Tenak
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
Re: Tenak
Zvacu i jedne i druge pa cu da vidim sta i kako al prvom treba da me shvate ozbiljno a i posao im je da rade auspuhe pa makar i pravi tenk bio 
- aleko-2141
Za 3 meseca presao 5000km kuca-posao, izlasci u grad, slaboo mora da se pojaca 
- aleko-2141
Paaa i nemam nesto puno potrebe, sve mi je uz put kad idem i kad se vracam sa posla, tako da mogu napraviti vecu kilometrazu samo kad bi se vozao ko lud po gradu iz dosade al za otvoren put mora malo da se priceka 
ispraznih bocu sa plinom, ispade 10.6 sto je prihvatljivo a jos i motor ne valja tako da je to super
zvao sam danas auspuh servis Pirke, da se uradi komplet auspuh od alumiziranih cevi Fi 45 a fabricka je fi42, ne znam za lonce kako je racunao al rekao sam mu da necu standard i necu da mi se dere auto, grana 4-2-1 150e sa tim sto sam mu reko da nosecu plocu iz glave za granu mogu sam da napravim cena ce biti manja par hiljada od ovih 150e, lonci i srednja cev 10500, u to treba jos uracunati nove gumice, fleksi crevo tako da je cirka do 30 000din
Zovem sutra i auspuh servis Vlajkovic da vidim koliko je kod njih.
ispraznih bocu sa plinom, ispade 10.6 sto je prihvatljivo a jos i motor ne valja tako da je to super
zvao sam danas auspuh servis Pirke, da se uradi komplet auspuh od alumiziranih cevi Fi 45 a fabricka je fi42, ne znam za lonce kako je racunao al rekao sam mu da necu standard i necu da mi se dere auto, grana 4-2-1 150e sa tim sto sam mu reko da nosecu plocu iz glave za granu mogu sam da napravim cena ce biti manja par hiljada od ovih 150e, lonci i srednja cev 10500, u to treba jos uracunati nove gumice, fleksi crevo tako da je cirka do 30 000din
Zovem sutra i auspuh servis Vlajkovic da vidim koliko je kod njih.
- aleko-2141
pa ja sam 15 000 platio pre par god ceo auspuh tako da 25 nije mnogo, grana najvise kosta
kompletan auspuh od motora do uzduva je skuplji posao Dare, nego da pazaris na komad. imas izduvnu granu,pa 2 u 1 spojnicu,mrezastu fleksibuilnu vezu, srednji lonac, cevke i zadnji lonac sa sve selnama i nosacima + ruke i to ti je to. zameniti sve komplet i nije mali posao...
" :) Prva,druga,kuplung,treća ruski ti je menjač sila :) "
- aleko-2141
kakav bre remus, necu da se dere i ovako mi probi bubne opne
zvao sam Vlajkovic auspuh i rekli mi da dodjem da vide sta hocu, odem ja, ubili se od razmisljanja kako da urade i jos me ubedjuju da ono sto su sabijene cevi na spoju 2u1 nema veze i da mi to nista ne remeti, napravili su 'specifikaciju' pa ce sutra da mi jave, fleksi crevo je kod njih 4500din
- aleko-2141
salim se, ima vremena, zadnji lonac mi je i nov pa cu da vidim da ga ostavim dok ne resim sta cu sa njim tj hocu li stavljati neki zavrsetak, neki remus, ima vremena za zadnji lonac al ostalo bi trebalo promeniti, koliko se krene neki remus?
- aleko-2141
- aleko-2141
Iza, ne vidi se na ovoj slici