Toliko su me Rusi juce odusevili Tupoljevima tako da moram da postujem neke slike!
Evo Suhoja 47 Berkut http://en.wikipedia.org/wiki/Sukhoi_Su-47 Text za procitati
Slika
A evo Tupoleva koji je juce uterao strah u koske. Strateski bombarder
I legendarni meni najdrazi MIG 29 Fulcrum pomocu koga su NASI PILOTI BRANILI DOMOVINU OD amerikanaca
Suhoj 37 sam imao prilike da vidim iz bliza u Batajnici kada je bio medjunarodni aeromiting kao i neki Antonov koji je tada bio najveci avion na svetu(to je bilo 1997) jer ne znam dal su od tada napravili veci
Bas zato su i napravili Suhoj 47,koji je visenamenski borbeni avion,a i dosta je ispred americkih borbenih aviona.
Tuzno je to sto su nekoliko ruskih intelektualaca prebegli u ameriku otkrivajuci tajne ruskog ratnog vazduhoplovstva.Zar jedno vreme mig 25 nije bio bog i batina,dok ruski pilot nije prebegao tamo sa avionom pa su ameri na konto toga poceli novu proizvodnju.
Ovo je obicna fotomontaza, a inace i fizicki krila nebi mogla da izdrze ovakav raspored i tezinu... An-225 ima 6 motora i to mu je dovoljno...
IF YOU CANT BUY IT,
BUILD IT!
IF YOU CANT BUILD IT,
LEARN IT!
SO YOU CAN BUILD IT,
TO ROLL IT TILL THE WHEELS FALL OFF!!!
http://public.fotki.com/SerzasLive/
Da li je neko nasao neki sajt sa fotografijama aviona podesnih za wallpaper? Ja sam jos ranije nasao nesto slika ali da me ubijes ne mogu da se setim imena sajta.
Inace Rusi su valjda 1961 bacili neutronsku bombu od 27 tona i time zaplasili ceo svet jer su napravili najvecu eksploziju koja je vestacki stvorena.Udarni talas je 3 puta obisao zemlju
Amerikanac Pol Tibets, pilot i komandant aviona B-29 iz kojeg je 1945. godine bačena atomska bomba na Hirošimu, preminuo je danas, saopštio je Tibetsov portparol.
Tibets (92) je preminuo u svom domu u Kolambusu, gradu u američkoj državi Ohajo, rekao je njegov portparol Džeri Njuhaus i dodao da je pilot već dva meseca bio u postelji, pošto mu je zdravlje bilo loše.
Američki pilot je pre smrti zatražio da bude sahranjen bez ceremonija i da njegov grob ostane neobeležen, u strahu da to ne postane mesto okupljanja protivnika atomske bombe.
Tibets je 6. avgusta 1945. godine rano ujutro, s članovima posade, iz aviona B-29, nazvanog "Enola Gej" po njegovoj majci, bacio atomsku bombu na Hirošimu. Bomba nazvana "Mali dečko" bila je teška pet tona.
U eksploziji atomske bombe na Hirošimu poginulo je između 70.000 i 100.000 ljudi.
To je bilo prvi put da je kao oružje upotrebljena atomska bomba.
Vec tutnji korak,dolazimo mi,
U srecnoj zemlji bicemo tada svi
S vero u Boga za Kralja svog
U divnoj slobodi sto ce dati Bog!
------------------------------------