Ладе у огласима

Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb

aleko-2141
Automobil: Moskvic Aleko

Re: Ладе у огласима

Post by aleko-2141 »

lada karavan serije 11x u zelezniku na otpadu, u prolazu izgleda pristojno, ima neke alu felne, mislim da je plastika na gepeku cutava.

dejca
Automobil: Nekad lada 2107.

Post by dejca »

Evo 110-ke za našeg Dragana, skora, boki i travelman svi se zaputite i pogadjajte za našeg prijatelja ladu.
http://www.polovniautomobili.com/putnic ... ada-110-li

Gago
Automobil: Samara 1.3s

Post by Gago »

Fali mi samo 1200 evra za nju :mrgreen:
Samo Samara Srbina Spasava

skora

Post by skora »

Ovo je TOP stanje ....odavde vidim da nema zamerke ...........SERVO volan !!!!!!! :)
Kome treba 110ka - to je to.Cena je malo diskutabilna zbog godista ,inace stanje je po slikama i vise nego opravdavajuce.

Nazirem da je lokacija blok 19A .....cenim da je neki oficir u penziji .......vidim da je stavio rolo vrata na garazu ......sto znaci da ako se vodi racuna o garazi ,vodi se racuna i o kolima :)
Sve ukazuje da je stvarno bilo dobro odrzavanje za ovih 40tak hiljada sto je uspeo da navrti za 15 godina .......i to garantovano nije bilo nista voznje u lokalu ......

Servo volan ,8 ventila .....lepa kombinacija :prvi

dejca

Post by dejca »

Sad i ja pogledah slike na kompu i stvarno je dobra. Da godiste i nema plin i odete vas dvojica trojica i na osnovu toga pokusate da ubijete cenu na 700-800 e. I Dragance da dodje do dobru limuzinu.
Mislis da ima servo volan, mozda je slucajno stiklirao tu stavku i tako stoji.

skora

Post by skora »

dejca wrote:Mislis da ima servo volan, mozda je slucajno stiklirao tu stavku i tako stoji.
Pa nije lud vljada da nas pali :D :D :D :D

Boki78

Post by Boki78 »

dejca wrote:Sad i ja pogledah slike na kompu i stvarno je dobra. Da godiste i nema plin i odete vas dvojica trojica i na osnovu toga pokusate da ubijete cenu na 700-800 e. I Dragance da dodje do dobru limuzinu.
Mislis da ima servo volan, mozda je slucajno stiklirao tu stavku i tako stoji.
Onda jos da resimo sitnicu da se Dragance spotakne o 700-800e + prenos ...

skora

Post by skora »

Odmah smanji za 300e :) .......one su mu zagarantovane od mene za njegovu laDurinu :D :D

Boki78

Post by Boki78 »

Nema od toga leba nista, ili more ili lada, tj ili mir u kuci ili modrice po telu :mrgreen:

Gago

Post by Gago »

Bokiiiiiiiii, kako je bilo u setnji pored Save posle celodnevnog ebatanja oko kola :!: :D

Boki78

Post by Boki78 »

Nikako, dosao kuci i zaspao. Tulilo mi se za setnju :) Ti posle javi kako je bilo na moru i koliko puta su te vadili iz vode :mrgreen: :mrgreen:

Gago

Post by Gago »

:kez

Skora obecao da ce da me provoza na nekoj jahti :? :? :?

Boki78

Post by Boki78 »

Nas Image Strumpf ce da te provoza na jahti, ovako mozda Image ? :mrgreen:

skora

Post by skora »

Vas dvojica nemate sta da radite ....jel ??? :evil: ....pa ste mene nasli da tovarite :hit

Sram vas bilo :!: .....nego ,DEEEEJCOOOO .....jel znas gde sam bio malopre? :) ....jel ti poznata garaza ???

Image

Image

Image

Image

Image

Image

NOV AUTO !!!!!! :shock: :shock: :shock: ......43774km :mrgreen:

Image

Auto nikada nije video KISU ,a kamoli sneg ......kada se otvore vrata,jos dok stojite pored kola ,osecate kako vas opali onaj ruski miris NOVOG !!!!!

Nemam puno da vam pricam o auto .....ne zna se sta je bolja i kvalitnija prica ...dali vlasnik ,dali auto ,dali odrzavanje za ovu saku kilometara sto je presla ,ili celokupan utisak koji sam stekao .
Jednom recju TO JE TO ......za kupca lade 110.........E da !!! Nema servo :( ....vlasniku je 73ca godina ......kao sto sam i predpostavio oficir u penziji ......rastaje se sa vozackom sledece godine ,imao je ideju da je pokloni nekom od rodbine ,medjutim SVI SU MU SE UREDNO ZAHVALILI i niko je nije pozeleo u svom posedu . :D :D :D :D

Onaj ko je nama zabio noz u ledja je SERVIS koji je procenio na 2000e ,ali sugerisao vlasniku da te pare nece dobiti za nju .......Onda je vlasnik samonicijativno formirao cenu koju smatra da je adekvatna i zamolio komsiju da mu okaci oglas .Tako se i podkrala greska za servo volan .
Bio sam jako kulturan sa njim u kmunikaciji ,predstavio se ,rekao da dolazim ispred Lada kluba Srbije kako bi clanovima koji su dalje od Beograda preneo utiske iz prve ruke ,zamolio ga za par slika ako dozvoljava ,covek mi odobrio i skljocno sam par puta ....

Image

Zahvalio mu se na vremenu odvojenom za mene ,rekao mu da ce se neko od nas ili ja opet najaviti ili pojaviti .......pitao ga dali je spreman da cuje sta potencijalni kupce misle o ceni i koliko su spremni da daju ......nevoljno je odmahivao glavom u fazonu GDE CETE NIZE OD OVOGA ,ali ja nisam nista dalje ni pricao ni potencirao oko finansija .........Seo sam u auto ,otisao dve ulice dalje do Mc-a,narucio sladoled i kokisku .....i krenuo da razmisljam .....

Image

Imam neku cifru u glavi s kojom bi mu izasao kao ponudom .....ali bih voleo da cujem i vas .......Sta kazete ????

- Prozivodnja 2000te prva registracija i kupovina 2001ve
- Jedan vlasnik ,racuni ,fakture ,servisi ,sve po PS-u
- Garaziran svo vreme,nove gume ,nov akumulator,dugo registrovan.....nema servo ,ima centralnu b.
- Sve je fabricki na njemnu i bez ikakvih zamerki ......auto je ja kazem NOV !!!

Sta cemo da radimo ???? :sad:

dejca

Post by dejca »

Sedan verzija po meni je manje popularna od auta sa 5 vrata ili karavana. Cena, uvrh glave 1000€ mada i to teško da dobije. A reko sam ti za servo, pogreši čovek.
Takva po održavanju sa možda i manjom kilometražom 112 lada postoji ovde u LE. Jošuvek je nisu prodali a vlasnik je preminuo pre nekoliko godina i jošuvek čuvaju ćadu. Lada teže od kašike nije prevezla.
Evo šta se ima za 800€.
http://www.polovniautomobili.com/putnic ... 1-16li-16v

Post Reply