http://www.srbijadanas.com/clanak/ameri ... 15-05-2015
LADA CLUB CAFFE
Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb
Re: LADA CLUB CAFFE
e ovo je masina...a ne onaj aleko sto turpija...
" :) Prva,druga,kuplung,treća ruski ti je menjač sila :) "
Al ga je izmiksovao 
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
Pa on je penzos i ima vremena 
zaboravio si znanje i alat...aleko-2141 wrote:Pa on je penzos i ima vremena
gago, de me nadje moja pesma...
A jel umes koreografiju ko Erajeronimo wrote:gago, de me nadje moja pesma...
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxax
ovaj skora izvuce nesto sto neko ne bi znao ni da postoji
ovaj skora izvuce nesto sto neko ne bi znao ni da postoji
Juče mi kolega priča da ima komšiju koji popravlja lade na NBG i još vozi ladu OKU.
tja rekoh moja pesma, a ne da sam kao era . mnogo je omatoreo...skora wrote:A jel umes koreografiju ko Erajeronimo wrote:gago, de me nadje moja pesma...http://www.tubechop.com/watch/5973169
![]()
![]()
![]()
![]()
Jedno obavestenje .....
Pre izvesnog vremena ,jos dok ja nisam bio u vasoj druzini,nekolicina vas je modifikovala svoje lade ,tako sto ste stavljali na samare ,kalinin zglob biraca brzina.
Ja sam taj deo juce uz male prepravke montirao na Bokijev auto ,i prakticno tek tad imao prilike da vidim razliku u eksploataciji u odnosu na samarin fabricki.

Kada sam uvideo da je razlika ozbiljna ,Boki mi je ispricao da taj deo koji smo kod njega stavili ,datira jos iz vremena kad ga je Bryjoni pronasao negde u Novom Sadu ,ali smo ga tek juce montirali.Odmah sam kontaktirao Bryjka kako bi nabavio jos toga,medjutim dodjosmo do zakljucka da je deo deficitaran u prodaji.Onda sam tu celu pricu ispricao Gagi ,i zamolio ga da proba da pronadje.
Uspeo je
...nasao ga je u veleprodaji ,prosledio mi broj ,i ja sam onda krenuo da im kukam jer to prodaju samo firmama koje ocigledno to ne kupuju pa ga zato nema.Uspeo sam da dogovorim sa covekom da ga provuce kroz papire kao da ga je kupila neka radnja i tako ga nama ozbezbedi za kupovinu.
Za sad uzimamo dva komada (Gago i ja),pa ukoliko je jos neko zainteresovan za kupovinu ,do utorka nam javite jer je tad primopredaja.
Cena dela je protiv vrednost 10e (1200din sa PDV-om)
Pre izvesnog vremena ,jos dok ja nisam bio u vasoj druzini,nekolicina vas je modifikovala svoje lade ,tako sto ste stavljali na samare ,kalinin zglob biraca brzina.
Ja sam taj deo juce uz male prepravke montirao na Bokijev auto ,i prakticno tek tad imao prilike da vidim razliku u eksploataciji u odnosu na samarin fabricki.

Kada sam uvideo da je razlika ozbiljna ,Boki mi je ispricao da taj deo koji smo kod njega stavili ,datira jos iz vremena kad ga je Bryjoni pronasao negde u Novom Sadu ,ali smo ga tek juce montirali.Odmah sam kontaktirao Bryjka kako bi nabavio jos toga,medjutim dodjosmo do zakljucka da je deo deficitaran u prodaji.Onda sam tu celu pricu ispricao Gagi ,i zamolio ga da proba da pronadje.
Uspeo je
Za sad uzimamo dva komada (Gago i ja),pa ukoliko je jos neko zainteresovan za kupovinu ,do utorka nam javite jer je tad primopredaja.
Cena dela je protiv vrednost 10e (1200din sa PDV-om)
Uhhh,tek sad videh post.Ako nisam zakasnio uzmi i meni jedan,pa mi javi gde da se nadjemo.
Nisi ......Gago tek sutra stize u BG(ako ne bude opet radio generalnu na putu
) .....Javljamo ti cim se preuzmu 
O.K.Vici cim stigne
Uzeto je ovo od Kaline.
1140 dinara, ali spomenu posle da mora da upise neke troskove ili marzu ( ali vrv stavlja to u svoj dzep) tako da je krajnja cena 1300 dinara...
Javi se u PM da se dogovorimo, sta, kako, kad
1140 dinara, ali spomenu posle da mora da upise neke troskove ili marzu ( ali vrv stavlja to u svoj dzep) tako da je krajnja cena 1300 dinara...
Javi se u PM da se dogovorimo, sta, kako, kad
Samo Samara Srbina Spasava
Extra.Šaljem ti p.p.