sreca moja sto sve radim sam
skoro bolje se drzi prodaje to ti je jaca strana
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
....dakle kad hebete i usi zavrcete ....jel ??? Ovo nema pojma sa istinom ....strumf je bio na drugom kraju grada kad je Gago skidao obrtaljkuBoki78 wrote:Kaze Strumpf skidao obrtaljku
Ovo tek nema pojma sa istinom ...NAKON GAGINE LOMLJAVE PREKIDACA,i nakon mog pokusaja da ga sastavim i ozivim ,prekodac daje znakove zivota ali ocigledno ne u celosti ......Boki78 wrote: Elem nakon Strumpfove intervencije signalizacija za kratka i poziciona ne radi
Da ste mu samo videli facu 
Strasno !!! ......da ne poverujestravelman wrote:Skoric je veci mag od Hudinija
Citam i ne mogu da verujem ...KAKO ON UPALI SVETLA TAKO SE AUTO UGASI !!!! Iste sekunde !!!!![]()
![]()
![]()
![]()
nakon mog pokusaja da ga sastavim i ozivim ,prekodac daje znakove zivota ali ocigledno ne u celosti ......

... bili smo u pravu, Strumpf je obrnuo polove u prekidacu pa je tako i pomesao funkcije istog ... 
... 
Tacno ...da nije tako ,nebi mogao Gago da dodje do tebe danas,odnosno nebi mogao da ode od mene juce ,da se auto GASIO !!!!travelman wrote:Zakljucak ... operacija uspela, prekidac normalno funkcionise i auto se vise ne gasi kada se pale svetla ...
To je laztravelman wrote: Ovako izgleda enterijer posle Skorine intervencije ......
Ma lazu bredejca wrote:Škorić je poslovni čovek i uvek u žurbi a i ko radi taj i greši.
Nije novi, lipicanera mi moga ...Ma lazu bre.....nego stavili danas drugi prekidac i sad mi tu pametuju
Kod Strumpfa je obrnuto on gresi, a ponekad se prevari pa i radi, mada ga retko hvata taj porivdejca wrote:Nemojte mu se ljutiti, Škorić je poslovni čovek i uvek u žurbi a i ko radi taj i greši.
Sad sedim i razmisljam se da li su vise precizni, ili vise pedantni i nikako da se odlucimskora wrote:......moji radovi su laserski precizni i izuzedno pedantni
, palim ja Lajku, krecemo , kad vidim da nemam ikonocu svetala uopste Gago wrote:Namesten prekidac jutros kod Travija
travelman wrote:Naravno da je namesten
Gago wrote: Kazem ja Isidori :,, Ne mozemo dalje, nemamo svetla''!!
Hebo te Travi
Hebo te Boki 
Problem je bila samo ikonica ...kad vidim da nemam ikonocu svetala uopste
Da smo znali da si pocupao buksne od ikonice, i to bi regulisali ...vidim da je jedna zicica ispala iz buksne
Problem je bio sto vi NE UMETE da popravite kola i da vam stranka ode zadovoljna.travelman wrote:Problem je bila samo ikonica ...