LADA CLUB CAFFE
Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb
-
Boki78
Re: LADA CLUB CAFFE
Ako si ti postao admin na preduzetje onda nam je ovo nova forumska himna https://www.youtube.com/watch?v=6OqzHkLH06M 
Ti postao admin, svaka čast, ja ti čestitam i pijenje da davaš.
-
travelman
Ma sta svaka mu cast, ja sam ovde zbog tebe a NE zbog njega ....
...
Pa on nema glasove ni da predje cenzus da bi bio clan a kamoli da bude admin ...
... a to sto nema znanje za mahaniku i elektroniku je tek prica za sebe ...
... a tek to sto NITI VOZI NITI IMA LADU ...
... a i dok je imao LADU, njegova je uvek bila najgora od svih ostalih u klubu ...
...
Pa on nema glasove ni da predje cenzus da bi bio clan a kamoli da bude admin ...
... a tek to sto NITI VOZI NITI IMA LADU ...
... a i dok je imao LADU, njegova je uvek bila najgora od svih ostalih u klubu ... Re: LADA CLUB CAFFE
travelman wrote: Pa on nema glasove ni da predje cenzus da bi bio clan

-
travelman
Samo ti mirno spavaj i lepo sanjaj ... i uzivaj u tvojoj funkciji bez ikakve bojazni dace ti je neko oduzeti ....A gde piše zvanično da si admin?
Kratko je adminovao i posle samo jednog telefonskog poziva je smenjen i vracen tamo gde mu je i mesto ... u misju rupu ...
Ima jedna izreka ... DAJ COVEKU VLAST PA CES VIDETI KAKAV JE ...
I sad si valjda video kakav je, odmah je poceo da proziva dojucerasnje prijatelje ...
Jeste on dobar ... ali je DOBAR za IZBEGAVANJE ...
-
Boki78
Njegov najveci kompliment koji je ikada dobio na ovom i bilo kom drugom forumu glasi "Strujni Gremlin" 
travelman wrote: Kratko je adminovao i posle samo jednog telefonskog poziva je smenjen...
Ja ne verujem
Ma necu vise ni na subarice da dolazim .......eto ti ga GAZDA Dejca ,pa se druzi do mile volje .......
Boki78 wrote:Opet je istekao rok trajanja strumpfovih lekica

Last edited by skora on Fri Jul 24, 2015 12:45 am, edited 1 time in total.
-
Boki78
Pa kad si pretio Traviju da ces da banujes Dejcu i cipelkovica postavis za malog od palube 
Neka neka ....nicija nije gorela do zore ,pa nece ni njegova(Travijeva) 
-
travelman
Jbg, sto nisi ucio skolu .......lako je vama sirotinju da tovarite
...

image hosting no register