-Idem uvek kad te nema,ili spavas...travelman wrote:.Ajde sad,udri za Trevizo,Venecija...tamo bejah,a i Vaz!!!Pa zalutao u Alpe..
Bejah i ja tamo ali sa nekim drugim cetvorotockasom, mada se nadam da cu i sa ovim. Citao sam tvoje postove kako si zalutao ali sam procitao i kakav si maler imao u Sloveniji. Sva sreca pa si tamo imao drugare...
Prolazis li jos uvek mojom ulicom ili me zaobilazis u sirokom luku ......
Iz Samare u Samaru
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
- altinjanin
- Automobil: lada 112 16v
Re: Iz Samare u Samaru
...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..
....aaa svaki mesec se po neko skotrlja u njegov autoaltinjanin wrote:a mozda i malo cuknem tebe...cisto protiv uroka...
- BokeYGTi
- Automobil: Lada 112 1.6 16v
dobro, ja onda cekam rutu prema Bugarskoj. mada smo mogli i sad da organizujemo jedan kratak foto session nasih masina pored Dunava 
http://lada-klub.com/viewtopic.php?t=2091 ex Samara
http://lada-klub.com/viewtopic.php?f=15&t=5516 112 1.6 16V
moj problem lezi u neskladu mojih bruto navika s mojim neto prihodima.
http://lada-klub.com/viewtopic.php?f=15&t=5516 112 1.6 16V
moj problem lezi u neskladu mojih bruto navika s mojim neto prihodima.
sad znamo ko je odvalio retrovizor...altinjanin wrote: ,a mozda i malo cuknem tebe...cisto protiv uroka...
" :) Prva,druga,kuplung,treća ruski ti je menjač sila :) "
-
Boki78
Znali smo odavno da je to Strumpf, a;li cuti ko zaliven zbog subarica 
ovo je vec za Poaroa...
ima brdo sumnjivih 
" :) Prva,druga,kuplung,treća ruski ti je menjač sila :) "
-
travelman
Draga ne budi pendrek meraklija ...TRAVIJEVA LADA ima TRULE SAJTNE i TRAVI je mazao 3u1 mat crnu preko plastike na sajtnama da zamaskira !!!!
I tako ja danas provede dan druzeci se sa lipicanerom. Umesto da sam se sa Samarom za vikend provozao do Rima na kafucino, ja se ubi trazeci gde mi je lajka trulex. I evo sta sam pronasao ...
...

gif hosting

uploading images

image ru

upload an image
...
Ne bi mi tesko pa se i zavuce ispod nje ... sve za ljubav ...

picture share

free image hosting

image hosting over 10mb
...
Dobosi oridjidji LADA ... nista vau vau, amudi i te fore ...

upload pics

image sharing

free image uploading

upload
...
Dare i Zajecarac puskiraju i poliraju auspuh pa se hvale kako im nije mastan i garav ... ista pesma i kod mene ... ali sa karterom i menjacem ...

image hosting no registration

windows screenshot

windows 7 screen shot
...
A sad okrecemo novi list i iz suturena se penjemo u dnevni boravak i zadizemo tepih ...

free photo hosting

upload imagem

picture sharing
...
Jos neko je koristio Dejcin recept za zastitu ... tu su tragovi ...

upload imagem
...
A vidi se i gde su busene rupe za nalivanje ...

image upload no compression

image hosting 15mb

photo upload sites
...
A sad malo da mi se smejete ...
Travi nema problema sa kisnicom ...

image posting
...
A ti Skoricu ako i dalje mislis da mi je lajka trulex, svrati sutra na tamanicu pa se uveri u suprotno ... cekam te ...
Da nije sipano za zaštitu to štoje sipano danas i nebi bila takva. Pod prag najpre kreće pa onda ide prag. Nije loše da ponoviš zaštitu, zašuši se to vremenom. I ja ako preko leta nadjem dan dva slobodnog vremena biće opet punjenje pragova, mazanje vrata i krila iznutra, punjenje gredica itd.
Aj oladi kocu sutra ....vidjamo se
-
travelman
Danasnji biser ...
...
...

photo storage
...
Stanem ja pored puta da se olaksam ... i reko ajd da iskoristim priliku i pojedem neki slatkis kad sam vec oprao ruke ...
... . Jbg, LADA je to ... volan tezak ko u FAPa pa sam se umorio.
Naslonim se na prednja desna vrata i gledam napred dok njam njam ... odjedanput cujem skripu guma i naglo kocenje. Okrenem se i vidim crveni golf 3 iza mene iz kog izlazi neki matori u radnom odelu. Provalim ga ja odma koja mu je namera a on pocinje sa pricom ...
... STA JE BILO ... STO JE STALA LADA ... STA SE POKVARILO ...
... a ja mrtav ladan, vec sam mu prisao i pokazujem mu prstom na mog popisanka dok mu odgovaram ...
PRIJATELJU, JA VOZIM LADU A NE vw . LADA SE NIKADA NE KVARI ...
...
Uvide on da ga zezam, da nema para od popravke i da je dzabe stao. Otera u 3 lepe PM i mene i samog sebe sto je stao, sede u golfa i upisa ga nekih 10 metara prvom ...
...
Posle sam stajao samo na mestima predvidjenim za to ...
...

free photo hosting
...
Jbt, cim vide LADU pored puta, odma se sjate lesinari ...
...
...

photo storage
...
Stanem ja pored puta da se olaksam ... i reko ajd da iskoristim priliku i pojedem neki slatkis kad sam vec oprao ruke ...
Naslonim se na prednja desna vrata i gledam napred dok njam njam ... odjedanput cujem skripu guma i naglo kocenje. Okrenem se i vidim crveni golf 3 iza mene iz kog izlazi neki matori u radnom odelu. Provalim ga ja odma koja mu je namera a on pocinje sa pricom ...
... STA JE BILO ... STO JE STALA LADA ... STA SE POKVARILO ...
... a ja mrtav ladan, vec sam mu prisao i pokazujem mu prstom na mog popisanka dok mu odgovaram ...
Uvide on da ga zezam, da nema para od popravke i da je dzabe stao. Otera u 3 lepe PM i mene i samog sebe sto je stao, sede u golfa i upisa ga nekih 10 metara prvom ...
Posle sam stajao samo na mestima predvidjenim za to ...

free photo hosting
...
Jbt, cim vide LADU pored puta, odma se sjate lesinari ...
- bruyoni
- Automobil: Lada 112 1.5 16v
Lešinarom nazvati čoveka koji je stao misleći da ti pomogne je u najmanju ruku uvredljivo! Treba da te je sramota!
-
travelman
A jel si se ti to nasao prozvanim pa branis kolegu ...Treba da te je sramota!
Jedanput sam bio kod drugara u servisu kad mu je dosao neki komsija majstor i trazi mu stare delove i stare remenice altenatora i klime. Ovaj ga napusio samo tako i isterao iz radionice. Ja u cudu ... posle mi on prica da ga je video na auto putu kako iste te njegove dotrajale delove udradjuje turcima na niskom autoputu.
Beogradjani znaju jugopetrolovu pumpu na autoputu u smeru ka bubanj potoku. Cekao sam nekog drugara sigurno sat vremena i svega se nagledao i naslusao. Bila je sezona, turci samo zuje i svracaju na pumpu jer im krkele prokuvaju na potezu od sava centra do te pumpe zbog velikih guzvi i zastoja. Isti ti lesinari su im trazili po 100 maraka da ih samo izvedu sa auto puta do nekog servisa u blizini koji je bio u ADAC grupi ...
Primera ima dosta, citam skoro u novinama da u NS i SU pojedini lesinari ovim izbeglicama iz Sirije i ko zna vec odakle, evro placaju 80 dinara a sim kartice za mobilni im prodaju za 100 i 200 eur.
I zato moj dragi kolega mene nije nicega sramota jer znam da odvojim zito od kukolja ... a ti sledeci put dobro razmisli ako polovne delove poklonis nekom kolegi.
Imao sam 2 puta nepriliku da mi je trebala pomoc sa strane i da sam je dobio ali je nastup tih ljudi bio skroz drugaciji.
A kao sto si imao prilike i da vidis ovde na forumu, mnogima sam i ja pomagao ... i sve sam ih nazivao brate, prijatelju ...
A ti u tvojim postovima takve osobe nazivas musterijama ...
I naravno, ovo nemoj da shvatis licno ... samo kao razmenu misljenja a i trudio sam se da biram reci ...
Da si ovo pazljivije procitao, sve bi ti bilo jasnije ..., da nema para od popravke i da je dzabe stao
- bruyoni
Jbg izvinjavam se, ne znam za fazon tih izroda a i nisam od nekoga čuo da je imao problem sa takvim "samarićanima".
Kolegu? Možda tvog, ne mog. Ja što sam delove poklonio poklonio sam za napolitanke i zna se kome tako da ne kenjaj da sam ikoga ovde nazvao mušterijom i da se neki od tih delova što sam delio za napolitanke ne nalaze u nekoj od vaših samara.
Kolegu? Možda tvog, ne mog. Ja što sam delove poklonio poklonio sam za napolitanke i zna se kome tako da ne kenjaj da sam ikoga ovde nazvao mušterijom i da se neki od tih delova što sam delio za napolitanke ne nalaze u nekoj od vaših samara.
-
travelman
Ovako ...
Da bi meni odgovorio, moras da napises nesto vise od prosto prosirene recenice. Bar slozenu ...
Drugo ... nisam rekao da su ti musterije sa foruma ili neko od nas vec sam mislio na ostale kojima servisiras kola ...
Trece ... moras da biras reci i da se pristojno izrazavas ... nije lepo biti vulgaran ...
...
I zato se ja povlacim iz diskusije ... ima jedna izreka koja kaze da se sa budalom nikada ne treba upustati u diskusiju jer ce pobediti svojim iskustvom ...
Ziv ti meni bio ...
...
Da bi meni odgovorio, moras da napises nesto vise od prosto prosirene recenice. Bar slozenu ...
Drugo ... nisam rekao da su ti musterije sa foruma ili neko od nas vec sam mislio na ostale kojima servisiras kola ...
Trece ... moras da biras reci i da se pristojno izrazavas ... nije lepo biti vulgaran ...
I zato se ja povlacim iz diskusije ... ima jedna izreka koja kaze da se sa budalom nikada ne treba upustati u diskusiju jer ce pobediti svojim iskustvom ...
Ziv ti meni bio ...
- bruyoni
Kratko odgovaram svima koji pišu sastave od postova na forumima u kojima se gubi i zakukuljuje smisao. Sprečavaš ih da spinuju tvoje odgovore.
Ne servisiram kola, ne bavim se time. Idem okolo da pomažem ljudima i ponudim svoje znanje o funkcionisanju motora kada neko pita za pomoć i za to dinara nisam uzeo (pitaj ljude, evo sada me je jedan član baš zvao da pita).
Uvek biram kako se izražavam. Kada je potrebno svesno biram vulgarnosti i nešto se ne brecam oko toga što će se neko osetiti uvređenim, jer mi se slaže sa konceptom lakonskih odgovora na forumima.
E vidiš, ja sam prestao sa tim pametniji popušta sranjima (glupostim, nebulozama, besmislicama, budalaštinama, koještarijama, baljezgarijama... biraj šta ti se čini manje vulgarno) zbog toga smo ovde gde i jesmo.
Ne servisiram kola, ne bavim se time. Idem okolo da pomažem ljudima i ponudim svoje znanje o funkcionisanju motora kada neko pita za pomoć i za to dinara nisam uzeo (pitaj ljude, evo sada me je jedan član baš zvao da pita).
Uvek biram kako se izražavam. Kada je potrebno svesno biram vulgarnosti i nešto se ne brecam oko toga što će se neko osetiti uvređenim, jer mi se slaže sa konceptom lakonskih odgovora na forumima.
E vidiš, ja sam prestao sa tim pametniji popušta sranjima (glupostim, nebulozama, besmislicama, budalaštinama, koještarijama, baljezgarijama... biraj šta ti se čini manje vulgarno) zbog toga smo ovde gde i jesmo.