Uzeo sam kabl vag kkl 409.1 i pitanje je da li mogu da prespojim na moj auto i da pomocu АВТОВАЗ NEW ocitam greske i ostalo.
Kabl koji sam uzeo:

Da dodam komp je Bosch m7v03e65 2111-1411020-40.
Moderators: BokeYGTi, elektronicar, pesadinac, letnjikovac, milanovic986

Naravno rascho mi je mnogo pomogao, ali jos nemam vremena da sve isprobam, mala beba 3 nedelje stara pa smo na mukama. Kopiracu prepiske cim budem na pc, jer kuckam sa mob. Nadam se da rascho nece zameriti :-)rascho wrote:Čuo sam se ja sa zlajom preko pm-a, da ne misli netko da nisam pokušao pomoći čovjeku.
Pa hajde zlaja opiši ukratko šta si napravio (ili kopiraj naš razgovor sa pm-a ovdje), da i drugi znaju, a možda i nekome pomogne, a možda i netko tebi pomogne.
I ja sam imao problema sa paljenjem kad je vruć motor, a to sam rešio čišćenjem motora ler gasa i kućišta leprira.zlaja4 wrote:Auto je pre pakio na pola kljuca eventualno je imao po nekada problem kada je vruc. Ali sada povremeno pali normalno a povremeno moram da dajem gas da bih upalio. Zamenjene svecice, brysk sikver stavljene. A majstor me pre sao pa mi uvalio flash kablove. Mada nema promene u paljenju posle tih zamene.