zanimljive slike

Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb

skora

Re: zanimljive slike

Post by skora »

travelman wrote: ... a onda je kupio pezo 206 jer samara nema klimu, nije udobna, nije fensi za more ....
Nije 206 :evil: ,nego 206 PLUS :!:

Image Image :kez

...a tebi bi bolje bilo da se ne igras sa lavicima ! Napunice te gla***ma :lol: :lol: :P :P :mrgreen:

travelman

Post by travelman »

Jel ovo trajekt ... :? ... nisi valjda koristio njegove usluge umesto da motas po onim krivinama uz more ... nije volan za tebe, ne znas da uzivas ... dzabe tebi lavica i glavica kad ne umes da spojis lepo i korisno ... :lol: ...

skora

Post by skora »

Ti ces meni da pricas sta je lepo i korisno :evil:
Otisao bajsem jednom do Obrenovca i umislio da je Alvirovic :lol: SAT patrola :lol:
Image

Krenuo sam nocom oko recimo 1h,dosao na Zabljak u cik zore ,i gadjao da budem pod Ostrogom pre guzve i ekskurzija jer je bila subota.Tu sam zavrsio obilazak do recimo 9/pola 10,spustio auto do donjeg manastira u debelu ladovinu ,i opalio kunt do 12h.Ustao ,rasanio se ....sabio tri sendvica iz torbe ,i spustio se na Budvu.Posto sam se zarekao da nikad vise necu ici u CG ,moje vidjenje Budve posle 12 godina NE dolaska, je delovalo kao da sam dosao u Moskvu !!! Sve na Ruskom !!! Od reklama na buticima,do menia u restoranima ....c c c - uzas !!!
Odatle pun gas jadranskom magistralom ,i jedva cekao da se docepam zaliva Boke.Tu sam vozio CELU Boku onom ulicicom gde nema mimoilazenja,a more mi zapljuskivalo tockove - hahahhahah.Tako do Kotora.Tu sam stao ,malo stari grad ,malo klopa ,i odatle do Herceg Novog.Vec je bilo vece ,pa krenuh da se snadjem za prenociste .Kazu SEDAMDESET EVRA dvokrevetna !!!!!
Vazi :roll: .....u prvu i gas na trafiku po karticu .....Zovi drugara u Bg ,da zove drugara u Cg,onda me zove taj njegov iz Cg i kaze teraj u Igalo .
Ja tamo ,sacekaju me ,daju mi garazu ,sobu ,klimu ,frizider,terasu ,francuski lezaj ..... Ja njima 125e za 5 dana i to je bilo reseno .
Setnja ,vecera ,djindji rindji ,i na spavanje......
Sutradan - plaza ,rucak ,kunt,i umesto ponovo na plazu ,ja pun gas da se malo slikamo na Stradunu ;)
U neko doba noci nazad ,opet djindji rindji ,i opet kunt ....
Sutradan ....zovu nas na Jaz .....I TADA je bio trajekt ,jer me bas bolelo uvo da se opet vozam u krug

Ostala tri dana nisu ti interesantni za pisanije jer su iskljucivo vezani za nautiku :) ,tako da kola ja mislim nisam ni palio .....

Dakle shvatio si ......ja nemam mogucnosti :oops: kao ti da obilazim zemljinu kuglu kolima - jer to kosta :!:

;) Ja sam skromno, na vesla ,uplovljavao i isplovljavao pored Milove jahte :kez

Evo ti uverenje pa uporedi broj sa dozvolom da ne kazes da je dozvola fals :!:

Image

Evo ti dozvola na monituru gde je lada forum u pozadini da ne kazes da je kevina :!:

Image

.....a ako budes dobar pokazacu ti i sliku "čamčića" :mrgreen:

:evil: On ce meni da prica o putovanjima :evil:
..... nije video dalje od Horgosa ,i to AKO GA PUSTE preko granice jer nema atest za plin u onom sokocalu bez krova :!:

Image
travelman wrote:... nije volan za tebe
Pa nemam ja volan :? .....ja na kaiseve upravljam ;)

Image
travelman wrote:... ne znas da uzivas ...
Jok - ti znas .... :mrgreen: ...... Image
Kao ILJUSIN :mrgreen: da se spustio na plazu kad sam im doleteo :mrgreen: svi se razbezali :mrgreen:

Image

Kovele bezi od budale ....daj bar decu da spasavamo Image

jeronimo
Automobil: vaz21214-20

Post by jeronimo »

ako si Skoro, sad si se malo popravio... ;)
" :) Prva,druga,kuplung,treća ruski ti je menjač sila :) "

skora

Post by skora »

Ma nisam ja u fazonu kao on da slikam bombone koje sam drpio sa recepcije hotela :lol: ,inace ako ja pocnem da ga trujem slikama sa putovanja ,presesce mu sve :!:

Samo on nek se slika ispred ludnice u Kovinu ;) i nek pali Bokija kako je to do 00 :roll: ......pa kad pozeli da ide samnom na put nek se javi da mu pokazem ja kako izgleda prava ludnica :!:

Da malo vesla :D :D

Image

.....da nauci nesto o podvodnom svetu ;) ,
da vidi kako izgleda harpun,da nauci da razlikuje meduzu od delfina :lol: ,
da uziva u morskoj tisini na nekoj dubini koje se ne plasi itd..... ;)

On ce meni da prica o putovanjima i uzivanju :evil:
........ hebo ga kolf kec kabrio :evil: to bila fora pre 30 godina :hit

Kompleksas Image ...Video sneg na Alpima sa 30km razdaljine i sad je kao on WOOOW .... :roll:

:P :kez :kez

dejca
Automobil: Nekad lada 2107.

Post by dejca »

Ne ne nisi u prvu. Meni se daleko više svidjaju putovanja travelmana. Ti odeš jednom na to vrelo more a on ima godišnje nekoliko tura u kojima uživa u raznim predelima lepoti prave prirode. Ja nikad nebih sad u ovim godinama išao da se čvarim na vrelom suncu. Toga imam i ovde u LE koliko hoću. Ja sam za planinu i hladovinu na njoj, kad odem na vlasinu tamo je pravi raj. Prelepo cveće i mirisne livade, voda izvorska gde hoćeš, nema vrelog sunca a ko želi da pocrni to ce sigutno pre postići nego na more. Kupanje u jezeru je odlično. Vazduh je tek ogroman bonus za zdravlje. I ajde što bi se išlo na to vrelo more još u CG. Da si otišo u Grčku pa i da vidiš nešto i osetiš se kao turista, u cg teško to da bude.

Boki78

Post by Boki78 »

skora wrote:Image
Image

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

travelman

Post by travelman »

Tako jeee, Dejca prijatelju moj najbolji ... :lol: ... sa ovim slikama i sa ovim sto je naskrabao moze da impresionira samo bosketa ali tebe i mene ne moze nikako ... Ali moram da priznam da je sve tacno sto je napisao po pitanju nautike i njegovih dozvola. Imao sam uvid u sve to i licno se uverio ... :prvi ...
Operativnim radom na terenu, saznao sam da ima jos jednu adrenalinsku ljubav ... pored letenja ronjenja i nautike, cika Skora je i vrstan skijas. Naime, jos pre vise od 20 godina kada su njegove kolege svaki slobodan dan koristile za paorske radove, mladjani Skoric je svoje slobodne dane provodio u Austriji orgijajuci po sneznom prekrivacu.

Ali krenimo redom ... dodjem ja danas umoran sa posla i reko ajde malo da se relaksiram uz forum. Milina ziva, vidim nigde nema komentara i odma pomislim kako sve lepo funkcionise odkako je proteran sa istog ... :D :D :D ... kad ono na kraju u zadnjoj temi Skora se raspisao ... :evil: ...
Skoci meni tu pritisak i prepisem sam sebi terapiju ... :twisted: ... ili da ponovo perem Samaru iako je nisam vozio od zadnjeg pranja ili da spustim krov ... :? ... i odlucim se za ovo drugo, spakujem koju grickalicu i flasu vode i ponesem jednu punu torbu slika ... :xixi ...
Otisao bajsem jednom do Obrenovca i umislio da je Alvirovic :lol: SAT patrola :lol:
nije video dalje od Horgosa
...
U pravu si, nisam otisao dalje od horgosa ... :oops: ... ali rosulama ... :lol: ...
Jos davno davno davno sam lepio YU stiker na biciklu ...
Image
image hosting 12mb
...
i vozio ga po raznim vukojebinama
Image
gif image hosting
...
a kada mi to dosadi, provozam nesto drugo
...
Image
photo upload
...
a kada se umorim, sednem da se odmorim
...
Image
upload photo
...
a kad si spomenuo mirka alvirka i SAT patrolu, onda znas i da je u zadnjem broju opisano putovanje do venecije. Po meni je ruta losa, sve se vozi autoputem i nista se ne vidi. ja bi to ovako odvozao.
Pravac bihac i poseta np plitvice
Image
post img
dok uzivas u prirodi, gledas i ribice. nema potrebe da ronis
Image
upload pictures
Image
windows screenshot
zatim opatija i sve ono sto je alvirko opisao pa pravac trst da se podsetis gde si kupovao doxu i darvina ... :mrgreen: ... tu sam popio prvu konzervu koce tamanice. na ovom trgu ...
Image
pic host
iz trsta pravac venecija autostradom. Svi su me obilazili iako sam povremeno vozio i 160. parking 30e i trk u setnju.
Image
pic upload
a ja odo trkom da klopam ...pa nastavljam.

travelman

Post by travelman »

Garaza sa 12 nivoa ... a ja trk na zadnji ...
Image
post a picture
Image
jpg images
Image
free upload image
...
zatim, opet prelazim horgos i krecem u obilazak druge parohije ... ali o tome neki drugi put ...
Image
image hosting no account
Tu sam vozio CELU Boku onom ulicicom gde nema mimoilazenja,a more mi zapljuskivalo tockove - hahahhahah.
Sve te razumem, znam tvoje muke ... ajde sad lepo skupi po 10e od svakoga pa da kacim slike kako izgleda kada ti more zapljuskuje tockove od djenove do marseja ... :kez ...

Dobar je Skora, dupe mu je videlo puta a uz to jos i proslo sito i reseto ... :mrgreen: ... Redak primerak homosapiensa kome pare nisu isprale mozak i koji je uprkos svemu zadrzao sve pozitivne ljudske osobine. Sa istim merakom vozi i krkelu i montereja ... a nekad i bentlija ... :prvi ...

aleko-2141
Automobil: Moskvic Aleko

Post by aleko-2141 »

to majka samo jednom radja :D

skora

Post by skora »

travelman wrote: Ali krenimo redom ...
Jos davno davno davno sam lepio YU stiker na biciklu ...
Ne ne - odhebi :!: ....ako je davno davno,i ako je krenimo redom . onda lepo kreni od pocetka :!:
...po cemu si pravio prve korake,sta si vozio prvo u to vreme bez Air begova :mrgreen: ...itd

Ovako Image

Image Image Image
travelman wrote:gledas i ribice. nema potrebe da ronis
:D :D : Pao sam sa stolice od smeha :D :D :D

:mrgreen: ...... e Boze ludaka, majko mila........ :lol:
travelman wrote:zatim opatija
Uhh ….. Image ...kako je lepaaa

travelman wrote:... tu sam popio prvu konzervu koce tamanice. na ovom trgu ...
:shock: Da hebote ….bravo kako si se toga setio :prvi …… Ali pazi ovo ;) …te popijene konzerve se NISU bacale !!!!...Neeee …..otvaranje gornjeg dela ,i pravac pisaci sto za olovke …..se secas ?? :oops:
travelman wrote: iz trsta pravac venecija
Daaj bre ,mani me tih paradaiz tura dva coska od kuce ....evo venecija i sta sad ?? :evil:

Image Image

Da si bar dobacio do Milana :kez

Image

Ili da si ukucao u tu navigaciju (sto sam ti dao) :!: - Piazza del Duomo,pa da te odvede nesto da vidis :

Image

…on zapeo Italija pa Italija :roll: …..Hebala te Italija :evil: …. …aj dalje?

Sta pise na busu ???

Image Image Image Image

Sta si spominjao nesto Marsej ???
Hocemo Kan ,Nicu i Monte Karlo sad ili da ostavimo za sutra ? :twisted:
…ili hoces da krenemo od Pariza ,pa da se onda spustimo na azurnu obalu?? :)

Ajd samo ti kazi koja te destinacija zanima …..sve moze ;) …..neces ti mene hebati :!: sa tvojim turama do Smedereva i lajkom u pescari.To Jeronima pali sa tim slikama …on ima 4x4 :P
travelman wrote:Dobar je Skora, dupe mu je videlo puta a uz to jos i proslo sito i reseto ... :mrgreen:

Hmm da !!! Ajd sad cemo ozbiljno..... interesantna su ova slikovita zezanja kroz salu ,jer evociraju na neka sretnija vremena ,kada se sa mnogo vise uzitka putovalo nego sad.Travi i ja smo generacije kad se uveliko sluzio vojni rok u JNA,kad je donekle bilo i sramota ne otici u vojsku ,kada smo se zamomcili uz Levis 501 iz Trsta ,dzempere na romboide,kada je vokmen uzimao sve vise maha kao izvor zvuka u pokretu ,i kada je komp Commodore 64 (The Best Selling Computer In History) polako poceo na mala vrata da ulazi u domove zitelja SFRJ.

U to neko vreme ,mi postajemo tad vec momci sa vozackim dozvolama u dzepu (neki iz drustva),i tad odprilike krecu ta neka nasa samostalna putovanja sa crvenim pasosem koji je svakim danom sve vise i vise gubio na vrednosti.
Nazalost,za tu nasu generaciju ,to nase samostalno uzivanje jako je kratko trajalo .....zakuvalo se,zaratilo se,ucaurilo se u te nase granice koje su zakljucali nekim vizama ,i sve sto nam je ostalo od zivota - bila je jurnjava za lovom u ta neka sumanuta vremena.

Ok ,lova se kolko toliko napravila,napravile su se i porodice,situirali se kolko smo mogli ,ali su ostala vecita secanja na ta NEKA putovanja ,i to neko vreme kada je sve bilo mnoooogo drugacije ....To je bio period PRE ludih 90ih ..... a sad cu da vam kazem i tacno kad ;)

Ja sam vozacku dozvolu dobio pred leto 89te

Image

A sa mojim prvim autom (tog leta) sam isao u Trst po Lotto patike koje su mi na nogama

Image

U jesen odlazim u vojsku (JNA),i kada sam odsluzio ,posle par meseci pocinje rat i shranja.....

Ti odlascu u Trst (gde smo se njega uhvatili) ,i ta putovanja sa petokrakom na tablicama,i taj Trst sa placanjem u Lirama,nemaju pojma sa ovim danasnjim.

Ko razume - shvatice o cemu pricam .....i to je prica koja ce uvek da pobedi kada poredimo dva horizontalna karburatora naspram ovih sad TSI,FSI i ostalih shranja koja se prave ......

Pa dali Vi mozete da zamislite sta je bio 85te BMW 2002 star recimo 5godina ,u ODNOSU na danasnji bilo koji BMW star 5god.Dakle 2010to???
Pa secate se svi filma Nacionalna klasa ....secate se 132ke sto je Flojd uzima od tasta.....Pa jel kapirate da ti podizaca stakla na struju u tom autu su bili u to vreme JEEEHOOOTEEE :shock: :shock: ......i sad uporedite neki auto danasnjice koji vas fascinira.Pa cime ??? Tach scrinom ?? U jeeee

Jbg-a :( ......pricacemo jos (ja volim to o EX YU) .....prispavalo mi se sad ....nek Travi nastavi kad ustane ;)

dejca

Post by dejca »

Ja sam u JNA bio 89/90, na obuci u Senti, u prekomandi Ruma kasarna u gradu koju je nato porusio. Bio sam protiv pozarac i u Rumi radio na benzinskoj pumpi. Koju vojnu silu i proizvodnju je imala tadasnja SFRJ tu sam najbolje i video jer su nova vojna vozila isla na test na vojni poligon ninkinci a na pumpi dolazila da tankiraju gorivo. Kad je dosao pustinjski SVLR sa osam raketa boje peska sa raznim komijuterima u sebi, cudo tehnike u to vreme. Vozio sam i fapa cisternu 1213 i njome isao na terene kad je bilo potrebno.
Od DRUGOVA bilo nas je iz cele juge i sem siptara niko se nije izdvajao. Imao sam najboljeg drugara iz Hrvatske zvao se Budek Zlatko i odlicno se druzili.

dejo

Post by dejo »

E sad se stvarno ponašate ko djeca mlađa od 10 godina.

aleko-2141
Automobil: Moskvic Aleko

Post by aleko-2141 »

ma oni i jesu kao deca, kad ih vidis uzivo sve ce ti biti jasno :D rodjen sam 87 god, secam se putovanja sa mojima, isli smo dva puta mesecno za bosnu, isli na planinu, kupili aleka, napravili kucu, islo se na more, a sad razmisljam da odem do grada, zlatno vreme bilo.

dejca

Post by dejca »

dejo wrote:E sad se stvarno ponašate ko djeca mlađa od 10 godina.
Jos gore ko devojčice smo :mrgreen:

Post Reply