Pogle kolko ga je istero na vozacevu stranu

....i one bocne iskrivio ,pa zapekli ,pa popucali kad se odvijaju ....ma samo problemi ....travi popizdeo dok ih je skinuo
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977

Pa i nisam nesto cvrsto resioaleko-2141 wrote:jes to odlucao nju da radis?
Pa nije aluminijum .....tesko do 00 ..... mozda je pocinkovano ......Nemam neku sinu koja bi mi posluzila kao kontra kad krenem da udaram ,ovi iz zgrade bi hebali sve po s pisku jer to treba da se kuje pola dana .......ma odkud znam .Odneo sam malopre branik kod Travija i rekao mu da se snadje ...dejca wrote:Asto ne ispravis tu sinu, to ti je pa najlakse i najbrze resenje. Sta je to, aluminijum cinimise.

Pa bio je munut napred ...vidis kakva je sina ,ali limarski nije nista pomereno osim nosaca branika koje smo odokativno vratili na svoje mesto .Sad ako bi terao na meru od postojeceg branika ,verovatno bih omanuo zato sto je kacenje kroz sinu ,a ona je sva u ef-e,pa zato izbegavam to mlacenje po njoj ....Lakse mi ovako da nahvatam neki koji nije udaran ,i samo ga nabacim ,poravnamo falceve i to je to ...jeronimo wrote:ako je auto bio cukan i nov ces morati da peglas...