djape1977 wrote:sad bi bio najsrecniji da ne radim kola musterijama uopste, vec da zaradu pravim na prometu delova i da je trosim na ono sto je meni drago.
Pa eto ti ga brat Strumpf pa poslujte. On samo to i radi, doduse sa celim kolima, a zivi kao kralj od Zvezdare
aleko-2141 wrote:uzmes ko covek sto kaze djape od fijata ili nekog drugog auta i vozis se ko covek, ja cu moj da izbacim al jos dobro radi, cim pocne da brljavi leti napolje
Jok treba da najmi dobrog psihijatra ako mene pitas

Ja sam zimus izremontovao samarin, ali kvalitetno. Od tada je presao preko 8000km mrdnuo nije, radi ko otrov. A nas brat Gago pazari, pa mu u pocetku radi, pa mu odma ne radi igra mu igla i sad je 100% ubedjen da je od alternatora jer je 150% siguran da su mu tabla, potrosaci i instalacija kao u novog BMW-a.
Na kraju ce da slupa jedno 15000-20000 u alternatore i imati gomlu djubreta i problem i dalje, ali nada nece umreti jer zasto ne slupati jos toliko kad se moze
E sad ako je vec resio da bude ozbiljan kolekcionar krsa onda bolje da uzima polovne rivine i samarine jer ce ih pecati i za po par stotina dinara nego da uzme neki fiatov krs za 30e pa vremenom otkrije da mu ni on nije u kvalitetu...