne otvaras gepek :P

Image

aleko-2141

Post by aleko-2141 »

Bice tu prepravki plina kad dodje reatest, mozda i manja boca, drugaciji sistem, ko zna sta ce zahtevati motor kad se uradi, sad nista ne menjam ;)

dejca
Automobil: Nekad lada 2107.

Post by dejca »

Ako imaš na boci novi multi ventil on ima i izvod za pokazivač u kabini a uz malo mašte taj pokazivač se može napraviti od volt metra.

Post Reply