Cak i kada se iskljuce sve ostale sijalice (spustim rucnu, sipam ulje za kocnice, malo podignem broj obrtaja da bi pritisak ulja u motoru i struja koju pravi bili dovoljni) stop nastavlja da svetli (najcesce).
Postoje li negde neke seme elektricne instalacije ili tako nesto sto bi moglo da pomogne?
Ej, Kobac, da si došao na okupljanje u Pančevu, dobio bi kompletan CD sa svim podacima za sve modele Samare. Od motora, podvozja, enterijera, limarije i električnih instalacija...
A ako ćeš nešto kratko i online, imaš sigurno ovde, opet, za skoro sve modele Lada (do 211x serije).
Goxxy wrote:Ej, Kobac, da si došao na okupljanje u Pančevu, dobio bi kompletan CD sa svim podacima za sve modele Samare. Od motora, podvozja, enterijera, limarije i električnih instalacija...
A ako ćeš nešto kratko i online, imaš sigurno ovde, opet, za skoro sve modele Lada (do 211x serije).
Ma OK, doci cu na okupljanje kada sredim auto, a to je sigurno neko sledece okupljanje, jer moj VAZ 01.11. otpocinje svoju reinkarnaciju (limarija +farbanje)
Inace hvala za link, on ima taman ono sto meni treba
Definisi krcanje : Ako je lupkanje mislim da znam sta je,a ovo mi je skroz nepoznato.Da ti korube nisu otkacene pa pri naglom cimanju kace tocak,ili su slabe opruge
Ne moze se on kvariti,koliko ga ja mogu popravljati.
Rejel (valjda se tako zove, maja kutijica koja je negde ispod brave i volana), mi se par puta izvlacio ranije i gubi struju ceo auto
Medjutim sada nesto dodatno zeza u voznji, pa pitam sve koji imaju iskustva:
1 Da li se relej kvari, tj, radi li autao sa pokvarenim
2 Zasto nema prikljucka na svih pet klema vec samo na 4?
Kobac SPO wrote:Rejel (valjda se tako zove, maja kutijica koja je negde ispod brave i volana), mi se par puta izvlacio ranije i gubi struju ceo auto
Medjutim sada nesto dodatno zeza u voznji, pa pitam sve koji imaju iskustva:
1 Da li se relej kvari, tj, radi li autao sa pokvarenim
2 Zasto nema prikljucka na svih pet klema vec samo na 4?
Ja mislim da je relej, ali nebitno....
Bitan je dalji text......
Vec tutnji korak,dolazimo mi,
U srecnoj zemlji bicemo tada svi
S vero u Boga za Kralja svog
U divnoj slobodi sto ce dati Bog!
------------------------------------
neizmerno sam zahvalan za linkove, sada konacno mogu da dokazem caletu da je samara pravljena i sa cetiri vrata (ovde je nazvana 21099). naravno, i pomoc koju ce mi pruziti prilikom sredjivanja je ogromna