LADA CLUB CAFFE

Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb

skora

Re: LADA CLUB CAFFE

Post by skora »

travelman wrote:
...a kako cujem i kupca si nasao ...jel ..... :) ...... pa nisi mogao nikog drugog nego moje dete :evil:
Ajde sad, pokazi raji sa foruma kakav si biznismen ... bice popust za tebe ... :!: ...
Zavali fantoma i trojku i imaces za cabria .... :mrgreen: ...
Pa ne kupuje dete KUCU od tebe :evil: ...nego golfa keca :!: puni oglasi po 300/400 eura :!:

A za to sto si je navijao danas ,i davao joj da se vozi sa spustinim krovom pored reke ,i nudio detetu da ga odmah potera kuci a tata ce da plati veceras ,to cemo posebno razgovarati :evil:

Ceo dan mi salje ovakve smajlije Image ....kaze samo TO i nista drugo :evil:

:angry :angry

Boki78

Post by Boki78 »

skora wrote:Ceo dan mi salje ovakve smajlije Image ....kaze samo TO i nista drugo :evil:

:angry :angry
Polako pocece i ovi da ti stizu :mrgreen:
Image

travelman

Post by travelman »

... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ...
...
Pa ne kupuje dete KUCU od tebe :evil: ...nego golfa keca :!: puni oglasi po 300/400 eura :!:
Pa zato ona i hoce ovog crvenog jer on kao jedinka vredi kao svi ostali u oglasu djuture. Kaze ona, pare nisu problem ... ima tata toga ... :lol: ...

Ali da podjem ja redom, ovako je to danas bilo ...
Osvanuo je lep i suncan dan a kada je to u kombinaciji sa mojim slobodnim danom, zna se sta sleduje. I tako ja spustim krov i ajde u skitnju sa cabriom jer se samara odmara od puta ... i ujedno se odmarajuci i priprema za novi put ... :) ...
Upeklo sunce, sija zvezda maximalno a ja nemam klimu i sta drugo nego ko svaki seljak da udjem negde kao fol da nesto kupim a u stvari samo se rashladjujem ... :D ...

I tako se ja setam po biznis centru i marketu bez prebijenog dinara u dzepu jer sam go ko crkveni mis kad cujem zenske glasove kako govore ... DAJ OVO, STAVI ONO U KORPU, KUPI OVO I KUPI ONO .... Mislim se ja koli se ovako rasipa kad je kriza u drustvu, ocigledno su puni kinte kad ni ne pitaju za cenu. Okrenem se ja da vidim ko su te srecnice kad ono ... :shock: :shock: :shock: ...

Tu se pozdravismo, upita ih ja gde im je finansijer a one odgovorise da je ostao kod kuce da parocistacem opere ugaonu garnituru ... :mrgreen: ... Mene tu vec bi malo blam, njih dve guraju svaka po puna kolica svega i svacega a ja se setam sa rukama u dzepu ko poslednji slepac pa im kaza da ih cekam napolju kod kola i da cu im pomoci da stvari spakuju u gepek ...
Izadjem ja napolje kad ono ... :shock: :shock: :shock: ...
Nova krkela parkirana pored lipicanera No2 ... vidim ja da neke kosooke vaske, picajzle i ostale ajkule i drakule iz plastikanera uskacu kod mene ali sve to tolerisem zbog Skorinih dama ... :evil: :evil: :evil: ...
Image
img host
...
Cekam ja njih kad eto ih ... nakupovale su stvari da nije moglo sve da stane u gepek vec smo stavljali i na zadnja sedista ... odma meni tu bi jasno da je trgovina krkelama unosan posao ali ako ... ja nisam ljubomoran i volim da SVI imaju pa makar JA jedini nemao ...
Ugledase oni cabria i pocese da ga zagledaju, mene sramota sto vozim auto star 30 god a uz to jos nemam para ni u dzepu a nemam ni za krov ... a njih dve pune i jos placaju samo nekim stranim parama ... :prvi ...
Odma na keca pitase kolko je para jer kao sto rekoh, pare nisu problem. Mene blam, nemam srca da im prodam oldtajmera kad one ocigledno imaju kesa i za novog x6 ili Q7 a ne da voze G1 ... :) ... Ali me ubedise argumentovano, kazase hocemo samo ovog crvenog jel vidi kakvo je tvoje prednje krilo a vidi kakvo je nase i jos korejansko ... :kez ...
Image
screengrab
Image
free image host
....
Sta sad da radim, kad su u pravu. Ipak su one dame prijatelja mog pa trazim razlog da ih na finjaka odbijem. I setim se, reko hajmo jedan krug da se provozamo pa da vidite kako je kad osetite vetar u kosi i rascupa vam frizuru ... e tu sam napravio gresku jer im se tek onda dopalo kada su u voznji slusale cvrkut ptica i osecale miris reke i cveca ...
Image
capture screen
...
I tako se mi dogovorismo ... sad se samo ceka da tata odresi kesu ... :twisted: ...

skora

Post by skora »

:D :D :D
...... lepo si mi ga danas uterao :evil: ....... od svih marketa bas si nasao u taj da ides gde su one isle :evil:

Elem .....Ja kolko znam , detetu si obecao da kad POLOZI ,da dodje po kljuceve i saobracajnu :evil: ,a ona izlazi na polaganje 24tog ,tako da - bas ti hvala PRIJATELJU :evil: :evil: :evil:

A pod dva ....jel znate sta je uradio danas i kako mi ga je utero PRIJATELJSKI DRUGI PUT????

Sretnu se one sa njim,cao cao ,deste bla bla ,sta kupujete .....kazu one PATOSNICE !!!! i normalno kazu mu da nadje koje trebaju !!!
(Bile neke budjave u autu kad sam ga kupio prekljuce ,i ja ih odmah zafrljacio.)
A jel znate sta je homos uradio ?????
Doneo i stavio u korpu MICHELIN-ove one najskuplje od 4300din !!!!!!!!!!!!! :(
Samo sto me slog nije udario kad su donele kuci :shock: :shock: :shock:
Kazu - rekao nam Travi te su do 00,jer mogu da se kroje prema zelji !!!!!!!!!! :mrgreen:

:mrgreen: Kakvoj zeeelji , :evil: orila se cela zgrada :x

......i sad samo cekam da svane ponedeljek da ode na posao ,i ja pravo kod Travlmanke na vrata
- Cao cao,rekao mi Travelman da ti donesem ovo i da mi das 4300din ;) :twisted:

Pa nece on mene hebati :shoot :shoot
travelman wrote:jel vidi kakvo je tvoje prednje krilo a vidi kakvo je nase i jos korejansko ... :kez ...
Dobro dobro :evil: ..... umesto da smo danas
- napravili taj branik i korubu ,
- skinuli te nove bridgestonke da ne odu dalje ,
- i ocistili svinjac u kolima,
.......TI spustio krov i juris sojke po gradu kao da imas 20 godina :roll:

Sve te ceka ....samo da znas :!: .....a ima posla da utrnemo od ribanja :!:

Image Image

...a ti se samo vozaj sa vetrom u kosi ...... :hit

travelman

Post by travelman »

Doneo i stavio u korpu MICHELIN-ove one najskuplje od 4300din !!!!!
Naravno, dete ti ima ukusa a tata joj ima para ... pa je to bio logican izbor ... :kez ...
Dobro dobro :evil: ..... umesto da smo danas
- napravili taj branik i korubu ,
- skinuli te nove bridgestonke da ne odu dalje ,
- i ocistili svinjac u kolima,

Sve te ceka ....samo da znas :!: .....a ima posla da utrnemo od ribanja
Samo da prijavim Dejci da cu sve ovo morati da uradim zbog njegove gospodje jer me je ona to i zamolila, Kaze, dobila je od Strumpfa auto na poklon za godisnjicu braka i nemam srca da je odbijem i pokvarim joj veselje ... :) ...

aleko-2141
Automobil: Moskvic Aleko

Post by aleko-2141 »

aj je poklon, u ovom koreanc nece niko da je primeti :D

dejca
Automobil: Nekad lada 2107.

Post by dejca »

Pa dibro poklonu se u zube negleda još kad košta 300€ i odličan je.

skora

Post by skora »

Ma neeee .....malisa je osmisljen kao trenazno vozilo za vozaca Image jer ima servo volan i nije gabaritno veliki,ALI kad imas alavog prijatelja koji samo misli na pare ,onda on na sve moguce nacine pokusava da se rastosilja starudije stare 30 godina ......
Da je barem ceo auto pa da mi i ne bude zao ,nego nema ga pola - nema krov !!!
Ko zna ,mozda je to bila neka teza havarija ...... :lol:
dejca wrote: još kad košta 300€ i odličan je.
Ne ne ....nasi su papiri Dejco ....nije stranac ....tako da sam morao da dodam jos stostku odozgo :mrgreen: ......mada vidim po oglasima ima optimista koji traze i po 1500e,ali ti verovatno imaju plin :kez

djape1977

Post by djape1977 »

servo je za pocetnika veliki problem. odlican recept za okretanje na krov.
bolje je da vozi auto bez serva koji joj pruza povratne informacije sta se desava sa tockovima.
j***** auto bez kardana

skora

Post by skora »

Slazem se .....i to je tacno

aleko-2141

Post by aleko-2141 »

onda zeznuto kad se dohvati serva, zapne pa opet na krov :D

skora

Post by skora »

Ma da ....da joj kupim aleka ...a??? :lol: :lol: :lol:

aleko-2141

Post by aleko-2141 »

jes pa da za pola godine bude nabildovana ko svarceneger :D

jeronimo
Automobil: vaz21214-20

Post by jeronimo »

novu nivu, sa servo volanom... :D i bull barom... ;)
" :) Prva,druga,kuplung,treća ruski ti je menjač sila :) "

skora

Post by skora »

:D :D

Post Reply