A u medjuvremenu mozes da przis jaja na njemu koliko se greje.
U pravu je Miljan nekad se disk zaglavi pa nema sanse da se izvadi a koliko se greje zimi u kolima ne treba grejanje imao ja taj xwave ili kako se zove al sam ga na vreme prodao!!!!
xwave je domaca marka. stanca se u kini a neki nasi lijepe "xwave" logo. ozbiljno, ne zezam se. dakle, zaobici u najsirem luku, ne zato sto je lose nego zato sto te moze zapasti los primjerak. kontrola proizvoda xwave-a i nekog renomiranog proizvodjaca je neuporediva, sto znaci da mozes dobiti dobar xwave koji ce raditi 100 godina, a mozda ce raditi tek nedelju ili dvije. bolje dati koji paru vise i biti miran (mozda).
a sta uopste ima ispod te mreze... sta je zamisljeno da tu stoji
Ne naravno da nisam mislio na odvrtanje muzike do max i tresenje prozora jasno mi je da za to treba mnogo vise para, samo hocu da ima malo bolji zvuk...
Last edited by Black dragon on Sat Oct 27, 2007 8:23 pm, edited 1 time in total.
pa na izgled bar ovako spolja izgleda da ima okolo masku a u sredini je radio, morace da se prosiruje rupa kao sto si ti rekao, kako ga prikljuviti na napajanje...
Izvini sto malo smaram ali ebiga stalo mi je da sredim tu ladu, posto cu i ja da je vozim, pa da bar lici na nesto...
Tamo na cesti mi je ostalo srce
na vrućem asfaltu.
ok. planiram da ugradim te zvucnike,ofarbam felne,onda ako nadjem retrovizor hromirani, i neku oblogu za volan bolju.... pa da opet islikam i bacam slike na net
I jos nesto samo radi zezanja sta mislis kako bi lada izgledala da se spusti, ja mislim da bi izgledala opasno dobro (prosto imam utisak)
Tamo na cesti mi je ostalo srce
na vrućem asfaltu.