Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb
Prvo on nije vise Dejca ,nego GAZDA Dejca,a drugo covek iz naroda je DOMACIN ,cija su vrata uvek otvorena za svakog putnika namernika ,sto kod GAZDA Dejce NIJE slucaj ,jel nas je odhebao bar 3 puta do sad kad smo najavili dolazak u konvoju za Leskovac ......Trece ,kakav mi je on moderator Lada foruma ,kad nema ni logo-lasere za vrata sa snopom svetlosti LadaBoki78 wrote:Dejca je covek iz naroda

Celog celog ....nego stadejca wrote: Slobodno kontaktiraj Marka ako zelis da budes moderaor nekog dela foruma a mozda i administrator celog foruma
dejca wrote:Boki hvala na pohvalama.
Nije on postao GLAVNI BAJA na FORU, nego na ZNANJE i ISKUSTVO ...Jeli !!!!!!!!!!!!!! Na koju foru je GAZDA Dejca postao moderator !!!!!!!!!!!!
Jel to Travelman postavlja ko mu je najbolji drug ili se valjda i mi nesto pitamo ????
E pa vidis, GAZDA Dejca ce da vedri i da oblaci TEBE i druge jer je se pokazao i dokazao ...Pa nece meni GAZDA Dejca (zato sto je Travijev brat),da vedri i oblaci ,a gde god krene od kuce gura auto da upali ............Ako si moderator onda si za primer valjda ....a ne da kupujes bosna svecice i plasticne kablove .....
Nek moderise lepu katu ,i fikus ......nista me ne zanima .....samo ako sam ja admin onda moze
Ma NECE on nikada biti admin, njemu je cilj da pored banovanja i dominiranja uvede i clanarinu od 20e ...Ako ti budes admin prvi potez ce ti biti da banujes sve clanove. Ne mozes da zivis bez dominiranja pa to ti je.
ON je ODLICAN moderator Lada foruma ...kakav mi je on moderator Lada foruma ,kad nema ni logo-lasere za vrata sa snopom svetlosti Lada
E PA VIDIS ... TO CE TAKO DA MOZE, jer se pita neko drugi a ne TI ...svi znaju da ima proizvodnju sanki,i da je poslao jedne Travelmanu za dete da bi ga ovaj unapredio iz obicnog clana u moderatora.
TO TAKO NECE DA MOZE !!!!!......ako ja nisam admin
...glavni
.. !!!!
Boki nema razloga da mu se uvlaci jer je deo IT ekipe kojom komanduje ... svojim strucnim znanjem je dogurao dotle ...pa on ti se sada uvlaci zato sto si moderator......