Aha i kako ide zamena, lako ili se na neke detalje mora obratiti paznja.
Ma nisu neke pare ali sad me zena opeljesi za zimnicu, cerka za skolu ali natamo ovo cu i ja kupiti.
Dajte broj te prodavnice ko ima.
nije mnogo tesko,samo kad skidas nemoj odma da izvadis ceo osigurac jer onda staklo pada nazad i skupi se kanal a onda si ga najebao,uzmi po nekih 20-30cm i samo lagano uvlacic,i namazes sapunicu da lakse klizi...Inace meni su rekli da treba na uglovima da se greje,ja nisam grejao namontirao sam je lako i bez grejanja i ostavio sam je na suncu da se malo prilagodi
Lajsna soferke, dali je moguce nju skunuti sa neke lada a da se ne osteti i namestiti na drugu. Naso sam jednu dobru, covek rastura lade pa ako bi mogla demontaza i montaza bez ostecenja da ga pitam za lajsnu.
Kao sto rece jeronimo,moze ako nije previse matora.Ja kad sam skinuo oonu sa lade staru 20+godina ona je ostala savijena i cim sam je malo nategao pukla je(totalno je okrtila).
Hvala za informacije, i ja sam predpostavljao da je nemoguce je zameniti bez ostecenja jer sam vidjao kocka lade na kojima je ona jos na soferki ali ispucala. A i covek (prodavac) se nejavlja tako da neka si tera ova i nadalje.