Lajka je izsamponirana predhodnog dana za put i ostalo je samo da se navije sat da zvoni pre petlova ...
Subota jutro ... i dok ti isti petlovi jos spavaju, Samara je odvozala rutu preko Panceva do Belocrkvanskih jezera a zatim i do granicnog prelaza Kaludjerovo gde smo usli u EU tj u Rumuniju.
Granicne formalnosti 5 min ... jedino sto su me Rumuni pitali je gde idem a ja odgovori ko iz topa DA SE VOZIMO ...
...I tu avantura pocinje ...

windows 7 screenshot
...
Posle 20tak kilometara izlazimo na Dunav, odprilike negde preko puta Srebrnog jezera ...

screen shot on pc
...
Pravac na prvu pumpu da kupimo vinjetu koja kosta 3e i vazi 7 dana. Izgleda kao fiskalni racun i nema lepljenja na soferku. Tokom puta nas niko nije kontrolisao ali nam je rumunski policajac na izlazu iz zemlje trazio da mu je pokazemo.
Prvo manekenisanje sa rumunskim krkelama ...

upload gif from url
...
Polako ulazimo u klisuru i tu pocinje pravi merak za oci i dusu ...

picture share

free image uploading
...
U jednom trenu pored puta ugleda tablu sa nekim znamenitostima pored Dunava. Proradise pundravci u dupetu jer ne vidim sta je u pitanju, tu je neko rastinje i nekih 70 metara do obale. Krenu kad ono ...

image search
...
Prizor je fenomenalan ali ubio sam Lajku, nije naviokla da silazi sa asfalta ... tu sam uvideo koju prednost imam sto je malo podignuta u odnosnu na fabricki model. Fala dedi sto je i to odradio pa mi je tek onda prodao ...
Ugrejasmo mi tu vodu na suncu i razmutismo nes 3u1 ... gustiram kaficu kad samo cujem kako prsti granje i brekce BRM BRM BRM ...

screen cap
...
Popismo kaficu i krenusmo dalje ... a ono opet ...

image hosting 15mb

upload a picture

how do you print screen
...
Klupica i odmorista ima na svakom cosku ... i na svakom cosku stajemo ...

photo share
...
Pogranicna je zona i patrole samo zuje, prvo su nas zagledali na svakom cosku a posle nas nisu primeciuvali ... valjda su mislili da je ladurina kanturina pa ladim motor na svakom odmoristu ...

image hosting 10mb limit
...
Prodjose i kolege off roadisti, svirnuse Travelmanki a ona im mahnu ... a ja odma ...

upload image online
...
Pogled na muzej LEPENSKI VIR na nasoj strani ...

free upload pictures
...
Pauza ... kafica ... i neko picence ...

image upload no compression
...
Turisticka atrakcija, kao sto pise na tabli ... predivan pogled ... tokom celog svog toka, Dunav je ovde naj uzi ...

imgurl
...
Mi glisiramo uz Dunav ... a on glisira po Dunavu ... dan pred polazak, neko mi polomi desni retrovizor. Skidao sam ga ali nisam popravio vec to ostavio kada se vratim. Na onoj unutrasnjoj plastici je polomljena zabica koja je drzi pa je ispadala tokom puta i samo me nervirala. Zato sam je skinuo i posle vozio bez nje a to me posle nerviralo jos vise ...

imgurl
...
Decebal ... neki njihov vladar isklesan u steni pored puta ...

image hosting more than 5mb

upload pic
...
A sad mala pauza, zabole me sapa od tipkanja ...