pa Travi i ja je turpijali po 2 minuta svako, da smo mogli da pretpostavimo ko ce uzeti kola cak bi i opiljke izduvali
Mene je blam ... ... ja sam sastavljao i altenator i alnaser ... ...
Nisam imao pojma gde ce zavrsiti samara ... Skora nam je dao sve oridjidji da ugradimo a ja sam to sve lepo ostavio za sebe a unutra ubacio shit ... ... sto mi Boki dao ...
E zato cemo Gagi da remontujemo po PS.u ... da me vise ne grize savest ... ...
pa Travi i ja je turpijali po 2 minuta svako, da smo mogli da pretpostavimo ko ce uzeti kola cak bi i opiljke izduvali
Mene je blam ... ... ja sam sastavljao i altenator i alnaser ... ...
Nisam imao pojma gde ce zavrsiti samara ... Skora nam je dao sve oridjidji da ugradimo a ja sam to sve lepo ostavio za sebe a unutra ubacio shit ... ... sto mi Boki dao ...
E zato cemo Gagi da remontujemo po PS.u ... da me vise ne grize savest ... ...
Cuti jos kad se setim kako smo cistili karburator metalnom cetkom i sajdzijskim srafcigerima, pa onda cistili kozija gov*njca iz gepeka, Gaga nije hteo ni da pridje da ne dobije ebolu ....
Boki78 wrote:
Gaga nije hteo ni da pridje da ne dobije ebolu ....
Gago je prvi seo u nju dok je jos bila u KV ....ako se secas
Ajde breeee .... dosadan si vise koliko se pravdas i heftas coveku ... ...
Zbog tebe sam morao da se izvinem i kazem da je sve ono bilo shamponiranje na tvoj racun .... a ti odlicno znas da smo Boki, Gago i ja sve rekli kako jeste ... ...
I samo da znas da vise necu da igram klikere sa tobom ... radije cu da preskacem lastis sa njima ... ...